Hayatın Echosu....

echo

Kayıtlı Üye
Ama,ama,ama hala çok kızgınım ben yaa!
Ay başlama ya yine bıdı bıdı bana söylenmeye canım;alışamıyorum işte saygısızlığa,napalım model eski,ha bire su kaynatıyoo,alla alaa!!!
Hem sen neler olduğunu biliyormusun da kızıyorsun bana canım;aaa...
Olmuyor şekerim olmuyoo,herkes haddini bilecek,bilmiyorsa da eşeğini ayrı bağlayacak..
Topladım tüm harflerimi,virgüllerimi soru işaretlerimi,sonra tüm gülücüklerimide de tıktım valizime,noktaları bırakıp ona,vurdum kapıyı çıktım işte...
Kim ne yaparsa yapsın bundan sonra,benden bu kadar,mumla ararlar beni mumla,acaba benim kadar pozitif bir mod bulabilecelermi birdaha?Hıhh,banane,naparlarsa yapsınar,ama ı-ıhh,dönmeyecem bir daha işte,terkettim:)...

Sorma bişi günlük,sormaa,nereye geldiğimi bilmiyorum;ya da beni nelerin beklediğini de...
Sinirim o kadar tepeme çıktı ki,atladığım gibi arama motoruma,ilk gördüğüm forum sitesine attım kendişimi:)
Anacım nerdeyim bende bilmiyorum kii...Tek bildiğim çok büyük bir yer burası ve de bi sürü bi sürü odası var.
Bir türlü yerimi yurdumu bulup harflerimi nereye saçacağım,yani nerede yazacağıma karar veremedim...
Var canım, burada modlar,adminler var ama,ulaşamıyor insan onlara,zile bastımm,bastımm açan yok;adres filan soramıyorsun galiba.E yok artık,''ben devrik bir moderatörüm,ay bi zahmet bana yol gösterin'' diyecek halim yok dimi?''Aaa,tabii moderatör abla,burdan buyrun'' derlermiş,atıverirlermiş beni kapının önüne..Kıkır,kıkır,ne komik olur ama,elimde valizim,banklarda geçirirmişim ben geceyi;elimde gazete sardığım bir mürekkep hokkası''acılarınnn yazarıyımm'' diye de bi şarkı çıırmışım:):)
Çaktırma ama,birde korktum galiba yanlış bir kapıyı açıp ''ditttt,yanlış kata geldiniz''diye bir ses duymaktan...Dakka1 gol 1 olmasın,iyisi mi uslu bir kıs olup,kendi köşeme çekileyim,soru filan sormazlasa hiçç konuşmayayım ben;hatta ışıkları kapıyı filan kapatayım,uyuyor sansınlar beni:)...

Çok yorgunum çokk:(
Oda oda dolaşmakan ayaklarıma resmen kara sular indi,perişan oldum...
Ama çantam dolu..
Bir sürü gülümsemem,olumlamalarım,imgelemelerim, var.
Hayata dair anlatacaklarım var
Bazen bir damla gözyaşı,bazen sımsıcak bir kahkaha;ama en çok huzur,en çok sabır,en çok samimiyet var...
Pozitif düşüncem var,çekim yasam varr,deneyimlerim var,hikayelerim var(ay ne yapıyorum ben ya,'' bocacıı geldii hanımm'' diye bağıran hatunlara döndüm resmen:))
Neyse artık,bu gecelik bağırmak çağırmak yok,hepsi yerinde dursun,hiç ellemeyeyim
En iyisi kremlerimi sürüp,sütümü içip yatayım ben;gündüzün hayrı gecenin şerrinden iyidir demişler,gidip mışıll mışıll uyuyayım,uyandıktan sonra açarım artık valizlerimi...

Görüşürüz harflerim....

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri