Hayatımda Okuduğum en komik AŞK mektubu

SanaL_Boy

Kayıtlı Üye
Son aşkım

Sana bu mektubu ellerimin titrediği ve göz yaşlarımın sel olup aktığı bir anda seni kaybetmenin acısıyla yazdım.bügünden itibaren çok yalnız ve çaresizim çünkü hayatımı senin kaybettim geçen seneyi düşünüyorum seni tek bir an bile olsun mutlu ettiğimi hatırlamıyorum senin kıymetini bilemedim.ve hergün kafamı duvarlar vuruyorum çünkü sen bu senenin başına kadar sadece benmdin ve bn seni kaybettim sana söylediğim laflar yüzünden ıo kadar pişmanım ki anlatamam sen o lafların hiç birini hak etmiyorsun ve herkeresinde kendimi bu sözler yüzünden cezalandırdım ve her geçen gün cezalandıracağımdan ein olabilirsn bus eneyi 21 aralıkta geçen senenin en mutlu olduğum gününde bana hayır dedikten sonra Melis o kızı çıkmam beni sevmesen bile seni üzmüştür çünkü bnde okadar pişman oldum ki seni kaybetme nedenlerimden biride bu diye tahmin ediyorum okadar kötü günler geçiriyorumki bu sene anlatamam ama bu gece seni benden ayırdığın günden başlamıştı btün gece hiç durmaksızın ağladım bana neden olarak abini söyledin ilişikimizi duyar diye ama ben bunu sonradan öğrendim ilk bşta annem demiştin benden ayrılırken bunu söyleşmiş ıolsydın inan ağabeynin yüzüne bir kez bakmazdım konuşmaz ve ağabeynle konuşur arkdaşlarımlada bütün ilişkimi kesip her şeyden vazgeçerdim hergece ağlıyorum eniştem kanser ölüm döşeğinde ama Allah korusun daha bir şey olmadı ve inş. Olmaz bunun için hergün ağlıuıyorum ya bişiey olursa diye sonra bir gece hiç ağlamadan başımı yastığa koyucam diyorum ama olmuyor başka nedenler de var bu sölediğim aramısda kalsın hiç kimse bilmiyo çünkü bnm hayatım sen olduğun için bide sen öğreniceksin bnm babam geçen ay felç geçirme tehlikesi yaşadı düşünsene yürüyemeyecekti bile ama Allah büyük olmadı öle bişey nese boşver

Seni hep sevicem fındık farem……..

Hayatınızda görüp görebileceginiz en komik mektup we icindeki hersey yalan cocugun adı taylan sewdigi kıza yazmıs. mektubu odum gününde wermish we ondan sonraki gün okula gülerek gelmish
ka23.gif
ka23.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri