. . . Hayatınızda en cok takıldıgınız şey nedir arkadaslar. ? . . .
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 5 Ağu 2009 #1 . . . Hayatınızda en cok takıldıgınız şey nedir arkadaslar. ? . . .
pLensesiLya Bayan Üye 6 Ağu 2009 #9 ---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? ßiLqisayarı*m Ve Ders Ve iRem*im
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 24 Şub 2011 #11 ---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? bilgisayar ve arkadas
oquz1111 Kayıtlı Üye 1 Mar 2011 #14 ---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? valla kardeş. Ben askerden yeni qeldim daha bişeye takılamadım ama askerden önce bilqisayara çok takılyrdumxd
---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? valla kardeş. Ben askerden yeni qeldim daha bişeye takılamadım ama askerden önce bilqisayara çok takılyrdumxd
Denizedogru Bayan Üye 21 Ağu 2011 #16 ---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? kırılacağımı bile bile yapılan davranışlara çok fazla takılırım
---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? kırılacağımı bile bile yapılan davranışlara çok fazla takılırım
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 25 Ağu 2011 #18 ---> Hayatında En Cok Takıldığın Şey Ne? Araba