Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..?
tatLichey Bayan Üye 21 Nis 2009 #1 Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Son düzenleme: 21 Nis 2009
ß@$_ßéL@$1 Bayan Üye 21 Nis 2009 #2 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? hiç kimseye qüwenmemmmmm
MiRacLe* Bayan Üye 21 Nis 2009 #3 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? kimseye güve-ne-miyorum..
K kırık kalpler Kayıtlı Üye 21 Nis 2009 #5 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Kendim çünkü Her Konuda Verdiğim Sözden Geri Dönmedim Ve Dönmemde Neysem O Dur Ama Hayatta Böyle Kişileri Bulmak çok Zor Hatta Imkansız
---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Kendim çünkü Her Konuda Verdiğim Sözden Geri Dönmedim Ve Dönmemde Neysem O Dur Ama Hayatta Böyle Kişileri Bulmak çok Zor Hatta Imkansız
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 21 Nis 2009 #7 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Sadece Kendime
DiReNiS Bayan Üye 21 Nis 2009 #9 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Önce Allahıma,sonra kendime
aSiii Banned 22 Nis 2009 #10 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? önce allaha sonra kendimle ozkanima guweniyorum..
İnci 1907 Prenses 22 Nis 2009 #11 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Sadece kendim Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Eki 2011
Bezmi$h Banned 22 Nis 2009 #12 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? öyle bir kişi yok kendime bile güvenemiom
mystic Bayan Üye 22 Nis 2009 #13 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? ailemden başkası yalan..
SpOoK_q!RL Bayan Üye 22 Nis 2009 #14 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? kendime qüvenirim insanLarın ne oLduqLarı meydanda
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 22 Nis 2009 #15 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? aiLem..
meRve^^ Bayan Üye 23 Nis 2009 #17 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Kimseye qüwenmiorm !!!
A$Koliq ^^ Bayan Üye 23 Nis 2009 #18 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? MiRacLe*' Alıntı: kimseye güve-ne-miyorum.. Genişletmek için tıkla ... bendee
---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? MiRacLe*' Alıntı: kimseye güve-ne-miyorum.. Genişletmek için tıkla ... bendee
' Kors@N Kayıtlı Üye 23 Nis 2009 #19 ---> Hayatta en cok "Güwendiginiz" kisi kimdir..? Aileme ve kendime güvenirim