Hatalar ve bedeller

TrCasH

Kayıtlı Üye
Geçmişte yaptığım hataların bedelini ödüyorum şimdilerde arkadaşlarıma en çok ihtiyacım olduğu anda koskoca bir HİÇ var hayatımda geçmişi gölgeye teslim ettim ama arkadaşım dediklerim vurmaktalar arkamdan umursamazcasına gereksiz suçlardan yargısız infaz yapmakta 16 yıllık dostum vurdu arkamdan sen yalnızsın oğlum neyine ki senin arkadaş neyine şimdiye kadar ne arkadaşlıklarını gördün ki hep yalnızdın hepte yalnız kalacaksın. Biliyorum hepiniz beklide beni pestimişt olarak göreceksiniz. Tek bir arkadaşım dostum kardeşim var biliyorum hepsi beni kıskanıyorlar ailem ile ilişkilerimi, okula devam etmemi, ilerideki hayallerimi benim hayallerimi mahvetmekten başka hiç bir şey yapmadılar bana peşlerinden sürüklediler ama artık izin vermeyeceğim benim hayallerim var ve bu hayalleri gerçekleştirmek için gerekli olan her şeyde bende var. Önümüzdeki sene gideceğim buralardan çok uzağa değil belki ama kurtulacağım her şeyden üzerime atılmış lekeden bitmiş hayatlardan geleceğe daha iyimser olarak bakabileceğim başka yerlere sadece ben tek başıma yürümem lazım bu yolda …

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri