Hayatınızı Değiştirecek Aşk Olumlaması

ashli

Bayan Üye
Bu cümleleri gün içinde tüm kalbinizle kendinizi vererek tekrarlayın. ; )

Onu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyor bedenim rahatlıyor duygularım doğal haline dönüyor.

Yumuşak bir sesle konuşuyor, sevgi dolu ifadeler kullanıyorum.

Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum.

Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum.

Kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin hayatıma girmesine izin veriyorum.

Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim.

Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var.

Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum; herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor.

Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum.

Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum; sevginin gözleriyle görmeyi seçiyorum.

Girdiğim her ortamda yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum.

Ben başkalarına ulaştıkça daha da çok insan bana ulaşıyor.

Hayatımda harika bir insan var; birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.

Hayatla uyum içinde ilerliyorum; kendimi seviyorum; her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum.

Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum.

İlişkimde güvendeyim.
Partnerimle emin ve güvende hissediyorum.
Partnerime güveniyorum.
Kıskançlığımı Yeniyorum.
Partnerimle daima açık ve dürüstüm
İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu
Partnerime her zaman doğruları söylüyorum.
Partnerim beni seviyor.
Partnerim bana değer veriyor.
Partnerim beni önemsiyor.
Partnerim bana karşı dürüst.
Partnerime her zaman güvenirim.
Partnerim bana her zaman güvenir.
Sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyorum.
Partnerim ve ben daima duygularımızı konuşuruz.
Biz sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyoruz.
İlişkime bağlıyım
Partnerime bağlıyım.
Partnerime karşı her zaman açığım.
Biz birbirimize her zaman açığız.
İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu
Bizim ilişkimiz güven ve dürüstlük üzerine kurulu.
Partnerimle birlikte ileriye, geleceğe bakıyorum.
Partnerim benim pozitif bakış açımı takdir ediyor.
Partnerim benimle gurur duyuyor.
Partnerim ve ben birbirimize huzur veriyoruz.

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı sevgisini daha çok hissetirmesini seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize, ilişkimize, ailelerimize daha fazla saygı duymayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla, her geçen gün birbirimize olan sevgimizden, ilişkimizden eminlik yaşamayı seçiyorum, yaşıyorum

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı ilgi alakasının daha fazla olmasını seçiyorum, yaşıyorum

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana daha fazla değer vermesini bana daha aşk dolu bakmasını seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanın, her geçen gün beni hayata duruş şeklimi, fikirlerimi, düşüncelerimi, davranışlarımı daha fazla önemsemesini seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla ilişkimiz her geçen gün daha güvenli ve dürüstlük üzerine kurulu olmasını seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimizde her şeyimizi paylaşmamızı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insan, her geçen gün benim hayattaki, işimdeki başarımdan gurur duymasını, beni takdir etmesini seçiyorum, yaşıyorum

Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimize daha bağlı olmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla telefonda konuşmayı birbirimizin sesini duyunca daha mutlu, daha başarılı, olmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla ilişkimize her geçen gün ileriye, geleceğe doğru bakmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimizle sohbet etmekten, konuşmaktan, birlikte eğlenmekten, daha fazla zevk almayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha fazla huzur vermeyi, birbirimize sakinlik vermeyi seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insan her geçen gün bana kadın olduğumu hissettirmesini seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla hayranlıkla bakmasını seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birlikte birbirimize daha fazla güven vermeyi seçiyorum, yaşıyorum

Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla sosyal olmayı, arkadaşlarımızla, ailelerimizle, birlikte vakit geçirmekten zevk almayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla birbirimize her geçen gün daha merhametli, daha şefkatli olmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha özgür olmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün aynı evin içinde huzurlu, mutlu, sağlıklı, değerli, bolluk bereket içinde olmayı seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla birlikte muhteşem, eğlenceli, kalabalık, bir düğünümüz, olmasını seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla güzel sözler, iltilatlar etmesini seçiyorum, yaşıyorum.

Sevdiğim insanla her geçen gün aşkı, sevgiyi, mutluluğu, huzuru, sohbeti, muhabbeti, bolluk bereketi kendimize hayatımıza çekmeyi seçiyorum.

Çok mutlu, huzurlu, sağlıklı, aşk dolu sevgi dolu, saygı dolu, neşe dolu bir ilişki yaşmayı seçiyorum.

Alıntıdır...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri