Hayat öpücüğü : 1-2

Mastor

Kayıtlı Üye
news_manset_resim_1m_fenermac.jpg

Gaziantepspor galibiyetiyle morallenen Fenerbahçe, Manisaspor'a konuk oldu. Sarı lacivertliler üst üste 2. galibiyetini alarak deplasmandaki kötü gidişini noktalayıp, zirveyle puan farkını korumak amacıyla sahaya çıktı. Birçok sajatın bulunduğu sarı lacivertlilerde kaptan Alex'in de listeye eklenmesiyle Manisaspor karşısında oldukça sıkıntılı bir durumdaydı. Ancak ev sahibinde de orta sahanın 3 önemli simi Nizamettin, Murat ve Mehmet Güven yoktu.

Düşüşteki rakibi karşısında ilk yarıda çok etkili olan Fenerbahçe, bir çok önemli fırsattan yararlanmadı. Torku maçının yıldızı Bienvenu girdiği pozisyonları değerlendiremezken, ilk 45 dakikada Caner mükemmel futboluyla maça damga vuran isim oldu. İstediği golü bir türlü bulamayan Fenerbahçe, 2. yarıya da etkili başladı. 55. dakikada Caner'in kendi çabasıyla olgunlaştırdığı atağı güzel bir şekilde tamamlamasıyla 1-0 öne geçen Fenerbahçe, golden sonra Mehmet Topuz ve Bienvenu ile iki kez daha gole çok yaklaştı ama İlker'i geçemedi.

Manisaspor, kimsenin beklemediği anda beraberlik golünü buldu. İçeri çevrilen topla buluşan Simpson dar açıdan attığı golle skora dengeyi getiren isim oldu: 1-1. Bu golden sonra iki takımın orta sahası oyundan düşerken, Manisaspor, sonradan oyuna giren Murat ve Isaac ile maçtaki en net fırsatlarını buldu ama bunları değerlendiremedi.

Fenerbahçe, ise son yarım saatte de Caner ile etkili olmaya devem etti. Ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Ancak uzatmanın son anlarında sarı lacivertlilerin kullandığ serbest vuruşta Yiğit'in ters vuruşu gol oldu ve Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.Deplasmanda 2 maç sonra kazanan Fenerbahçe, puanını 39'a yükseltip Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

MANİSASPOR-FENERBAHÇE
STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

MANİSASPOR: İlker, Ömer Aysan, Akaminko, Hüseyin, Klukowski, Yiğit İncedemir, Bekir, Ahmet İlhan (Dk. 61 Murat), Simpson, Isaac (Dk. 93 Ferhat), Kahe (Dk. 82 Bülent)
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 85 Özer), Cristian, Emre, Caner, Stoch, Bienvenu (Dk. 80 Recep)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: Dk. 45 Yiğit, Dk. 52 Cristian

---> Hayat öpücüğü : 1-2

bende hiç beklemiyordum pes vallahi

Manisaspor taraftarının annelerine hediye olsun bu galibiyet :)

Farklı kazanabilecekleri maçı zor'a soktular, en sonunda dayanamayıp kendi kalelerine attı manisa xD

İlk yarı çok iyi top oynadı Fener.

Uzatmalar bitince yazmıştırlar ne bilsinler uzatmalar bittikten sonra gol atacağınızıxD

Bugün sahada 20 hafta boyunca gördüğüm en kötü " FENERBAHÇE " vardı . 11 Kişilik takımda 3 kişi gerçekten Çubuklunun hakkını verdi . 90 Dakika bitmeden , tükenmeden , hırsla savaşan 2 isimi cani gönülden kutluyorum . STOCH ve CANER . Diğer yandan da Orta Sahada top yapması , atakların başlangıcı , top kesmeleriyle BARONİ . Geri kalan kısmını at çöpe gitsin. Geçtiğimiz haftalarda CANER'in tüm sülalesine küfür eden Fenerbahçe Taraftarıydı . Bugün bağırına basan yine Fenerbahçe Taraftarı . Ben bir Taraftar olarak bu duruşa karşıyım. Bu takımda Def edilecek onca oyuncu mevcutken top yapan ayaklara , bu öfke neden ?

Aykut KOCAMAN'da gerçekten Peygamber sabrı var. Bunun inancı içerisine girdim artık . 80 Dakika boyunca Bienvenu gibi bir oyuncuya nasıl dayanabilir bir Teknik Adam . Aykut KOCAMAN'da gizli bunun sırrı . Öte yandan , " Rahat Bir Nefes Aldık " Bienvenu çıktı derken , Özer'in oyuna girmesi de tamamiyle saçmalık .

Hak ettiğimiz 3 Puanı aldık Eyvallah ama , Kaliteli bir Ligde 3 oyuncuyla maçlar 90+5 e kadar Kalp Krizi şeklinde devam eder.

Burası her ne kadar " Tribün Platformu " olmasa bile . 1-1 olduktan sonra Profosyonelliğin ötesinde , bir sevinçle kendini yerden yere atan oyunculara - Manisaspor Taraftarına söyleyecek söz bulamıyorum .

Bir kez daha göstermiş olduk Tüm Türkiye'ye .. !

FENERBAHÇE Arifeyi Yaşatır , Bayramı Yaşatmaz ..
FENER'le Kimse Başa Çıkamaz ..!

En azından timsah yürüyüşü yapıp, stad yakmadı adamlar :)

Yeditepe; yüreğine sağlık doğru tespitler
Uzatmalar bitince yazmıştırlar ne bilsinler uzatmalar bittikten sonra gol atacağınızıxD

Uzatmada oyuncu değişikliği, uzatmada yere yatmalar
Hep sizden özeniyor bu gençler xD

beğenen 36 kişiden biri Kadir miş :D

Biri de aşağıdaki

En azından timsah yürüyüşü yapıp, stad yakmadı adamlar :)

Ben maçı izlemediğimi söyledim uzatmalar yatmalar filan haberim yok illade benden bahsetmek istiyorsanız bahsedin pis kargalar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri