nones
Bayan Üye
arkadaslar gelin birbirimizi motive edelim yani hayatimizin nasil birden bire gelistigini yazalim buraya ...
eski sevgilimiz yollunu bekledigimiz kisi nasil geri döndügünü veya onun bize nasil geri dönmesini hayal etdigimizi yazalim
sanki dönmüs gelmis gibi sevinelim ve icimizdeki kipir kipir haberleri paylasalim
herkese muradini ermesini dilegelim,
insan mutlu olursa positive olursa hayati cok daha güzel olur
isterseniz daha inandirici olmasi icin kendi isminiz ve sevdiginizin isminde yazin anlatin hadi bana kavusmalarinizi
(unutmayalim ki allahtan baska kimsenin ellinde degil hic birsey
allah hakkimizda en hayirlisini versin
benim istedigim sadece mutluluklari okumak bütün üyelerin yasal cekim le mutlulugu kendinize cekmeniz)
bekliyorum
iyi kavuslmalarrrrrrrr....
unutmayalim ki allahtan baska kimsenin ellinde degil hic birsey
benim istedigim sadece mutluluklari okumak bütün üyelerin yasal cekim le mutlugu kendinize cekmeniz
eski sevgilimiz yollunu bekledigimiz kisi nasil geri döndügünü veya onun bize nasil geri dönmesini hayal etdigimizi yazalim
sanki dönmüs gelmis gibi sevinelim ve icimizdeki kipir kipir haberleri paylasalim
herkese muradini ermesini dilegelim,
insan mutlu olursa positive olursa hayati cok daha güzel olur
isterseniz daha inandirici olmasi icin kendi isminiz ve sevdiginizin isminde yazin anlatin hadi bana kavusmalarinizi
(unutmayalim ki allahtan baska kimsenin ellinde degil hic birsey
benim istedigim sadece mutluluklari okumak bütün üyelerin yasal cekim le mutlulugu kendinize cekmeniz)
bekliyorum
iyi kavuslmalarrrrrrrr....
unutmayalim ki allahtan baska kimsenin ellinde degil hic birsey
benim istedigim sadece mutluluklari okumak bütün üyelerin yasal cekim le mutlugu kendinize cekmeniz