Hasan İsra Yıldırım'dan Aşk Sevgi Sözleri 2014 ve Eski Arşiv...

sadebirsevgi

Kayıtlı Üye
SÖZLERİN TELİF HAKKI Hasan İsra Yıldırım'a AİTTİR. Paylaşım Serbesttir ANCAK İSİM SİLEREK PAYLAŞIM YAPANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTIR. AYRICA HAKKINI DA HELAL ETMEMEKTEDİR.

YALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR. Hasan İsrâ Yıldırım

SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım

UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR .
Hasan İsrâ Yıldırım 12.09.2011

HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR. Hasan İsrâ Yıldırım
BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR. SENİN AKLIN İSE; ANLAMAYA KIT GELİR. HASAN İSRÂ YILDIRIM 17.08.2011

SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR. Hasan İsrâ Yıldırım

Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin. Hasan İsrâ Yıldırım

YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR. Hasan İsrâ Yıldırım 12.09.2011

HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23.09.2011

SÖZLERİN TELİF HAKKI Hasan İsra Yıldırım'a AİTTİR. Paylaşım Serbesttir ANCAK İSİM SİLEREK PAYLAŞIM YAPANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTIR.

AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN.
Hasan İsrâ Yıldırım 01.10.2011

AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR.

BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM . Hasan İsrâ Yıldırım 01.10.2011

BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR. O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NE KADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİ RABBİM BİLİR. Hasan İsrâ Yıldırım

GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA . HASAN İSRÂ YILDIRIM 27.09.2011

EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ. Hasan İsrâ Yıldırım

SÖZLERİN TELİF HAKKI Hasan İsra Yıldırım'a AİTTİR. Paylaşım Serbesttir ANCAK İSİM SİLEREK PAYLAŞIM YAPANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTIR.

Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum. Düşünmediğim günde ise; seni düşündüğüm günü düşünüyorum. Hasan İsrâ Yıldırım 05.09.2011

Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi…
Hasan İsrâ Yıldırım…

Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası... Hasan İsrâ Yıldırım....

*******YUKARIDAKİ SÖZLER AŞAĞIDAKİ YAZI İÇERİSİNDE TEKRAR VARDIR*******
BU SÖZLERİN TEKRAR DÜZENLENMESİ GEREKMEKTEDİR.

Başkalarının yerinde olmak isteyen insanlar; o kişilerin gizli kalmış şeytanlıklarını, dertlerini, sıkıntılarını, yaşam tarzlarını bilseler özenirler miydi ? İnsanların özeneceği en iyi kişi yine kendisidir. Hasan İsrâ Yıldırım

BENİ BIRAKIP GİDEN SEVGİLİ; bütün düşmanlarımın ömrüm boyunca bana veremediği zararı , sen bir saniyede verdin. Sen bütün düşmanlarımın topl******* daha tehlikelisin…Hasan İsrâ Yıldırım….

Benim yalnızlığım yanımda birilerinin olmaması değil ; içimdeki ilgi sevginin karşılığını bulamamasıdır. Bir ağacı köklerinin güçlüğü hayata bağlarken , insanı da sevgi hayata bağlar. Hasan İsrâ Yıldırım

Benim yaşadığım sevgiler o kadar içten tertemizdi ki ; aşk şeytan gibi kıskandı durdu , ama o aşk sevgilerimin kölesi bile olamayacak kadar hep alçaktı.
Hasan İsrâ Yıldırım

Çocuğun oyuncağını aldığınızda nasıl ağlarsa; sevende karşılık bulamazsa çocuk gibi ağlar. Hasan İsrâ Yıldırım

En büyük dilenci sevgi dileyendir. Dilendikçe en büyük acıyı bu çeker :)Para dilenen herkesten isteyebilir , AMA SEVGİ DİLENEN SADECE BİR KİŞİDEN DİLENİR , VEFASIZSA DİLENDİRDİKÇE DİLENDİRİR DİLENENİ. Hasan İsrâ Yıldırım

Hem işler iyi gitmiyor diye çalıştırdığı işçisinin emeğini çalıp bir de dansözlere para yediren patronlara gıcık olurum. Aslında dansöz niyetine bunları oynatacaksın. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsana verilecek en büyük hapis cezası, ona karşılığı olmayan birisini sevmesini sağlamaktır. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsanların duyguları ile oynayan sahtekarlar yüzünden; bizim gibi saf duygularla sevmek isteyenlere inanmıyorlar. Elbette ki Sevgili Rabbimin de bir adaleti vardır. Onun adaletine kimsenin aklı ermez. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsanların yüzlerini gerçekleri söyleyemeyenler , her zaman şeytanlarla beraberdir. Hasan İsrâ Yıldırım.

Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır. Ama ne yazık ki kendi üstünlüklerini kendileri yok ediyor. Oysa kendilerini kullanmak isteyenleri bir görebilseler o zaman toplumda bozulmamış olacaktır...Hasan İsrâ Yıldırım…

Kesin bildiğim bir şey varsa Hakkın Rahmetine Bir Gün Kavuşacağım, ama hayalimdeki sevgiliye kavuşacağım mı ? onu da yine bilecek olan kavuşacağım Rabbimdir….Hasan İsrâ Yıldırım…

KIZLAR HİSSE SENETLERİ GİBİ ÇOK DEĞERLİ VARLIKLARDIR. Oysa hisse senetleri nasıl değer kaybederse kızlarda; kendi değerlerinin altında erkek tercih ettiklerinde değer kaybetmeye başlarlar. Sonra saçlarını yolarlar ben onu çok sevdim o bana bunu yaptı derler. ..Hasan İsrâ Yıldırım… İnşallah herkes kendi değerini anlayacak kişiyi bulur. Amin…

Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi…
Hasan İsrâ Yıldırım…

Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır. Çünkü o yadırgadığı ahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır. Hasan İsrâ Yıldırım

Seni Sevdiğimi Gözlerime Yazdım; Gözlerime Bakarsan Seni Sevdiğimi Görürsün.
Hasan İsrâ YILDIRIM-Haz.2011

Bebeklerin gözlerine baktığında bebeği güldürebiliyorsan demek ki beni hissedebiliyorsun. Hasan İsrâ YILDIRIM

İsmini sağa sola değil kimse karalamasın diye, sevgi kelebekleri kalbimin derinliklerine yazdılar. Hasan İsrâ Yıldırım

Benim için en güzel kız yanında bulunduğum sürece şeytani duygularını ön plana çıkarmayan kızdır. Hasan İsrâ Yıldırım

Ben seni en çok gözlerimden kıskanıyorum, gözlerim seni görmediği zaman gözyaşlarına boğuluyor ve işte o an bende nefessiz kalıyorum. Hasan İsrâ Yıldırım

Hayatta para ile satın alamayacağınız başka şey ise; içten, samimi, dürüst, sadık, inançlı bir hayat arkadaşı. Zengin olursam böyle bir arkadaş bulabilirim derseniz yanılıyorsunuz bu tip insanları parayla değil sevgi ile satın alabilirsiniz. Para ile satın aldığınızı düşündüğünüz arkadaş ise paranız bitince oda sizi bitirir. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir kimseye sevdiğinizi söyleyecekseniz “seni seviyorum” yerine “seni Allah ın izni ile seviyorum” deyiniz. Söylediğiniz söz daha anlamlı ve daha değerli olur. Ama kandırmak için birisine böyle cümle kullanırsanız başınıza ne geleceğini bilemezsiniz. Hasan İsrâ YILDIRIM

Büyük sevgilerin acıları da büyük olur. Dayanılmayacak dereceye gelirsiniz ki canınızı isterse al senin olsun dersiniz. Hasan İsrâ Yıldırım

Sana olan sevgimi çocuklar duyunca anneleri için topladıkları kır çiçeklerini bana verdiler. Bunları ona ver diye. Çocuğun annesine olan sevgisinden bile sana olan sevgim yücedir. Hasan İsrâ Yıldırım

Anne karnındaki günahsız cana nasıl kıyayım ki; kalbimin sana beslediği karşılıksız, günahsız sevgiye kıyayım. Belki bu sevgi bir gün büyür bana kıyar. Hasan İsrâ Yıldırım

