Hayata Sitemim..

UykuCu

Kayıtlı Üye
Düştüğüne Kanka Diyen Dostlarım.. Siz beni nasıl 1 kere de harcayabiliyorsanız, bende sizi aynen
öyle harcayabiliyorum! Sağıma soluma bakıyorum adam gibi dost kalmamış..
Kimisi sadece çıkarları için arkadaş oluyor, kimisi ise bizi sadece küçük düşürmeye çalışıyor.. :/

Ben Ezilerek büyüdüm.. Kin,Nefret beslediğim zaman neler olacağını siz daha iyi biliyorsunuz..
Sadece havanız olsun diye beni küçük düşürmeye çalışan arkadaşlarım vardı.. Hepsi nasıl küçük düşürülür çok iyi gördü! iyiliğinizi düşünmek belki de hata sanırım..

Şuan bazılarınızdan Nefret ediyorum.. Bazılarınıza ise gerçekten değer veriyorum..
Sen hangisi olduğunu bilyorsun? anladığın için saol (;
Dostluğumuzu bir kenara atıp arkadan atıp tutan bazı 9 Senelik arkadaşlarımla samimiyeti kestim..
Kanka dediğim bazı kişiliklerle şimdi muhattap olmuyorum.. Bazı arkadaşlar diyordu ki;
Bir kız için dostluğu harcamak ayıptır! sizin dostluğunuz bu kadarsa bir o sadece bir kız değil benim sevgilim.. Siz ortalıkta yokken bana destek olan kişi hakkında bir kız diye konuşanı affetmem!

Belki Selam veririm size.. O da Allah’ın Selamıdır diye.
Hatanızı bildiğiniz halde özür dilemiyorsunuz.. Buda çok ayıp! ama birşey demiyorum size..
Kurnazlık yapıp cebimizden para koparıyorsunuz sanıyorsunuz ya.. :) Ben o parayı sırf sizin acizliğinize yediriyorum..

Kim Olursa Olsun Kendini Biliyorsa Bu Yazdıklarımdan Kendisi Olduğun Anlar..
Bana bu ben miyim diye sormayın.. Cevap alamazsınız :/

--

Kendi Blogumda Yayınladığım Hayata ve Arkadaşlarıma Sitemimdi..
Burda da Yayınlamak istedim..

:91::181::19:

---> Hayata Sitemim..

Uzulme sen kardesım...

Onlar kaybeder...

Tarzını degıstır sende bakalım nolcak :)

---> Hayata Sitemim..

saLLa abiSi hayaTa takıL...

Bakma benım konu actıgıma bır anlık gırerım msnde o 3 kurus bıle etmeyenlere küfür ederim sonra eklerim ne kadar daha aciz olacaklar dıye bakarım hayat bu...

insan degerını ne zaman anlıyor yasadıgı hayatın bılıyormusun? değiştirerk.

Sen dıyelım gece yatıyosun ya gunduz yat bakalım emo olmaya calıs kahvaltıda aksam yemegı ye aksamları kahvaltı yap sana sacma gelecek bunlar ama bu yasadıgın hayat tarzının anlamını ogretır :)

---> Hayata Sitemim..

Sen dıyelım gece yatıyosun ya gunduz yat bakalım emo olmaya calıs kahvaltıda aksam yemegı ye aksamları kahvaltı yap sana sacma gelecek bunlar ama bu yasadıgın hayat tarzının anlamını ogretır :)

Yok oruçluyum :D emoluk düşünülebilir ama Sansar Salvo , Norm , 2Pac dinleyerek mi :D

Son düzenleme:
---> Hayata Sitemim..

abicim anlamadın sanırım :)

Normalde dıyorum bu dedıklerımı yapsan hayatının degerını anlarsın hayat bu kadar basıt degıl. Sen neden boylesın dersende bakma bana benım hayatımı o dedıgım gıbı yapıncada bısey degısmıyo

---> Hayata Sitemim..

insanlar hep degişim içerisinde oluyor büyüdükçe değişiyorlar.
En başta kendi kişiliğin değişiyor, arkada arkadaşlarını bırakıyorsun, seni satıyorlar arada sırada, ama zamanla onlarla harcadıgın zamana yazık oluyor
Ama merak etme, hayatına yeni arkdaşlar düzgün arkdaşlar giriyor sonra
Eski arkadaşlarımın davranışları, saçma saçma konuşmaları garip geliyor, zamanla olgunlaşıp, o zaman anlıyorsun
Bir yerden sonra ipleri koparıp, onları orda terk etmelisin =)

---> Hayata Sitemim..

aman ya herşeyi boşver :D
herşeyi derken arkadaşların :)

bak hem yeni ortam buldun artık biz varız :D

---> Hayata Sitemim..

Ufs.. Hadi bakaLm boşverdim gitti :S (=

" Desem Yalan Olur "

Ama yine de güzel ortam buldum :D boşverebilirim her an:D

---> Hayata Sitemim..

detlerini bizimle paylaş belki bi çare bulabiliriz :)
bizde artık senin arkadaşlarınız
o arkadaşlarını boşver değmez onlar için
sen hayatının devamına bak :)

---> Hayata Sitemim..

Herşeyini anLatıyosun dostum diyosun güLüyosun ağLıyosun bigün bi bakıyosun kaybetmişsin onu.Takmıyorum desen de içten içe mutsuz oLuyosun.Değmez ya değmez .

---> Hayata Sitemim..

bnce şu hayat tarzı işe yarar bak denemştir bizzat:D
iki kıvır evir çevir salla gitsn dünyayıı. =D
takma bea:D

---> Hayata Sitemim..

amaN saLLa yaFss kimseyi takMaa baK beN takıyo muyum hiÇç :)
deqmeyen kişiLeRe ne üzüL ne de tak kaFanaa bıRak qitsinLeR seN sadece izLee :)
deqmezz öLeLeRiNee aRdına bakma saLLaa

---> Hayata Sitemim..

demek artık sende nefret edilenlerden biri haline getirmişsin kendini kötü-bi-şeyler yaparak.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri