Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Eyl 2010 #2 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Hayır hiç görmedim bile , yürek ister.
ashli Bayan Üye 13 Eyl 2010 #3 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? eed dokundum
Tox'e Bayan Üye 13 Eyl 2010 #4 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? 5 sene önce bugün gördüm ama dokunmadım.
---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? 5 sene önce bugün gördüm ama dokunmadım.
T Tavuklupilav Bayan Üye 13 Eyl 2010 #5 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Gördüm ve dokundum
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #6 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? dedemin cenezesini yıkamıştım Allah rahmet eylesin..
---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? dedemin cenezesini yıkamıştım Allah rahmet eylesin..
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Eki 2010 #7 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Dedemin ve teyzemin.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #8 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Hayır Dokunmadım Dokunmakta İstemem..
Deniz kızı Bayan Üye 23 Haz 2012 #9 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Hayır
Elsa Bayan Üye 23 Haz 2012 #10 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Hemde 2 kez ..
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 Haz 2012 #11 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? -evet bababama
H ' hazel Bayan Üye 23 Haz 2012 #12 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? hayır.
ParadokS Kayıtlı Üye 23 Haz 2012 #13 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Evet.
eslem61 Bayan Üye 23 Haz 2012 #14 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Evet..
yesil83 Bayan Üye 23 Haz 2012 #15 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? hayir...
Valetta Bayan Üye 28 Haz 2012 #16 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Hayır değil dokunmak ölü bi beden bile görmedim hayatımda
---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Hayır değil dokunmak ölü bi beden bile görmedim hayatımda
SuqArbOy Kayıtlı Üye 28 Haz 2012 #17 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Evet
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Haz 2012 #18 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? Dokunmadım :s
G gizliozne Bayan Üye 7 Tem 2012 #19 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? evet .
kayipruh Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #20 ---> Hayatınızda hiç ölmüş bir insan bedenine dokundunuz mu? hayır