Kimi sevgiler insanlara sevap kazandırırken, kimi karşılıksız sevgiler de insanlara günah kazandırır. İnşallah, Rabbim size sevap kazandıran sevgileri nasip eder. Hasan İsrâ Yıldırım

AŞK şeytan gibi insanın gözünü boyar, insana günah işletir. SEVGİ ise melekler gibi insanın içini mutlu eder, onu hayata bağlar, insana sevap kazandırır. Burada tertemiz içten sevgiyi kastettim bunu yaşayanlar bilir.
Hasan İsrâ Yıldırım - 03.08.2011

Serçeler karınlarını doyurmak için tehlikeli yerlere uçarak canlarından olurken. İnsanda sevgiyi bulmak için kalpten kalbe gezerken kalbinden vurulur. Serçe hayata veda ederken, insan ise o acısı ile yaşamaya devam eder. Hasan İsrâ Yıldırım - 08.08.2011

Ben seni beni sevmen için değil, mutlu olman için sevdim.
Hasan İsrâ Yıldırım.27.08.2011

Kız dediğin su gibi berrak olmalı, bahardaki güller gibi insanın gönlünü okşamalı, gökyüzündeki yıldızlar gibi makyajsız sade güzel olmalı, melekler gibi dürüst ( inançlı ) olmalı, bebeğin annesine bağlı olduğu gibi eşine sadık ve akıllı olmalı. Hasan İsrâ Yıldırım 06.08.2011 - Böyle kızlar var ama işte asıl sorun bunları bulmak güç. Bulursanız değerini bilin bir daha elinize böyle imkân gelmez.

SENLE ŞU ANDA YENİ KARŞILAŞTIK, ben senden özür diliyorum. Beni bir kere affet bu affetmen beraberliğimize neden olsun. Bir daha beni ne sen affet, nede ben seni affet diyecek davranışta bulunayım Sevgili Rabbimin izni ile …Hasan İsrâ Yıldırım.. 10.09.2011

Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası... Hasan İsrâ Yıldırım....

Aşk ağaca çıkıp inmesini bilmeyen kediye benzer, herkes kediye yardım etmek ister ama kedi bunun farkında değildir. Aşık olanda kedi gibi yanlış yerlere tırmanabilmektedir ... Hasan İsrâ Yıldırım... :)

EŞEK KADAR ADAM OLDUNUZ DİYENLERE ŞUNU DİYORUM ; Kardeşim biz eşekleri bile geçtik. Eşek yük taşır yola devam eder, biz ise dert , sıkıntı taşır yolumuzu kaybederiz. Eğer ki sıkıntılarımızı eşekler çekseydi kesinlikle böyle bir düzen için Orhan Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” şarkısını söylerlerdi. :) Hasan İsrâ Yıldırım

ÖYLE BİR SEVGİLİ İSTERDİM Kİ ; BU GÜLLERİ , ÇİÇEKLERİ AL SENİN İÇİN TOPLADIM DEYİP ELİNE VERDİĞİMDE İÇTEN, SAMİMİ GÜLMESİ YETERDİ. AMA NEREDE KALDI O İÇTEN , TERTEMİZ SAF SEVGİLER. Hasan İsrâ Yıldırım

BAZEN KARŞIMIZA BEĞENMEDİĞİMİZ BİRİSİ ÇIKTIĞINDA ŞUNU DERİZ: “ Bu sevse ne olur? .“ Oysa hep unuturuz dışarıdan baktığımızda ağaç dediğimiz odun parçasından, Rabbimiz öyle meyveler vermiş ki tadına hayran kalırız ve bunun tam olarak nasıl meydana geldiğini anlamaya aklımız ermez. O sevse ne olur dediğiniz insanın içindeki duyguları bir yaşasanız, belki de kışın baharı yaşayacaksınız. Yeter ki ne aradığımızı , ne istediğimizi bilelim. Hasan İsrâ Yıldırım 02.09.2011

Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu. Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyen zavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adam olunuyor mu görsünler... :) Hasan İsrâ Yıldırım

Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin. Hasan İsrâ Yıldırım

Müslüman kardeşinize “bu dünyada işin iş “ diye takılmayınız. O insanın neler çektiğini siz bilemezsiniz. O insanda sizin konuşmanıza karşılık, Allah benim başımdakileri sana versin derse ne yaparsınız? Gereği yokken başınıza sıkıntı almayınız. Hasan İsrâ Yıldırım

Bazı zavallılar , namaz kılan samimi insanlarla dalga geçmek için; spor için mi namaz kılıyorsun diye takılırlar. Ben o zavallılara şunu diyorum siz spor için mi günün belli saatlerinde tuvalete gidip öylece eğiliyorsunuz ve kalıyorsunuz :) Tuvalete gitmek nasıl bir fizyolojik ihtiyaçsa , namaz kılmakta insanın huzurlu, sağlıklı ve başarılı olması için bir fizyolojik ihtiyaç kadar gereklidir.
Hasan İsrâ Yıldırım

En güzel sevgileri yaşamak isterseniz; sevdiğiniz evindeki çiçeğe sizin için baksın, sizde evinizdeki çiçeğe sevdiğiniz için bakınız. Bunu iki tarafta alışkanlık haline getirdiğinde o çiçeklerle her ilgilenildiğinde sevdikleri akıllarına gelecektir. Çiçekler canlandıkça sevgileri de canlanacaktır Buda onları mutlu edecektir.
Hasan İsrâ Yıldırım…

---> Hasan İsra Yıldırım'dan Aşk Sevgi Sözleri 2014 ve Eski Arşiv...

Kızları giydikleri kıyafetler namuslu yapmaz, onları namuslu yapan ; dini görevlerini hakkı ile yerine getirmesi, aile terbiyesi almış ve güzel ahlaka sahip olmalarıdır. Hasan İsrâ Yıldırım 07.09.2011

Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır. Çünkü o yadırgadığı ahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır. Hasan İsrâ Yıldırım

Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır. Ama ne yazık ki kendi üstünlüklerini kendileri yok ediyor. Oysa kendilerini kullanmak isteyenleri bir görebilseler o zaman toplumda bozulmamış olacaktır... Hasan İsrâ Yıldırım...

Hem işler iyi gitmiyor diye çalıştırdığı işçisinin emeğini çalıp bir de dansözlere para yediren patronlara gıcık olurum. Aslında dansöz niyetine bunları oynatacaksın.. Hasan İsrâ Yıldırım..

Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu. Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyen zavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adam olunuyor mu görsünler... :) … Hasan İsrâ Yıldırım …

Bazı bayanlar vardır eline aldığı o süs köpeğine verdiği değeri erkeğine verse :) Erkeği dünyanın en mutlu insanı olacaktır. Bazı erkekler vardır arabasına gösterdiği hassasiyeti eşine gösterse eşi dünyanın en mutlu insanı olacaktır… Hasan İsrâ Yıldırım …

BU KIZLAR BU İŞİ NASIL BECERİR?
Henüz 8,9 yaşlarında kızların ince topuklu ayakkabı ile nasıl yürüyebildiklerine hep hayret ederdim. Birisinde ablamın ayakkabısını giydiğimde bir yerimi az kaldı kırıyordum. Sonra aklıma şu soru geldi bu kızlar acaba cambaz mı? :)
--- Hasan İsrâ Yıldırım ---

HAYATTAN BEKLEDİĞİNİZ İNSAN KARŞINIZA MUTLAKA ÇIKAR…ÖNEMLİ OLAN ONUN FARKINA VARMAK DEĞİL… DEĞERİNİ BİLMEKTİR…DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ MUTSUZLUĞA DOĞRU YOL ALIRSINIZ …HASAN İSR YILDIRIM (26.09.2011)

KİMİ KIZLAR VARDIR DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE ERKEĞİ BELLİ BİR SÜRELİĞİNE ELDE EDER ; KİMİ KIZLAR VARDIR İÇ GÜZELLİĞİ İLE ERKEĞİ BİR ÖMÜR BOYU ELDE EDER. HASAN İSRÂ YILDIRIM 26.09.2011

DİLENCİDEN BİLE DAHA AŞAĞIDA BULUNAN KİŞİ; DİLENEREK ELDE ETTİĞİ SEVDİĞİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEREK ONU KAYBETMESİDİR. ARTIK NE KADAR DİLENSE KARŞI TARAF ONUN SAHTEKAR DİLENCİ OLDUĞUNA İNANIR. HASAN İSRÂ YILDIRIM . 26.09.2011

GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN. KURULAN EN GÜZEL HAYALDEN SEN DAHA GERÇEKSİN . HASAN İSRÂ YILDIRIM 27.09.2011

SEVGİLİ RABBİM BELKİ DE ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞI OLARAK; BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞIŞLADI. O ACILARI ÇEKMESEYDİK ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ ANLAR MIYDIK?
Hasan İsrâ YILDIRIM 27.09.2011

HERKES SEVEBİLDİĞİNİ SANIR; OYSA SEVMEK EN ZOR SANATLARIN BAŞINDA GELİR. BU SANAT; SABIR , DUA, İLGİ, SEVGİ, HOŞGÖRÜ , MERHAMET , ANLAYIŞ … İSTER.
HASAN İSRÂ YILDIRIM 26.09.2011

GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA . HASAN İSRÂ YILDIRIM 27.09.2011

HER KUŞUN ETİ YENMEZ.(Ata Sözü) HER GÜLEN KIZIN PEŞİNDEN GİDİLMEZ. HER “Seni Seviyorum” DİYEN ERKEĞE GÜVENİLMEZ… HASAN İSR YILDIRIM… 27.09.2011

UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR .

AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR.

YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR. Hasan İsrâ Yıldırım 12.09.2011

Benim en güzel yaptığım iş; yaptığım hiçbir şeyi beğenmemem. Her zaman kendimi geliştirmek istemem. Hasan İsrâ Yıldırım 10.09.2011

GÖNÜL BU DÜŞMANI TANIMAZ ; KATİLİ ADAM SANAR , DÜŞMANI DOST SANAR
…Hasan İsrâ Yıldırım…17.09.2011…

ADAM OLMAYANI, ADAM YERİNE KOYARSANIZ ODA SİZİ EŞEK YERİNE KOYAR .
HASAN İSRÂ YILDIRIM 17.09.2011

BİR SEVEN BULAMADIK , DERTLERİMİ SARACAK , GÖZLERİME GÜLECEK ,ELLERİMDEN TUTACAK. …Hasan İsrâ Yıldırım…

UNUTABİLDİĞİM HER ŞEYİ UNUTTUM. UNUTAMADIĞIM ŞEYLER İSE SENİN YAŞATTIKLARINDIR…. Hasan İsrâ Yıldırım 22.09.2011

SEVENİ OLMAYAN İNSANLAR SUYU OLMAYAN MUSLUKLAR GİBİ KENDİLERİNİ GEREKSİZ HİSSEDERLER. Hasan İsrâ Yıldırım 21.09.2011

HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23.09.2011

SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım

AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN.
Hasan İsrâ Yıldırım 01.10.2011

BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM . Hasan İsrâ Yıldırım 01.10.2011

BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR. O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NE KADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİ RABBİM BİLİR. Hasan İsrâ Yıldırım

PARANIN ESİRİ OLAN İNSANLAR; ÖNCE PARAYI ELDE EDEREK PARAYI KULLANIRLAR. SONRADA PARA BU İNSANLARI KULLANIR. EN BÜYÜK ENAYİLİK İSE ; İNSANIN KULLANILDIĞININ FARKINDA OLMAMASIDIR. Hasan İsrâ Yıldırım 01.10.2011

HER NAMAZ KILAN DOĞRU ADAM DEĞİLDİR. HER NAMAZ KILMAYAN ADAM YANLIŞ ADAM DEĞİLDİR. ÖNEMLİ OLAN NAMAZIN HAKKINI VERMEKTİR. Hasan İsrâ YILDIRIM

BENİM İÇİN EN BÜYÜK HAYAL ŞUANDA SENLE OLAN BERABERLİĞİMDİR…HASAN İSR YILDIRIM…

SENİ SEVDİM ÇÜNKÜ SEN BENSİN . Hasan İsrâ Yıldırım 2008

ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFI AZ YADA ÇOK SEVMENİZ DEĞİLDİR. ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFA İLGİNİZİ, SEVGİNİZİ HİSSETTİREBİLMENİZDİR. BUNU YAPABİLİRSENİZ MUTLU OLURSUNUZ. YAPAMAZSANIZ MAĞDUR OLURSUNUZ…HASAN İSR YILDIRIM

BEN SENİ SEVMEK İÇİN DEĞİL; SENİ YAŞAMAK İÇİN SEVDİM. Hasan İsrâ Yıldırım

SEVMEK, SADECE BEDENİNİZLE O İNSANIN YANINDA OLMAK DEĞİLDİR. O İNSANIN YANINDA OLMADIĞINIZ ZAMANLARDA BİLE ONU DÜŞÜNEREK, ONUN MUTLU OLMASI İÇİN NELER YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ ARAŞTIRIP, O İNSANIN İÇİNDEKİ DUYGULARINI HAREKETE GEÇİRMEKTİR. BUNLARI YAPABİLİRSENİZ SEVGİ, TADINDAN VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ EN GÜZEL MEYVE OLACAKTIR. Hasan İsrâ Yıldırım

YA BEN SEVDİM, YA SEN. YA DA İKİMİZ DE SEVDİK. BELKİ DE İKİMİZ DE SEVMEDİK. TEK BİLDİĞİM GERÇEK İSE; SENİN İÇİN DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARINDA BİLE, HEP SANA DUA ETTİM. Hasan İsrâ Yıldırım

Seni görmesem bile, yanım da olman güzel.
Sesini duymasam bile, bana dua etmen güzel.
Beni tanımasan bile, bana üzülmen güzel.
Beni bilmesen bile, aklına gelmem güzel.
Hasan İsrâ Yıldırım-21.08.2011

AKLIN BAŞINA GELİR BİR GÜN, BULAMAZSIN BENİ O GÜN , KALIRSIN BEĞENMEDİKLERİNE … Hasan İsrâ Yıldırım - Haziran 2011

BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR. SENİN AKLIN İSE; ANLAMAYA KIT GELİR. HASAN İSRÂ YILDIRIM 17.08.2011

Bence en güzel sevgi; bir kimsenin sevdiğine tam “seni seviyorum” derken bunu söyleyemeden hayata veda ederken, ne söyleyeceğini hisseden karşısındaki sevdiğinin de bu duruma dayanamayarak onun da hayata veda etmesidir. Böylesine içten temiz sevgiden daha güzel nasıl sevgi olabilir ki. Hasan İsrâ Yıldırım

BİRİSİ SİZE TEŞEKKÜR ETTİĞİNDE , ONU MUTLU ETMEK İSTİYORSANIZ “bir şey değil” , ”değmez” yerine " BENDE İÇTENLİĞİNİZ VE SICAKLIĞINIZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEYİNİZ." Teşekkürler ilgi , sevgi göstermektir. Teşekkürler değerli olduğuna göre, karşı tarafa teşekkür edelim ki değerli olduğunu hissederek bize daha fazla değer vermesine neden olalım…Hasan İsrâ Yıldırım… 01.08.2011

KIZLARDA ROMAN GİBİDİR, BAZI KIZLARI OKUDUĞUNUZDA 1 GÜNLÜK ETKİ YAPAR, BAZI KIZLAR ÖMÜR BOYU ETKİ YAPAR. HASAN İSRÂ YILDIRIM 17.09.2011

İnsanlarda meyvelere benzer. Dışarıdan bakıldığında dışı güzel görünen meyvenin bakımı yapılmadığında, nasıl içinde kurtlar varsa ; dışarıdan bakıldığında güzel görünen insan kısaca İslam’ın savunduğu değerleri almadıysa kendisini ve çevresindekileri rahatsız eder. Hasan İsrâ Yıldırım 13.09.2011

Zamanın değerini bilmeyenler , başlarına gelecekleri bilmeyenlerdir. Hasan İsrâ Yıldırım

ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSR YILDIRIM

BEN HİÇBİR ŞEYE SİTEM ETMİYORUM Kİ , HAYAT BANA SİTEM EDİYOR , ÖNCE ALIŞTIRIYOR BİRİSİNE , SONRA ONU BENDEN ALIYOR , GÖZ YAŞLARIMI DÖKTÜRÜYOR , YÜREĞİMİ SIZLATIYOR, HAYATA KÜSTÜRÜYOR . HASAN İSRÂ YILDIRIM

EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ. Hasan İsrâ Yıldırım

YAŞADIĞIM HER AYRILIKLAR BANA HAYATIMA GİREN İNSANA DAHA FAZLA İLGİ, SEVGİ GÖSTERMEME NEDEN OLDU. BELKİ DEĞERİMİ BİLİR DİYE, OYSAKİ GÖSTERDİĞİM İLGİ, SEVGİNİN KARŞILIĞINDA BANA KALAN GÖZYAŞLARI OLDU. BEN İSE ÜMİDİMİ KAYBETMEDEN İLGİNİN, SEVGİNİN DEĞERİNİ BİLEN BENİ BEKLEYEN O SEVGİLİYİ ARIYORUM. İŞTE O ZAMAN BU ÇEKTİĞİM ACILARIN HEPSİNE DEĞECEK ALLAH IN İZNİ İLE. Hasan İsrâ YILDIRIM

BEN HAYATIN GERÇEKLERİNE ALIŞTIM AMA GÖZ YAŞLARIM ALIŞMADI … HAYATIMIZI DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ SÜRECE; HAYATIN KÖLESİ OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK. Hasan İsrâ YILDIRIM

SEVDİĞİNİZ KADAR ACI ÇEKERSİNİZ. FAZLA BAĞLANMA DERLER AMA BU ARABA DEĞİL Kİ HIZINA BİZ KARAR VERELİM. BAĞLANMAMIZA YAŞADIKLARIMIZ, BEKLENTİLERİMİ KARAR VERİYOR. Hasan İsrâ YILDIRIM

DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN AĞIRLIĞI KADAR ALTINIM OLSAYDI; ŞUANDA DÜNYANIN EN ZENGİN İNSANIYDIM. Hasan İsrâ Yıldırım

HAYAT; YOLDA KALMIŞ BOZUK ARABA GİBİ İNSANI DELİ ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR. Hasan İsrâ Yıldırım

Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum. Düşünmediğim günde ise; seni düşündüğüm günü düşünüyorum. Hasan İsrâ Yıldırım 05.09.2011

Döktüğüm göz yaşlarında sonra kötü olmak istesem de kötü olamadım. Belki karşıma ilgiyi, sevgiyi bilen birisi çıktığında onu da hayata ben küstürmeyim dedim. Hasan İsrâ Yıldırım

BEN SENİ, ONLAR ÇOK SEVİYOR DİYE SEVMİŞTİM. ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR GÜNAHSIZLARI SEVER. Hasan İsrâ Yıldırım

YALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR. Hasan İsrâ Yıldırım

SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR. Hasan İsrâ Yıldırım

HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR. Hasan İsrâ Yıldırım

BİLMEM FARKINDA MISIN? SENİ DÜŞÜNÜYORUM HEP
BİLMEM BİLİYOR MUSUN? SANA AĞLIYORUM HEP
BİLMEM SEVİYOR MUSUN ? SENİ SEVİYORUM HEP
BİLMEM HİSSEDEBİLİYOR MUSUN? SENİ HİSSEDİYORUM HEP
Hasan İsra Yıldırım 30.09.2011

ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRA YILDIRIM

Benim gibi sevgi uğramaz her zaman , kalbine gelmişken değerimi bil, bilmezsen; kalırsın sevgisiz tek başına… Hasan İsra Yıldırım 06.10.2011

DÜNYA DÖNDÜKÇE SANA AĞLAYACAĞIM, KALBİM ATTIKÇA SENİ YAŞAYACAĞIM, YALNIZ KALDIKÇA SENİ DÜŞÜNECEĞİM, SON NEFESİME KADAR HEP SENİ SEVECEĞİM, ETTİĞİM HER DUADA ALLAH’IMDAN HAYIRLISIYLA SENİ İSTEYECEĞİM. Hasan İsra Yıldırım

