Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayatinizda Ölmek İstedİĞnİz Zamanlar Oldumu Yada Denedİnİzmİ?
Benim 2 kere oldu olmek istedigim an ama bir turlu yapamadim nedense. Arkamda birakicaklarimi dusundum koruktum. Ama icimden gercekten PARASITIES yani hap icmek geldi ve yataka girip uyumak , sonra hic uyanmmamak geldi ama olmadi yapamadim...........
ben düşünmedim ama şöle düşündümm ben 11. katta oturduğum içinn camdan bakarkenn içimden ay şimdi kendimi atmak an meselesii yani bi ittim mi kendimi giderim yanii die düşndüm ama korkunç bişiii ben hiç düşnmedimm yanii çünküü yaşamayı gülmeyii seviorum o çirkeflik yüzünden kendi hayatımdan vazgeçemem valla benim canım çok kıymetlidirr
nieki benje ne yaşanırsa yaşansınn ölmek çözüm değill en azından intihara teşebbüs eden insanlar psikologtan yardım almaları gerekio ve ölürken sonunda ne olcak onu düşnmeleri gerekio zaten yalan dünyadayız Allah bizee sabırlı olmamızı sınamak için bu dünyaya getirmiş
ben ölmeyi dşndm ama yapamadm yapamamda arkamda ailemi yanlız bırakamam benm arkadaşım öldü apandisi patlamıştı annesi ve babası çok köü bi halde hep onları dşnyrm onun için ypmyrm artık dşnmk istmyrm ama her gn bi olay yşyrm bıktım artık ya ama gerçektende ölmk çözm değil ama nolursa olsun yaşamak istyrm annemi babamı üzmek istemmkimse istemez ki