hayatımda ........... olması beni gerçekten çok mutlu ederdi. :krzma::krzma:
freedom42 Kayıtlı Üye 25 Kas 2015 #1 hayatımda ........... olması beni gerçekten çok mutlu ederdi. :krzma::krzma:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Kas 2015 #2 ---> hayatımda ........... olması beni gerçekten çok mutlu ederdi. konu dogru yere tasındı . actıgınız konulara dıkkattt edınn ıkıncı ıs cıkakrmayın bıze.
---> hayatımda ........... olması beni gerçekten çok mutlu ederdi. konu dogru yere tasındı . actıgınız konulara dıkkattt edınn ıkıncı ıs cıkakrmayın bıze.
N Nuyageva Bayan Üye 25 Kas 2015 #3 ---> hayatımda ........... olması beni gerçekten çok mutlu ederdi. Güzel konu olmus elinize saglik. Hayatimda gercek bir dost olsaydi beni cok mutlu ederdi.
---> hayatımda ........... olması beni gerçekten çok mutlu ederdi. Güzel konu olmus elinize saglik. Hayatimda gercek bir dost olsaydi beni cok mutlu ederdi.
ParadokS Kayıtlı Üye 26 Kas 2015 #4 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Onun her zaman olması.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Kas 2015 #5 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Bir arabam olması beni çok mutlu ederdi
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Kas 2015 #7 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Note 5 olması beni çok mutlu ederdi
ParadokS Kayıtlı Üye 1 Ara 2015 #8 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Çok şükür sağlığım yerinde.
M Moreas Bayan Üye 22 Ocak 2016 #9 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Özgürün yanımda olduğu günlerin çok olması
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Ocak 2016 #11 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Bunun olması beni çok mutlu ederdi xD
Earl Freyja Bayan Üye 23 Ocak 2016 #12 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? her şey yolunda gitse
Queen2 N.❤ Prenses 18 Şub 2020 #16 ---> Hayatımda .... Olması Beni Çok Mutlu Ederdi ? Mustafamın hastalığı yenmesi.