Hayatımda böyle Civic Görmedim...
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 3 May 2011 #2 ---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... biraz fazla abrtılmış ama güzel olmuş
Görünmezadam Kayıtlı Üye 3 May 2011 #3 ---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... ben de fazla modifiye abartanları sevmem arabayı gerektiği kadar modifiye etsen yeter zaten
---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... ben de fazla modifiye abartanları sevmem arabayı gerektiği kadar modifiye etsen yeter zaten
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 3 May 2011 #4 ---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... Türkiye de bu arabayla gezersen 100 mt de bir parçasını bırakırsın Teşekkürler
---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... Türkiye de bu arabayla gezersen 100 mt de bir parçasını bırakırsın Teşekkürler
Görünmezadam Kayıtlı Üye 3 May 2011 #5 ---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... türkiye de modifiyeli araman nın altı yüksek olacakkı kullana bilesin diyer tülü evi nin önün de araban durur rüca ederim
---> Hayatımda böyle Civic Görmedim... türkiye de modifiyeli araman nın altı yüksek olacakkı kullana bilesin diyer tülü evi nin önün de araban durur rüca ederim