$owaLyé
Kayıtlı Üye
Malzeme:
5 adet havuç
2 diş sarımsak
1,5 su bardağı Yoğurt
1,5 yemek kaşığı Mayonez
2 yemek kaşığı Ayçiçek Yağı
Hazırlanışı:
Havuçlar rendelenir ve tavada yağla beraber kısık ateşte 3-4 dakika haşlanır.
Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.
Hazırlanan karışıma tavadaki havuçlar eklenir ve tekrar karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır
5 adet havuç
2 diş sarımsak
1,5 su bardağı Yoğurt
1,5 yemek kaşığı Mayonez
2 yemek kaşığı Ayçiçek Yağı
Hazırlanışı:
Havuçlar rendelenir ve tavada yağla beraber kısık ateşte 3-4 dakika haşlanır.
Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.
Hazırlanan karışıma tavadaki havuçlar eklenir ve tekrar karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır