Hastalık Riskini Azaltmak İçin

AySe^^

Bayan Üye
hastalığa yakalanmamak için - hastalık riski - hastalıksız hayat- sağlıklı hayat



1. Yemekleri pişirirken kanola yağı
virgul.gif
zeytinyağı
virgul.gif
ayçiçek yağı
virgul.gif
mısır özü yağı gibi kalp dostu yağları tercih edin.


2. Probiyotik yoğurtları
virgul.gif
savunma sistemini güçlendirdiğinden dolayı daha fazla yemeye özen gösterin.


3. Günlük en fazla 2.4 gr. sodyum tüketmemeye dikkat etmelisiniz. Bunu sağlamak için ise satın alınan besinlerin etiketlerini bakmalısınız ve sodyum içerikleri düşük olan besinleri tercih etmelisiniz.

4. Koyu renkli besinleri daha çok tüketmelisiniz.

5. Somon
virgul.gif
alabalık ve ringa gibi omega3 yönünden zengin olan ve kalbin dostu balıkları daha çok tercih edin.


6. Posa kaynağı olan ve diyabete karşı da savunma sistemi oluşturan esmer pirinç türünü
virgul.gif
beyaz pirince tercih etmelisiniz.


7. Kolesterol düşürmek için etkili olan yulaf ezmesi
virgul.gif
elma ve arpa daha çok tüketilmelidir.


8. Günlük 5 porsiyon olarak meyve ve sebze tüketin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst