Hasan Yıldırımdan Yeni Albüm

heyec

Kayıtlı Üye
Hasan Yıldırım "Bana inananları utandırmayacağım"

Pazar, 30 Ağustos 2009

İmparator İbrahim Tatlıses, Seda Sayan gibi ünlü isimlerin desteklediği Hasan Yıldırım ikinci albümü için kolları sıvadı.

Müzik dünyasının genç prensi, Hasan Yıldırım, iki yıldır üzerinde çalıştığı ikinci albümü için gün sayıyor. Ahmet Satılmış, Ömer Önder Güney, Murat Sağır, Ruhi Birkalır, Çetin Özdemir’in Türküleri'nin yer aldığı albümün de iki şarkısının sözleri ve müziği de Hasan Yıldırım'ın kendisine ait. Ceylan, Seher Dilovan, Mahmut Tuncer gibi ünlü isimlerin albümlerinin müzik yönetmenliğini yapan Kenan İlgen ise Hasan Yıldırım'ın albümünün yönetmenliğini, düzenlemelerini ise, Ercüment Ekin, Erdinç Onay ve Ali Haydar yapıyor.

ÜNLÜLERDEN DESTEK

Yeni albümü için stüdyo da sabahlayan Hasan Yıldırım, "Ekim de çıkacak albümüm. Bunun için çok doğru isimlerle doğru çalışmalar yapıyoruz. Müzik severler bu albümü severek dinleyecek. Ve ben bana inananları utandırmayacağım. Güzel ve kaliteli bir albüm geliyor" dedi. Hasan Yıldırım'a Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Yonca Evcimik, Yeliz gibi ünlü isimler de destek oluyor. 7'den 70’e herkesin seveceğini söyleyen Hasan Yıldırım, "Türkülerimiz bizim geçmişimiz ve geleceğimizdir. bu albümü herkes çok severek dinleyecek bundan şüphem yok. Hatta Türkü dinlemeyenler bile bu albümü severek alacaklar" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri