Hava Alanında bekleme, uyuma odası Norveç.

---> Hava Alanında bekleme, uyuma odası Norveç.

O ancak ücretli olur.Cunku o kadar insani konya ovasında yatirsan yer yetmez :)

iskandinavya ulkelerinde olmasi cok normal Turkiyede izdiham olur. Ama cok guzelmis dekoru adamlar rahatligina duskun Norveci goren biri olarak hersey orada pahali ama kaliteli oranin insani caliskan ayni zamanda rahatina düskun insanlar :)guvenligi olursa Turkiyede boyle bir uygulama yapsin paralimi parasizmi artk bilmiyorum ama bnce olsa cok iyidi :)

o kulubede ucak saati geldi diye hatirlatma yapan telefon varmi acaba ya da alarm filan,ben ucagi kaciririm diye uyuyamam.

Bizde olmaz olmasinda zaten...
Su ornekleri dusundugumde bazen utanc verici diye dusunuyorum.

En ufak bir yardim yada hayr dagitildiginda... zengini fakiri muhtac sahibi ac gozlusu herkez birden saldiriyor. Hic bir zaman siraya girmiyorlar.
Bir balon dahi dagitilsa siraya girmek kuldurumuzde yok illa birbirimizin tepesini cikacagiz. En nefret ettigim manzara. Cocuklarimizada ogretemiyoruz.

Bizim bu davranisimiza nazaran afrika yada diger fakir ulkelere baktigimda, aclik sınırında ve gunlerdir ac olmalarina ragmen yardim arabalarinin arkasinda hic kimse bir digerinin hakkini gasp etmeden itip kalkmadan sirada gordugumde taktir ediyorum. Birde bizimkilere bakiyorum "ac gozluluk resmen" diyorum.
Bizde ekmegini oaylasmayi birak kendini uyanik zannedenler baskasinin ekmegini elinden almaya kalkarken Suriyede minicik bir kizin elindeki ekmegi diger minik cocuklarla paylasmasini görüyoruz.

Eger tr de boyle bir kabin olsa... adamlar zorla kabine girip ordakini cikarip kendisi girer. Yaparlar yani.

ALLAH biim milleti aclikla imtihan etmesin (amin) yoksa yamyamlar gibi birbirimizi yeriz biz.

Bu resmi haftasonu Istanbul Atatürk Havalimanı mescidinde öğle namazi vakti çektim.
Yani Turk işi Sleepbox

eWlMjQ.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri