Hayatınıza Kimler Karışabilir
yesil83 Bayan Üye 19 Nis 2013 #5 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir tabikide annem, babam ve bazi durumlarda abartmadigi surece esim...
---> Hayatınıza Kimler Karışabilir tabikide annem, babam ve bazi durumlarda abartmadigi surece esim...
hadisarbeni Banned 9 May 2013 #6 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Annem karıssın tmm ok izin veriyorum
AliceWonder Banned 25 Haz 2013 #10 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir annem babam esim sevgilim diger;abim karissinlar karismayan insan ilgisiz olur bunu da hic sevmem
---> Hayatınıza Kimler Karışabilir annem babam esim sevgilim diger;abim karissinlar karismayan insan ilgisiz olur bunu da hic sevmem
dnzk Bayan Üye 7 Tem 2013 #13 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Annem, babam bazı konularda sevgilim..
parasite Kayıtlı Üye 7 Tem 2013 #14 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir kimsecikler karışamaz kafama göre yaşayıp gidiyorum ... :krzma:
WorLd Kayıtlı Üye 17 Tem 2013 #15 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Bi yaşa kadar ebeveynlerim sonra kimse karışamaz
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 23 Tem 2014 #16 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Ailem ve sevdiğim adam.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 23 Tem 2014 #17 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Sim' Alıntı: Ailem ve sevdiğim adam. Genişletmek için tıkla ... Hayatım sensin zaten
---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Sim' Alıntı: Ailem ve sevdiğim adam. Genişletmek için tıkla ... Hayatım sensin zaten
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 23 Tem 2014 #18 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir CaSPeR35' Alıntı: Hayatım sensin zaten Genişletmek için tıkla ... Anlamı da sen..
---> Hayatınıza Kimler Karışabilir CaSPeR35' Alıntı: Hayatım sensin zaten Genişletmek için tıkla ... Anlamı da sen..
codEX Kayıtlı Üye 2 Ağu 2014 #19 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Hiç tanımadığım biri bile fikrini söyleyebilir elbet. Ama kimse karışamaz. Zaten karışan olsaymış zamanında, bugünlere belkide faydası olurmuş. -Hiç Kimse.
---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Hiç tanımadığım biri bile fikrini söyleyebilir elbet. Ama kimse karışamaz. Zaten karışan olsaymış zamanında, bugünlere belkide faydası olurmuş. -Hiç Kimse.
N Narino Bayan Üye 2 Ağu 2014 #20 ---> Hayatınıza Kimler Karışabilir Bir yasa kadar ailem ki gecti artık kimse karismiyor