Hastalığım fena..

endLesS

Webmaster
Gerçekten sağlık sorunlarım var fakat bu hastalık çok fena. Adı internet hastalığı..
Olmayınca olmuyor gençler. Şimdi aranızdan 2-3 pikaçu çıkıp bende internet hastasıyım demesin. Kaçınız günde 17 saat nette kalıyor ? Kaçınız pcden çıkınca telefondan devam ediyor ? Kaçınız bazı arkadaşlarınızla buluştuğunuzda sadece internet üzerine konuşuyor ? Bu benim işte...

Wireless şifre kırma üzerine bu yüzden mastır yapıyoruz ya zaten xD Nerden olursa olsun wireless buldum mu gerekırse aç kalıyım kırana kadar uğraşıyorum. Tabi mübağla kısmı da var bunun fakat durum öyle yani.

Zaten kız arkadaşlarımın bu yüzden benden ayrıldığını başka bir konu da dile getirmiştim xD

Şükür bi kaç senedir para kazanmaya başlayınca bı amacım olduğunu anlıyor ve " boş işler " lafını egale ediyorum :H

Anam babam olmasın ofiste 7/24 kalabilirim hani. Uyku vs zaten pek uyumam 4-5 saat yeter bana çok çok yorgun degılsem bılen bılır xD

Netli, Mutlu, Ubuntu olayı..

Niye yazdım bilmiyorum ama yazıyım dedim.

Sevgiler, saygılar...

---> Hastalığım fena..

bu hastalığa en çok erkekler yakalanıyormuş zamanında okumuştum
ama 17 saaat bayafazla be emre..
beynine yazıkk

---> Hastalığım fena..

Valla öyle arkadaşlar haklısınız ama yapacak işim yok emin olun. Ankaradayım okulum daha açılmadı ama cıdden yapacak ısım yok. Dışarda boş boş gezmeyi sevmiyorum arkadaşlarım da hergün gezmek olmuyor. En iyisi ofis diyorum ofise giriyorum sabah 9 akşam 6 arası sonra yurda geçiyorum bu sefer orda başlıyor seanslarım xD

---> Hastalığım fena..

Gerçekten sağlık sorunlarım var fakat bu hastalık çok fena. Adı internet hastalığı..
Olmayınca olmuyor gençler. Şimdi aranızdan 2-3 pikaçu çıkıp bende internet hastasıyım demesin. Kaçınız günde 17 saat nette kalıyor ? Kaçınız pcden çıkınca telefondan devam ediyor ? Kaçınız bazı arkadaşlarınızla buluştuğunuzda sadece internet üzerine konuşuyor ? Bu benim işte...

Wireless şifre kırma üzerine bu yüzden mastır yapıyoruz ya zaten xD Nerden olursa olsun wireless buldum mu gerekırse aç kalıyım kırana kadar uğraşıyorum. Tabi mübağla kısmı da var bunun fakat durum öyle yani.

Zaten kız arkadaşlarımın bu yüzden benden ayrıldığını başka bir konu da dile getirmiştim xD

Şükür bi kaç senedir para kazanmaya başlayınca bı amacım olduğunu anlıyor ve " boş işler " lafını egale ediyorum :H

Anam babam olmasın ofiste 7/24 kalabilirim hani. Uyku vs zaten pek uyumam 4-5 saat yeter bana çok çok yorgun degılsem bılen bılır xD

Netli, Mutlu, Ubuntu olayı..

Niye yazdım bilmiyorum ama yazıyım dedim.

Sevgiler, saygılar...

acil şifalarr kardeş :D:D

biran önce kurtul şu kahrolası şeyden :D

---> Hastalığım fena..

Eskisi gibi girmiyorsun melih ya iyileşiyorsun ya da okul yüzünden xD

---> Hastalığım fena..

,ben bizim komsu halime nineye senden bahsetttim,oda senin icin okuyup ufleyecek ve sende en kisa zamanda bu dertten kurtulacaksinhahaha

---> Hastalığım fena..

Yazın ben de senin gibiydim ama şimdi günde yarım saat yetiyor bazen hiç aklıma bile gelmiyor nete bakmak. Sen özellikle facete takılıyosun gördüğüm kadarıyla. Face i birkaç haftalığına dondurursan emin ol sen de kurtulursun şu illetten. Hem şöyle düşün net yerine yapılacak daha güzel şeyler var mesela kitap oku müzik dinle veya dil öğrenmeye çalış şu aralar ben taktım dillere hırs yaptım en az 3 dil öğrenecem xD
Neyse dediğim gibi aklını başka şeylere dağıt neti düşünmemeye çalış herşey boş sanal alem seni kurtarmaz xD Saygılar efem xD

---> Hastalığım fena..

Hakikatten çok lanet bir hastalık bende öğle 12 akşam 12 yapardım :D
Babam en sonunda Net'i kapattı bir ay evden çıkmadım yemedim içmedim ölü gibi gezdim durdum evde.Bağımlılıktı benimkisi ama Allah'a şükür atlattım :D

---> Hastalığım fena..

Yazın ben de senin gibiydim ama şimdi günde yarım saat yetiyor bazen hiç aklıma bile gelmiyor nete bakmak. Sen özellikle facete takılıyosun gördüğüm kadarıyla. Face i birkaç haftalığına dondurursan emin ol sen de kurtulursun şu illetten. Hem şöyle düşün net yerine yapılacak daha güzel şeyler var mesela kitap oku müzik dinle veya dil öğrenmeye çalış şu aralar ben taktım dillere hırs yaptım en az 3 dil öğrenecem xD
Neyse dediğim gibi aklını başka şeylere dağıt neti düşünmemeye çalış herşey boş sanal alem seni kurtarmaz xD Saygılar efem xD

ehheh

Göktürkçe öğreniyorum şu sıralar. İngilizce öğrenecektim iyice ama daha ingilizce 1 veremedim xD

Yok benımkı hastalıktan ote oldu :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri