Hayat Akıp Giderken

leylmira

Bayan Üye
Hepimiz ama hepimiz hayatımızla ilgili birçok planlar yaparız.

Hayatın bizi nereye nasıl sürükleyeceğini düşünmeden çoğu zaman, bir saniye sonrayı bile tahmin edemezken bir ömrü nasıl yaşayacağımızı kurgular, hayatın dizginlerini elimizde tutmak isteriz.

Peki planlarını kurguladığı gibi aynı sıra ve düzende uygulayan, yaşamak istediğini tam olarak istediği şekilde yaşayabilen kaç kişi var çevrenizde başka bir değişle şanslı diyebileceğimiz, kaderi planları ile paralel giden kaç kişi tanıyorsunuz….

Çok fazla olmadığından eminim çünkü hayat çoğu zaman sürükler insanı, planlarının çarkından çıkarır, başka bir çarkın içine savurur.

Ancak alışkınızdır buna savrulduğumuz çark da bazen mutlu, bazen ise mutsuz oluruz ama pes etmeyiz.

Hayallerimiz tükenmez… bulunduğumuz durumdan daha iyisini istemekten vazgeçmeyiz. Zaten bizi hayata karşı daha güçlü hatta daha dayanıklı yapan da bu değil midir?

Hepimiz şöyle geçmişe bakıp; düşündüklerimiz ve yapmak istediklerimizle şu an yaşadıklarımızı ve şu an ki hayatımızı mukayese edecek olsak aradaki farkları hassas terazide ölçsek mağlup gelen çoğu zaman kader olmaz mıydı…

Ama yine de her şeye rağmen pes etmeyen, daha iyiyi daha güzeli istemekten yılmayan ancak istekleri olduğunda da memnun ve mutlu olmayı başarabilen insanlar olabilmemiz dileğiyle…

ÇÜNKÜ BUNA İHTİYACIMIZ VAR…

Beyhan UĞUR

---> Hayat Akıp Giderken

hayat bize istediklerimizi değil ama her zaman hakettiklerimizi veriyor..ve biz hep hakettiğimizin daha fazlası olduğuna inanıyoruz..kendimizi öyle güzel kandırıyor ve inandırıyoruz ki buna,bir süre sonra mutsuz olmak için daha fazla sebebimiz oluyor sonuçta..
evet hayat akıp gidiyor,tıpkı açık bırakılan bir musluk gibi..zaman boş yere akıp gidiyor..

---> Hayat Akıp Giderken

hayat bize istediklerimizi değil ama her zaman hakettiklerimizi veriyor..ve biz hep hakettiğimizin daha fazlası olduğuna inanıyoruz..kendimizi öyle güzel kandırıyor ve inandırıyoruz ki buna,bir süre sonra mutsuz olmak için daha fazla sebebimiz oluyor sonuçta..
evet hayat akıp gidiyor,tıpkı açık bırakılan bir musluk gibi..zaman boş yere akıp gidiyor..

Yoruma açık tabiki farklı görüşlerle birlikte kafada soru işaretlerimizde var gerçekten hakettiklerimizi mi veriyor hayat ? Bazen bütün olumsuzlukların üstüste geldiği dönemlerde ben bunu hakedecek ne yaptım demezmiyiz mesela :)

---> Hayat Akıp Giderken

Yoruma açık tabiki farklı görüşlerle birlikte kafada soru işaretlerimizde var gerçekten hakettiklerimizi mi veriyor hayat ? Bazen bütün olumsuzlukların üstüste geldiği dönemlerde ben bunu hakedecek ne yaptım demezmiyiz mesela :)

hayat verdiğini alıyor,aldığını veriyor..yeter ki veresiye teklif etmeyin hayata..:)

---> Hayat Akıp Giderken

Ancak alışkınızdır buna savrulduğumuz çark da bazen mutlu bazen ise mutsuz oluruz ama pes etmeyiz.

Planlarımız varken herhangi bir çarka sürüklensekte, bazen o çarkta bile plan kurup devam ettirebiliyoruz mutlu olacağımız şekilde :) Buda güzel birşey.

---> Hayat Akıp Giderken

Ama yine de her şeye rağmen pes etmeyen, daha iyiyi daha güzeli istemekten yılmayan ancak istekleri olduğunda da memnun ve mutlu olmayı başarabilen insanlar olabilmemiz dileğiyle…

Hayat pes edeni sevmez savaşanı sever ve ona teslim olmayı ister. Çoğu zaman insanoğlu başaramayız hep yenik düşeriz hayata, hayatta pes etmemeniz dileklerimle herşey gönlünüzce olsun. Bu güzel paylaşım için teşekkürler Leylmira..

---> Hayat Akıp Giderken

bazen durur düşünürüm nereden gelip nereye gittiğimi,sonra düşünür dururum nerede kalıp nereye gidemediğimi..hayat akıp gidiyor ve beni de sürüklüyor peşinden..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri