Hayatınızdaki 5 Gerçek..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #3 ---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. Mutluluk...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Tem 2011 #7 ---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. Keşke şıklarda huzur da olsaymış ama yine de onu işaretleyemezdim ki çünkü huzurum yok E o zaman mutluluk olsun istemek başarmanın yarısıdır
---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. Keşke şıklarda huzur da olsaymış ama yine de onu işaretleyemezdim ki çünkü huzurum yok E o zaman mutluluk olsun istemek başarmanın yarısıdır
ELaSu Bayan Üye 29 Eki 2011 #14 ---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. hepsi önemlidir hayatdin bir Parcasidir Mutluluk olmadan huzurda olmaz Arkadaslik olmadan sevgi olmaz Para olmadanda yasanmaz !
---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. hepsi önemlidir hayatdin bir Parcasidir Mutluluk olmadan huzurda olmaz Arkadaslik olmadan sevgi olmaz Para olmadanda yasanmaz !
Lilith Daughter of the Void Admin 30 Eki 2011 #16 ---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. Aşk -> hep bitiyor. Para -> buda bitiyor. Mutluluk -> tanımıyorum. Sevgili -> seven yok. Arkadaşlık -> 11 yıldır yanımda. ♥ Arkadaşlık.
---> Hayatınızdaki 5 Gerçek.. Aşk -> hep bitiyor. Para -> buda bitiyor. Mutluluk -> tanımıyorum. Sevgili -> seven yok. Arkadaşlık -> 11 yıldır yanımda. ♥ Arkadaşlık.