Hayatta ki gerÇekLer neyDi ...

Sahraa!

Bayan Üye
Acı, KorKu, KosKaco dünyada yaLnız oLduğunu Hissettirmek mi ? Hayatın gerçekLerini Bir sınırın öte yanından izLemiş oLsam biLe artık BiLiyorum yaşadıkLarım bir hiçten Farksız değiLdi.
O anda Sadece içimde yaLnızLığın verdiği soğuğu hissettim ve yaLnızca ağLadım haLime durmaksızın.
Koşmak istiyordum,haykırmak istiyordum fakat keLimeLer boğazımda düğümLenmişti, iki dudağım arasından çıkması oLanaksızdı sanki.sadece yazdım bedenimde hisseetiğim acıyı,sadece bir hiç oLsa biLe yazdım..
Hayatta yaşadığım ve zafer oLarak biLdğim şeyLerin maLubiyet oLmadığnı oLamadığını anLadım.. Zor, hayat öyLe zorki herkes sınırLardan bakıyor hayata, ama hiçkimse zorLamıyor sınırLarı korkuyor yada hissetiğini korku sanıyor.Hiç öLümLe burun buruna geLmediği,uçurumun kenarına geLipte aşağıya bakmaya cesaret edemediği için.biLiyorumki onLar bunu başardı, onLarı kendime uzak sansamda onLar bana benden daha yakındı..
Her zaman biriLerine karşı içimdeki savaşa son vermek istedim. iLk adımı attıktan sonra yine pişmanLığı hissettim ama artık ben hayatın gerçekLerini bana uzak sanıp, bana benden daha yakın oLanLardan öğrendim ve HaLa öğreniyorum, ben iLerLiyorum uyumuyorum, Ben başarıyorum.. ;)

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri