:) :) :) :) :) :)
^shékér kıs^ Bayan Üye 2 Ara 2009 #2 ---> hayat merhabe diyen bebekler 2. çok tatlı teşekkürler duygu abla*m
« ~ вєSтє ~ » Bayan Üye 2 Ara 2009 #4 ---> hayat merhabe diyen bebekler ouww ç00k cici te$eKKüR eDeRm emeqne saqLık
Lyd Bayan Üye 2 Ara 2009 #5 ---> hayat merhabe diyen bebekler Teşekkürler paylasım ıcın duygucum . yuzum burustu bakarken çiğnemeden yutulcak gıbıler
---> hayat merhabe diyen bebekler Teşekkürler paylasım ıcın duygucum . yuzum burustu bakarken çiğnemeden yutulcak gıbıler
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 2 Ara 2009 #6 ---> hayat merhabe diyen bebekler rica ederim aynen canım tam yutulmalıklar
G Gülümse. Bayan Üye 4 Ara 2009 #9 ---> hayat merhabe diyen bebekler Oyy yerim ki ben onları.. Tesekkürler duygum.
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 4 Ara 2009 #10 ---> hayat merhabe diyen bebekler yiyelim valla rıca ederım cansucum
N ` nazLı .. Bayan Üye 4 Ara 2009 #11 ---> hayat merhabe diyen bebekler oy oy çok şekerler teşekkürler canım
inci_himes Bayan Üye 5 Ara 2009 #14 ---> hayat merhabe diyen bebekler oy şu dudaklara bak ya yirim seni yirim tşkrler
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Ara 2009 #16 ---> hayat merhabe diyen bebekler hepsi bana çekmiş tatlılıkta maşallah hahaha ya gerçekten tam yemelikler
---> hayat merhabe diyen bebekler hepsi bana çekmiş tatlılıkta maşallah hahaha ya gerçekten tam yemelikler