Havuç Lokmaları

AySe^^

Bayan Üye
31_676lokma.jpg


Havuç Lokmaları
Malzemesi:

1 kg rendelenmiş havuç
2 su bardağı toz şeker
2 paket Eti Burçak bisküvi
100 gr tereyağ

Hazırlanışı:

Tereyağ tavada eritilir, rendelenmiş havuçları ilave edip,4-5 dakika karıştırılır. Şeker eklenerek havuç,suyunu çekene kadar ocakta karıştırmaya devam edilir. Suyunu çektikten sonra, parçalanmış bisküviler havuç karışımına eklenir ve ocaktan alınır. İyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakılır. Naylon streçe sarıp buzdolabında 30 dakika bekletilir. Servis ederken istenilen şekilde kesilir.


Afiyet Olsun
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst