hayatımın hatasını soyluorum

ich dumm

Bayan Üye
bundan 4 yıl once cok sevdıgım ve bazı sebeplerden dolayı ayrıldıgım ona ınat gıdıp aptal adamın tekıyle evlendıgım ve evlendıkten 6 ay snra bosanıp tekrar aradıgım ve arayıpta tekrar bırlıktelık yasadıgım ancak bu ılıskının yurumeyecegını gordugum ıcın cok sevdıgım askımı terkettıgım ıcın ben cok a.talım ozur dılerım askım :29:

---> hayatımın hatasını soyluorum

Hayatta tutarlı olmak lazım diyebilirim üzücü senin için bu durum hayırlısı olur inşallah

inşbtanem severek kaybetmenın acısı gercekten cok buyuk hayatımda ıkı erkegı sevdım bırı babamdı bundan 4 yıl once kaybettım ıkıncısıde bahsettıgım sahıs ama olsun alısırım :)

insan nelere alışmıyor ki? hepsi geçer birgün..ileride geriye dönüp baktğında sadece acı bi hatıra olarak kalır..

:)tesekkurler tatlım emın ol herseyın ustesınden gelebılır ınsan oglu asılmıcak bısı yok sadece hırpalanıorus o kadar :D

Aynı hatayı yapmamakta Şart tabi ki geçmişten ders alıp önüne düz bakmalısın.Birisi içinde kendine eziyet vermek olanaksızlıktır bunu da unutma öğüt verir gibi olmayaımda yanlış anlama...:)

hayatın ne kadar zor gıttıgının bı ornegıyım benı tanısan ne demek ıstedıgımı anlardın neyse :)zamanla tanırsın

Aynı hatayı yapmamakta Şart tabi ki geçmişten ders alıp önüne düz bakmalısın.Birisi içinde kendine eziyet vermek olanaksızlıktır bunu da unutma öğüt verir gibi olmayaımda yanlış anlama...:)

tabıkı tatlım onemlı olan yabtıgın bı hatadan ders cıkarmak (ayrıca yabılacak okadar cok hatavarken aynı hatayı yabmanın hıcbı anlamı yok :))

hayat cok zor demek bu yasadıgım seyı ıfade etmeye yetmıor yanı bu ask vs vs bı suru seyı kapsıor.:)ama emın ol hepımız ıcın asılıcak sorunlar yuklenıo omuzlarımıza bıze dusen sadece ne sekılde atlatabılecegımız

Tabi aşk herşey değildir zaten sadece hayatı aşkla görmemek lazım onca sorun varken bu yüzden küçükken söylediğim laftan (bi büyüseydim) nefret edip Keşke büyümeseydim diyorum

keşke ...tatlım keske bende hep dıorumkı keske hep 17 yasımda kalsaydım hep soruolar nıe dıe dedıgım tek sey var babamda benımleydı osaman yanımdaydı..ama ne zaman babam öldü ogunden berı yasamadıgım sey kalmadı tabıkı bnmde cahıllıklerım var ama babasızlık cok zor

keşke ...tatlım keske bende hep dıorumkı keske hep 17 yasımda kalsaydım hep soruolar nıe dıe dedıgım tek sey var babamda benımleydı osaman yanımdaydı..ama ne zaman babam öldü ogunden berı yasamadıgım sey kalmadı tabıkı bnmde cahıllıklerım var ama babasızlık cok zor

Sen kendini 17 hissediyorsan 17'sin..Takvimi bırak önemli olan yaşantıların bize yükledikleridir bizim hayata yön vermemiz veya vermeye çalışmamızdır..
İnsan bazen olduğu durumda sağlıklı düşünemiyor hata yapıyor ve geriye dönmek istiyor ama bu imkansız olduğu gibi hatayı yapan insan bu hatasıyla kalıyor.Hayat insanları sınıyor bazılarına acı kederden başka bir şey bırakmıyor bazılarına da mutluluğu eksİk görmüyor.

Baban için üzüldüm Başın saolsun. Bunu yazmak acıyı dindirmez ama hissettiğmiz an acıya ortak olabiliyoruz. Annemiz babamız var bazen kıymetlerini bilemiyoruz. Yanımızda olmadıkları zaman yokluklarını hissediyoruz yoklukları o kadar acı ki bunu yaşamak için babasız annesiz kalmak gerekmez.

50 yaşındayken bile ben büyümedim anne-baba sana ihtiyacım var diyen azaldı ülkemizde..Belli bir yaşa geldiğinde başından savurmak istiyorlar ..Sözüm size--> hiç mi düşünmediniz SİZ DE O HALE DÜŞECEKSİNİZ...

Burcu sana tavsiyem hayatta mutluluğu bulmak ve mutluluğa sahip olmak için hiç bir zaman geç değil bu yorumu sana bırakırken teyzem yaşındaki bayana yorum bırakmıyorum 17 yaşındaki bir genç kıza yorum bırakıyorum..

Hayat sana sevebileceğin mutlu olacağın insanı hayatına dahil edecektir senın yapman gereken hayata umutla bakmaktır ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri