hatamı düzeltmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gözde'

Bayan Üye
öncelikle özkana bana bi şans verdiği için teşekkür ediyorum. forum dışında hiçbir şekilde iletişime geçmeme kuralını bilmiyordum ve bu yasağa uymamış bulundum. emre yüzünden banlanmış oldum. özür diliyorum.

---> hatamı düzeltmek istiyorum

Aynı hataları bir daha yapmaman dileğiyle .

Yeri gelmişken şunu söylemek isterim ki ; Forum dışında hiç bir şekilde iletişime geçilmeme hususunu anlamış değilim . Burada birbirleriyle çok iyi anlaşan , samimi muhabbetler içerisine giren insanlar gördüm . Forum ayrı bir yerdir , Özel Hayatlar ayrı bir yer . Geçmişte bunun sıkıntısının yaşandığı ap açık ortada . Forum ile Özel Hayatları birbirinden ayıramayan insanların zaten gerek sanal dünyada gerekse Reel yaşantıda yolu kapalıdır . Böyle bir Kural konulması ; Paylaşımların Önünü kapamış ..

Bu da şahsi fikrim ve düşüncelerim..

Bunları kendi içinden gelerek mi söyledin?

bunun bi önemi var mı ? yapmam gerekeni yaptım. ve evet içimden gelerek yazdım

Aynı hataları bir daha yapmaman dileğiyle .

Yeri gelmişken şunu söylemek isterim ki ; Forum dışında hiç bir şekilde iletişime geçilmeme hususunu anlamış değilim . Burada birbirleriyle çok iyi anlaşan , samimi muhabbetler içerisine giren insanlar gördüm . Forum ayrı bir yerdir , Özel Hayatlar ayrı bir yer . Geçmişte bunun sıkıntısının yaşandığı ap açık ortada . Forum ile Özel Hayatları birbirinden ayıramayan insanların zaten gerek sanal dünyada gerekse Reel yaşantıda yolu kapalıdır . Böyle bir Kural konulması ; Paylaşımların Önünü kapamış ..

Bu da şahsi fikrim ve düşüncelerim..

malesef ki kural böyle(ymiş)

ama kasti bir şey yapmadım ve burda bu tarz amaçlarım yoktu , zaten gerekli açıklamayı özkana yaptım ve kabul etti ben de burda gereğini yaptım

Arkadas Msn vs. iletişim vermek almak yasak. Bunun da açıklaması 2+2 = 4
Neyi anlamıyorsunuz anlamadım hala. Neyse banlanmayalım durduk yere xD

yeditepe acıklaman çok yerınde olmuş. Reelde başarısızlık insanı sanala zorluyor. Tebrıkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri