Hayatın İçinden

CeYDa^^

Banned
Dört yıl önce, sol koluma boydan boya yaptırdığım melek kanadı dövmesini gören babamın ilk tepkisi: "Ben ağzını burnunu kırarken de uçup kaçmana yarayacak mı sanki o kanatlar? Git yıka çabuk o kolunu .............."

-----------------------------------------------------------------------

Kocaman bir alkış da sürücü adayını test alanına götürürken yolda kaza yapan sürücüye "Ne o? Nasıl kaza yapılacağını uygulamalı mı gösterdin?" diyen yurdum trafik polisine gelsin

Artık evlenme vaktimizin geldiğini sık sık tekrarlayan erkek arkadaşım; ailelerimizi tanıştırmak için gün ayarlamaya başlayınca, henüz evlilik teklifi almadığımı söylüyorum. Kendinden emin bir şekilde, "Cevabını bildiğim soruyu sormaya ne gerek var aşkım ya?" diyor. Şeytan diyor ki; bırak şu ukalayı nikah masasında, duymadığı cevabı net olarak yaşasın!

Gecenin üçünde odamın penceresinden ölümüne sarkıp sigara içerken, yan pencereden ani bir şekilde kafasını uzatıp "Yakaladım! Hahaha!" diye bağırıp az daha düşmeme sebep olan kadın, benim öz annemdir....

Geçen gün bir alışveriş merkezinin kafesinde otururken yan masada oturan aşıkların konuşmalarını duydum ve bunun üzerine kocama "Bak, çocuk kıza 'Senin o aşk dolu bakışlarını yerim' diyor!" dedim. "Git sor bakalım evliler miymiş?" diye cevap verdi. Hala düşünüyorum ne demek istediğini.

Çocuk sahibi olma çabaları esnasında yaptığımız gürültünün biraz fazla olduğunu, alt katta yalnız yaşayan teyzenin karımı hamile görünce yaptığı yorumdan anladık. "Hiç hamile kalamayacaksınn sandım evladım valla..."

Öğrencilik yıllarında, yaz tatilinde bir büroda sekreterlik işi bulunur. Çalan telefona cevap verilir, telefondaki kişi "Patronu versene!" diye meşelik bir edayla konuşurken, kim olduğunu sorunca "Kadir!" der. Ben de o dönemler izlediğim aşırı dozda Türk filmlerinin ve telefondaki meşeliğin etkisiyle, gülerek "Hangi Kadir, deli Kadir mi?" diye cevap veririm. O da "Hayır, patronun kardeşi Kadir!" der. Telefon kapanır, eşyalarım toplanır.

Tuvalet temizliğinde kullanmak üzere satın aldığı ördek şeklindeki fırçayı çok sevimli bulup kullanmaya kıyamayan, bu da yetmezmiş gibi onu evin münasip bir köşesine biblo gibi yerleştiren şahıs kesinlikle benim annem değildir...

---> Hayatın İçinden

Geçen gün bir alışveriş merkezinin kafesinde otururken yan masada oturan aşıkların konuşmalarını duydum ve bunun üzerine kocama "Bak, çocuk kıza 'Senin o aşk dolu bakışlarını yerim' diyor!" dedim. "Git sor bakalım evliler miymiş?" diye cevap verdi. Hala düşünüyorum ne demek istediğini. hahaha

Sağol cnm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri