hayat senınle geldi

HAYAT SENİNLE GELDİ
Hayat kitaplarda yazılan gibi değilmiş , her şeyi okul bittikten sonra daha iyi anlıyor insan.

Geriye baktıkça yaptıklarımın ne kadar saçma ve ne kadar çocukça olduklarını anlıyor ve gülüyorum sadece bir şey haricinde seninle ilgili olan sana takılmalarım …..

O günleri düşündükçe yeniden kalbim hızlı hızlı atıyor ,bazen sen fark etmeden ben seni izlerdim .Saçlarının rüzgarla dansını , bir an göz göze geleceğiz diye korkardım, aslında ben sana aşıkmışım sana takılmalarım çocukça hareketlerim hep ondanmış.İyi ki de yapmışım belki senden sonra elimde kalan bu anılar birde adını duydukça heyecanlanan bu duygunun tadı kalacak aklımda.Aslında ben sana aşıktım ama belli etmeyi o zamanlar istemezdim, deli kanlıyız ya .Keşke diyorum o zaman gerçekten duygularımı içimden geldiğince yaşayabilseydim o zaman şimdi ki gibi anılarla yaşamazdım ve her kızda senin yüzünü aramazdım …

Hayat kitaplarda yazılanlar gibi değilmiş sevdiğim ,

Oysa kitaplar da ne kolaydır ,çocuk aşık olur sevdiğine açılır sevdiği de kabul ederdi…..

Oysa ki ben seni seveli kaç yıl oldu ,ama sen inanmıyorsun.Bize kitaplar yalan söylemez demişlerdi ,oysa ki hayatı okul bittiğinde yaşayarak öğrenecekmişiz. Ben aşkı sende tattım ,

ilk kalp çarpıntılarımı ,ilk birinin yollarını beklemeyi , aşık olduğumu anlamasın diye takılmalarımı .Ama her şeye rağmen bu anıları içimde halla dün gibi hissetmek güzel ,birde sana hissettire bilseydim sevgili.Geceleri anılar düştüğünde yüreğime , gözlerin gözlerimde belirince zor atıyorum dışarı kendimi . Ben betbah ben üzgün ben yorgun anılarınla savaşırken ,uzaktan bir şarkı geliyor geliyor kulaklarıma “ hatam belki aşkı oyuncak bilmek …..” kapıyorum kulaklarımı ellerimle duymak istemiyorum sanki düşüncelerim benimle dalga geçiyor .Kendimi bir evin kapısına zor atıyorum ,kaçıyorum kendimden anılardan ,kalbimde ki sevdandan beni anlamamandan ve inanmamandan ,ama olmuyor sevgili kalbimi söküp atamıyorum ki devamlı hatırlatıyor.

Koşuyorum koşuyorum nefes nefese kalıyorum kendimle bile savaşamıyorum ki , sana benim seni sevdiğimi ispat edeyim .Bana inanmaman sevgili beni yakıyor .Bir banka oturuyorum öyle hızlı nefes alıyorum ki ama sen hala aklımdasın hiç bir şeyi duymuyorum.Bir an dinlenip kendime geldiğimde Yaşar ın şarkısı kulaklarıma geliyor yanda ki cafe den “ batıyor ama acıtmıyor senin sevdan ”bu gün hep şarkılardan yana bir kısmetsizliğim var gibi. Ama yalan sevgili senin sevdan da aşkın da hem acıtıyor hem de canımı yakıyor . Bana inanmayışın beni yok sayışın …hepsi içimde ….

Havayı içime çekiyorum. Seni daha içimden atamamışken tekrardan içime doluyorsun sen oluyorum sevdan oluyorum erişilmesi güç inandırması zor ve bir o kadarda gerçek.

İşte sevgili ;

Açıyorum kollarımı sana ,inansan da inanmasan da ,yüzümü rüzgara dönüyorum ve her çektiğim nefeste yeni bir hayat , yeni bir sen alıyorum içime ,hayat seninle geldi bana

Ve sen beni hayatta yalnız bırakma …….

SENİ SEVİYORUM

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri