''Hayalim G.Saray''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bucaspor'un 24 yaşındaki futbolcusu Erkan Taşkıran, hayalinin G.Saray olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de ikinci sırada bulunan Bucaspor'un 24 yaşındaki futbolcusu Erkan Taşkıran, takım içindeki sevgi ve dostluk sayesinde başarıyı yakaladıklarını belirtti.

Erkan Taşkıran, kulübün resmi internet sitesinde kendisiyle yapılan röportajda futbola başladığı Hacettepe'de iki, Bucaspor'da da bir şampiyonluk gördüğünü, bu sezon takımının Süper Lig'e yükselmesiyle 4. kez bu mutluluğu yaşamak istediğini belirtti.

Fikstür avantajını en iyi şekilde kullanacakların belirten Erkan, ''Bucaspor'u Süper Lig'e taşımak ve bana hep destek olan nişanlım Gözde ile 22 Eylül'de evlenerek çifte mutluluk yaşamak arzusundayım. Başta yönetimimiz olmak üzere, bana her zaman destek veren teknik kadromuz, takım arkadaşlarım, taraftarımız ve medya mensuplarına teşekkür ediyorum''dedi.

Erkan, Bank Asya'nın çok farklı, renkli ve bir o kadar da zor bir lig olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

''Hırslı ve hızlı oynarsak başarılı olabileceğimizi gördük. Yetenekli oyunculardan kuruluyuz. Bu durum bizim oyun stilimiz haline geldi. Müthiş bir arkadaşlık var. Biz sevgi takımıyız. Maddi sorunların bizi etkilemediğini iki sezondur tüm Türkiye gördü. Bu işi para için yapsaydık, ne takım ne de futbolcular bu kadar zirveye çıkabilirdi. Oysa amatör ruhun değeri parayla ölçülemez. Biz bunu başardık, gönülden oynuyoruz. 700 binlik Buca ilçesi için oynuyoruz, İzmir'i Süper Lig'de temsil edebilmek, bir İzmir takımı olduğumuzu kabul ettirmek için oynuyoruz.''

''SEZON BAŞINDA HATA YAPTIM''

Sezon başında menajerinin kendisini yanlış yönlendirmesi nedeniyle, ''yeniden doğmasını sağlayan'' Bucaspor ile görüşmeye bile gitmediğini anlatan Erkan, şunları kaydetti:

''Ayrılmak istediğimi belirtip, bonservisimi elime aldım. Gördüm ki, beni yönlendirenler, hayali bir tablo çizmişler. Ve ardından kaos dolu günler başladı. Bucaspor'a geri de dönemedim, şaşkındım.

Tam umutlarım tükenmişti ki, transferin son günü gelen bir telefon hayatımın akışını değiştirdi. Başkanımız Mehmet Bektur ve Şeref Üstündağ, yaşadığım sıkıntılı günlerin haberini almışlar ve bana bir şans daha tanımaya karar vermişlerdi. Bana yeniden Bucaspor kapılarını açarken, dünyalar benim olmuştu. O gün performansım için kendilerine söz verdim. Bana güvendikleri için onlara çok şey borçluyum. Artık menajerim yok, yani dersimi aldım. Bu olay bana hayat boyu unutamayacağım bir tecrübe sağladı.''

GALATASARAY HAYALİ

Bucaspor formasıyla Dardanel ve Konyaspor maçında attığı gollerini ömür boyu unutmayacağını da kaydeden Erkan, ''Kulübümü çok seviyorum. Uzun yıllar kalmayı istiyorum. Önce Bucaspor, sonra hayaller. Çünkü futbolu bırakma noktasında Bucaspor'un bana sahip çıkışını unutmak mümkün değil. Yöneticilerimiz ne derse o olur, çünkü dersimi aldım. Galatasaraylıyım ve orada oynamak en büyük dileğim'' dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri