Hayatinizda Ölmek İstedİĞnİz Zamanlar Oldumu Yada Denedİnİzmİ?

sonçe

Kayıtlı Üye
Ben Denedİm Tawsİye Etmem BaŞaramadim Ölmeyİ Bİle Beceremedİk

Son düzenleme:
Hayırrr AkLıMııın Taaa UcunDaaan BıLe GecmeDı Ins GecmezDee DeRııım CoK KoTu Günah Vs Vs... ;)ALLAHIN Verdıgı Canı ALLAH ALır.

Benim 2 kere oldu olmek istedigim an ama bir turlu yapamadim nedense. Arkamda birakicaklarimi dusundum koruktum. Ama icimden gercekten PARASITIES yani hap icmek geldi ve yataka girip uyumak , sonra hic uyanmmamak geldi ama olmadi yapamadim...........

ben düşünmedim ama şöle düşündümm ben 11. katta oturduğum içinn camdan bakarkenn içimden ay şimdi kendimi atmak an meselesii yani bi ittim mi kendimi giderim yanii die düşndüm ama korkunç bişiii ben hiç düşnmedimm yanii çünküü yaşamayı gülmeyii seviorum o çirkeflik yüzünden kendi hayatımdan vazgeçemem valla benim canım çok kıymetlidirr

nieki:D benje ne yaşanırsa yaşansınn ölmek çözüm değill en azından intihara teşebbüs eden insanlar psikologtan yardım almaları gerekio ve ölürken sonunda ne olcak onu düşnmeleri gerekio zaten yalan dünyadayız Allah bizee sabırlı olmamızı sınamak için bu dünyaya getirmiş

pofff bn napiim intiharın eşigindeyim bi cocuk yüsünden psikologlugum bi aydır tedawi görüyorum

ben ölmeyi dşndm ama yapamadm yapamamda arkamda ailemi yanlız bırakamam benm arkadaşım öldü apandisi patlamıştı annesi ve babası çok köü bi halde hep onları dşnyrm onun için ypmyrm artık dşnmk istmyrm ama her gn bi olay yşyrm bıktım artık ya ama gerçektende ölmk çözm değil ama nolursa olsun yaşamak istyrm annemi babamı üzmek istemm:(:(:(kimse istemez ki:(:(:(

---> Hayatinizda Ölmek İstedİĞnİz Zamanlar Oldumu Yada Denedİnİzmİ?

Ölmek değilde acı çektiğim anlar çok oldu .Ölmek istemiyorum. Yaşamak istiyorum gerçek anlamda, yumruklarımı sıkıp...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri