Hastalıkların da düşmanı

İnci

1907
Prenses
Kış aylarında bolca tüketilen bu gıda, lezzetinin yanı sıra pek çok hastalığa da iyi geliyor. 22 .02.2010 / 00:22:43



336684.jpg

Kış aylarında bolca tüketilen bal kabağı lezzetinin yanı sıra pek çok hastalığa da iyi geliyor. Uludağ Üniversitesi Baş Diyetisyeni Sevinç Yetişen, bal kabağının alzheimer, erken yaşlanma ve kansere karşı koruyucu olduğunu ve vücudun paslanmasını önlediğini söyledi.

Bal kabağının göz, mide ve beyin sağlığı için de mükemmel bir besin olduğunu belirten Yetişen, bal kabağının toksinlerin atılmasına ve kolesterolün düşmesine de yardımcı olduğuna işaret etti.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst