Hayatının Bundan Sonrası Kalbinin Güzelliği Gibi Geçsin, İyi Ki Varsın Dilek (: ~ acemiPrenses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rock SouL

Kayıtlı Üye
Mutlu yıllar Dileğimm ! Doğum günün kutlu olsun..

~

Tatlı gülümsemelerinin yüzünden hiç düşmediği, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmen dileğiyle..

~

İyi ki varsın, iyi tanıdım seni, bende ki önemin ve değerin her zaman koruyacak değerini..

~

Dileğini dile ve üfle forum tutuşmadan xD

birthday_cake.jpg

Bu da hediyen :pp

MELEK-KOLYE__17167280_0.jpg

---> Hayatının Bundan Sonrası Kalbinin Güzelliği Gibi Geçsin, İyi Ki Varsın Dilek :) ~ acemiPrenses

İyiki doğdun :106:

---> Hayatının Bundan Sonrası Kalbinin Güzelliği Gibi Geçsin, İyi Ki Varsın Dilek :) ~ acemiPrenses

d. günün kutlu olsn :)

Mutlu yıllar Dileğimm ! Doğum günün kutlu olsun..

~

Tatlı gülümsemelerinin yüzünden hiç düşmediği, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmen dileğiyle..

~

İyi ki varsın, iyi tanıdım seni, bende ki önemin ve değerin her zaman koruyacak değerini..

~

Dileğini dile ve üfle forum tutuşmadan xD

birthday_cake.jpg

Bu da hediyen :pp

MELEK-KOLYE__17167280_0.jpg

Anilim, cok cok cooooook tesekkür ederim. :106:
Cok sevindirdi benii. :)
Degerlim benim, iyiki varsin, iyiki tanidim seni :R
(Dilegimi diledim :pp)
Cok sagol tekrar :2:

Anilim, cok cok cooooook tesekkür ederim. :106:
Cok sevindirdi benii. :)
Degerlim benim, iyiki varsin, iyiki tanidim seni :R
(Dilegimi diledim :pp)
Cok sagol tekrar :2:

Biliyosun aslında nasıl kutlamak istediğimi ama belki bi gün oda olur :)

doğun günün kutlu olsun nice mutlu yıllara dilerim

:173::173::173:

Mutlu Yıllar.

Dogum gunun kutlu olsun, nice senelere.

iyiki doğdun dilek :)
buda hediyen

tumblr_lwo27pp63s1qkpbu1o1_500_large.jpg

güle güle kullan :)

Vay vay vay :p

Nice mutlu seneler dilerim

xD

mutlu yıllar

Doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu, huzurlu seneleree
girl_blum2.gif

Hediyen umarım beğenirsin ; :R
iPhone-3GS.jpg

Dogum gunun kutlu olsun, nice senelere.
sagol. :R

iyiki doğdun dilek :)
buda hediyen

tumblr_lwo27pp63s1qkpbu1o1_500_large.jpg

güle güle kullan :)

tesekkür ederim tatlim :)
yenilendiler :R

Vay vay vay :p

Nice mutlu seneler dilerim

tesekkürler. xD

:)

tesekkür ederim :106:

Doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu, huzurlu seneleree
girl_blum2.gif

Hediyen umarım beğenirsin ; :R
iPhone-3GS.jpg

Cok sagol hayatim, cok begendim :)

gecmısss dogum gunun kutlu olsun dılekcımm :D

Doğum Günün Kutlu Olsun Geçireceğin herbir gün dün geçirdiğin günden daha iyi mutlu ve en önemlisi sağlıklı geçmesi dileğiyle..

Hediye biraz farklı olsun :p

phoca_thumb_l_alman_kurdu_yavrusu_12.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri