hayattan aldıklarınız yetti miyoksa az mı geldi? hadi bakalım ne umdunuz ne buldunuz?
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 29 Haz 2009 #1 hayattan aldıklarınız yetti miyoksa az mı geldi? hadi bakalım ne umdunuz ne buldunuz?
endLesS Webmaster 29 Haz 2009 #2 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? kendım ettım kendım buldum . [ dayanamadım gulecem hahaha ]
İnci 1907 Prenses 30 Haz 2009 #4 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? sercanım kusur bakma ben gidiyorum bu anket sarmadı beni hahaha
M **meLebek** Bayan Üye 30 Haz 2009 #6 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? umduğumdan azını buldum belki gerisi gelir:8:
Z ZoMbİ Kayıtlı Üye 2 Tem 2009 #9 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? ben gidiyorum bu anket sarmadı beni
furina Bayan Üye 3 Tem 2009 #10 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? ummaktan yoruldum umutsuz kaldım =)
tatLichey Bayan Üye 3 Tem 2009 #11 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? umdugumu buldum hatta fazlasini buldum ( sukur).
Solid Snake Banned 4 Tem 2009 #14 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? Hayattan ne umduğum çok uzun hikaye,bulduğum ise normal,farklı bir şey yok.
---> Hayattan ne umdun ne buldun? Hayattan ne umduğum çok uzun hikaye,bulduğum ise normal,farklı bir şey yok.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 8 Ara 2010 #18 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? ummaktan yoruldum umutsuz kaldım
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Ara 2010 #19 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? ummaktan yoruldum umutsuz kaldım
doostum_ Kayıtlı Üye 12 Ara 2010 #20 ---> Hayattan ne umdun ne buldun? ne umduğumu buldum nede ummadığımı