havuz problemleri

SanK0

Kayıtlı Üye
havuzu bir kac muslukla doldururken bir tanesi ile de bosaltirlar. belediye su islerinin ajanlari olmasi ihtimal dahilindedir.

- otobuse atlayip buyuk bir zevkle birbirlerine dogru yol alirlar bu insanlar. yolda kar$ila$inca birbirlerine far yakarak bu olayi kutlarlar.

- ahırda kaç inek olduğunu bulmak için ayakları sayıp dörde bölen ürkünç tırsınç insanlar..

- yuvarlak masada oturalım ama ben kızlarla oturmam, erkeklerden de ikisini sevmiyorum zaten,benim sağımda şu kesinlikle oturmasın, hah şimdi bulun bakalım masada oturma seçeneklerimizin sayısını?" diye mızıkçılık yapanlar.

- canları sıkıldığında bes adım ileri iki adım geri atarak gezinen insanlar.

- anlamsız bir şekilde bir kumesteki canlıların ayak sayılarına kafayı takan insanlardir..

- bir havuzu hem dolduran hem boşaltan ve bunları farklı güçteki pompalarla yapmaya özen gösteren insanlardır.

- iki tane ağaç dikip bunların boylarının zamana bağlı değişimlerini inceleyen insanlar.

- bize kitabı her gün, bir öncekinin iki katı kadar okuyarak bitiren insanlar. kitap da az psikopat değildir sayfa sayısı hep denk gelir.

hiç bi zmn sevmedi,m hiç bi zmn da seveme hep kopya çekerdim bu sorulardaaa hahaha paylaşım için sağol spy

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri