Darq_FaCe
Kayıtlı Üye
ZUHAL OLCAY KENDİSİN ALDATTIĞI İÇİN AYRILDIĞI HALUK BİLGİNER'DEN GEÇİRDİĞİ ESTETİK OPERASYONLARA KADAR BİR ÇOK KONUDA AÇIKLAMA YAPTI
Aramızda Kalmasın programına katılan Zuhal Olcay özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hayatınızda bir limana ihtiyaç duyuyormusunuz sorusuna Olcay 'Liman diyoruz, neden bir liman olsun ki. Bütün bir hayat bir limanda geçebilir mi?' diyerek cevap verdi. Programda Hülya Avşar'ın aldatmayı normal görmesine değinildiğinde ise Olcay '' Ne gerek var niye tolerans göstereyim ki aldatılmaya. Birisi sizden başka birinin yanındaysa niye köşede bekliyeyim ki' dedi.
ALDATILMA NEDENİ BİLGİNER'İN ÇOCUK İSTEMESİ Mİ?
Daha önce Haluk Bilginer tarafıdan aldatılan Zuhal Olcay 'Kendini güçsüz hissettin mi aldatıldığında sorusuna ''Vicdan sahibi bir insan aldatıyorsa durum onun içinde çok. bir tarafta tutku var diğer tarafta mantık. Gerçekten vicdanlı insanlar için konuşuyorum. ama mekanik bir insan bile aldatıldığında üzülür. Bu duygu abartılacak bir şey değil'' dedi. 'Biten evliliğinizde neden çocuk olabilir mi' diye sorulduğunda ise 'Evet olabilri ben çocuk istemiyordum. Bu da çok anlaşılmayacak bir durum değil' dedi. Olcay'ın ayrıldığı eşi Haluk Bilginer, boşanır boşanmaz Aşkın Nur Yengi ile evlenip çocuk sahibi olmuştu.
HALUK İLE GÖRÜŞMÜYORUZ"
Haluk Bilginer ile yaşadığı ayrılık sonrası dost kalamadıklarını söyleyen sanatçı, "Haluk Bilginer ile dostluk devam etmiyor. Bu konuyu çok fazla konuşmak istemiyorum. Sizlerle sohbet etmek çok güzel." diyerek konuyu değiştirdi.
"AŞKI ÖZLÜYORUM"
Hayatta 3 kere aşık olduğunu söyleyen sanatçı, aşkı özlediğini de söyledi. "İnsan şöhretli olunca her hareketine dikkat etmesi gerekiyor. Ancak aşk, kendinizi gerçekten açmanız ve rahat olmanız gereken bir durum." dedi.
AHMET HAKAN SEKSİ
Olcay Ahmet Hakan'ın kendisini seksi bulduğunun konuşulması üzerine de kendisi için de Ahmet Hakan'ın seksi olduğunu söyledi. Olcay hayatı boyunca 3 kere aşık olduğunu açıkladı.
GÖZ ALTI TORBALARIMI ALDIRDIM
Olcay göz altı torbalarını 30'lu yaşlarda aldırdıktan sonra bir daha estetik yaptırmadığını sadece cilt bakımına gittiğini ve plates yaptığını açıkladı.