hatirladikca guluyorum

sir.altan

Kayıtlı Üye
..gurbetciyiz,kendimizi toparlamamiz icin cok tasarruf yapiyoruz.calistigim yerde bir hirvat arkadas var,bazen onun arabasinla gidiyoruz. arasira tab denen bir ofis var orda duruyor,bir gun bende girdim,baktim at yarisi ofisi,burdan iddia oynuyorsun,arasira aliyor arasira veriyor,kumar benim isim degil ama yavas yavas bende cep harcligimdan at yarisi oynamaya basladim bazen bir koy 3 al bazen iki koy hic al.
..ben gece calisiyorum hatun gunduz calisiyor,bir gun ise gitmeden evvel yatagi duzeltiyordum biraz kaldirdim aaa bizimki yatagin altina 125 dolar saklamis tabiki acil durumlar icin, eh orasi bizim banka oldu tabi, arasira bir kac dolar alip at yarisina yatiriyorum kazaninca geri koyuyorum,3-4 hafta isler cok sanssiz gitti at yarisndan bir kurus kaznamadim zaten pek anlamam yani, yatagin altindaki parada bitti..

...gunlerden bir gun hatun parasina bakmak istiyor,tabi para yok,eh evdede benden baska kimse yok suclu hemen belli oluyor,ceza olarakda 3 hafta koltukta sabahliyorum.ondan sonrada bir daha at yarisi filan oynamadim.

---> hatirladikca guluyorum

Kumar Kötü Yaa

Elinde Neyin Varsa Aliyor ...

Daha Büyük Zarar Ugramadan Birakmisin Abi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri