Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? :3::23:
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #2 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? Allahıma şükür bir sıkıntım yok?
Halitkarabela Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #3 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? Hamdolsun Allahıma bana hepsini vermiş sihirli değnek haricinde Yanlız Şöyle bir kaçtane cariyelerim olsa iyi olurdu.D
---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? Hamdolsun Allahıma bana hepsini vermiş sihirli değnek haricinde Yanlız Şöyle bir kaçtane cariyelerim olsa iyi olurdu.D
REiSS Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #5 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? Şuan Olmasada İlerisi İçin İyi Bir Eş Diyorum.
BynMia Bayan Üye 16 Kas 2011 #6 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? İyi bir iş , iyi bir eş
N nedenbendede Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #8 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? İyi bir eş. (;
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #9 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? İyi bir iş .gerisi zamanla olur zaten ...
FRANKFURT Bayan Üye 15 Şub 2012 #11 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? hiç birşey var olanlar yeter allaha şükür.
petaliza Bayan Üye 20 Şub 2012 #12 ---> Hayatta En Çok Neyiniz Olsun İstersiniz ? iyi ve ahlaklı bir eş