SİZ BİRİSİNİ ÇARESİZ BIRAKIRSANIZ , BİRİSİDE SİZİ ÇARESİZ BIRAKICAKTIR. SONRA ACILARLA BAŞBAŞA KALACAKSINIZ. SONRA BEN NE YAPTIM DİYECEKSENİZ? OYSA GEÇMİŞTE ÇARESİZ BIRAKTIĞINIZ AKLINIZA DAHİ GELMEYECEK KADAR İNSAFSIZ OLDUĞUNUZU BİLMEYECEKSİNİZ.
Hasan İsra Yıldırım 18.10.2011

GÜL DALINDA GÜZEL DERLER OYSA GÜL DALINDA DEĞİL; KİM O GÜLE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTEREREK BAKIMINI YAPARSA ONUN YANINDA GÜZELDİR. BAKIMI YAPILMAYAN GÜL SOLMAYA MAHKUMDUR. KIZLARDA BÖYLEDİR, KİM SEVDİĞİNE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTERİRSE , ONU ANLAMAYA ÇALIŞIRSA, O KIZ , KENDİNİ EN GÜZEL KIZ HİSSEDEREK MUTLU OLUR. OYSA AYNI KIZ BAŞKA ERKEĞİN ELİNDE İSE KENDİSİNİ DEĞERSİZ HİSSEDER. ÖNEMLİ OLAN GERÇEKTEN DEĞER VERENİ BULMAK. HERKESİN AYAĞINA DEĞER VEREN MUTLAKA GELİR, AMA GÖZLER BAŞKA YERDE OLUNCA BU DEĞER VERENİ GÖREMEZLER , SONRA BAŞI EĞİK GÖZ YAŞLARIYLA BAŞBAŞA KALIR. 19.10.2011 Hasan İsra Yıldırım

SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI. GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM. HERKES BENİM HALİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM. HASAN İSRA YILDIRIM 20.10.2011
SEN GELSEYDİN BANA SEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLEN GÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA. BEBEĞİMİZ GÜLMEYE BAŞLAYINCA BİRBİRİMİZE SARILIRDIK. BUGÜNDE KAHVALTIYI HAZIRLAMAK BENDEN OLSUN DERDİM. YETER Kİ GÖZLERİN GÜLSÜN SEVGİLİ KIR ÇİÇEĞİM... HASAN İSRA YILDIRIM 20.10.2011
SENİ SENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM. SENİ NE KADAR İÇTEN, TERTEMİZ DUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…20.10.2011

Terk ettiğin akşam sahile indim. Bir yandan yağmur yağıyor , bir yandan yokluğun içimi üşütürken elimi ceketimin yırtık cebine soktum. Öylece denizi seyrediyorum. Bazen deniz sen oluyorsun ve beni çağırıyorsun. Herkes benim çaresizliğimi düşünürken ben yine sadece seni düşünüyorum. Çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun, ölümü bile bu kadar düşünemezken şimdi ölüm diye seni düşünüyorum….Hasan İsra Yıldırım

SEVMEYİ BİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR. Hasan İsra Yıldırım

KIZLARI GÜZEL VE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR. Erkek değerini bilmezse en güzel kız bile kendisini çirkin ve değersiz hisseder. Hasan İsra Yıldırım

NEREDE YASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM.
Hasan İsra Yıldırım

Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde Sizi Hatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına Kendisinden Faydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin. Hasan İsra Yıldırım

Herkes benim gibi değer vermez sana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin. Hasan İsra Yıldırım

En kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğini unutamamasıdır. Bu onu yer , bitirir, hayata küstürür, ölümü bekler. Hasan İsra Yıldırım.

Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyi bir türlü başaramadım. Demek ki karşıma çıkanlar sevmeyi başaramamışlar. Hasan İsra Yıldırım

Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim. Uyandığında o gözlerinin gülümsemesi için . Gülümsemen için neler yapmam ki… Seni ne kadar sevdiğimi bilseydin bana köle olurdun, bilmediğin için bana ayrılık oldun. Hasan İsra Yıldırım

Hiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlarda aldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler. Hasan İsra Yıldırım

Parasal değeri olmayan en büyük hazine sevgidir. Hasan İsra Yıldırım

Ben güzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse
Ben güzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse
Ben güzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse....
Hasan İsra Yıldırım 24.10.2011

Bu dertler biter mi bir gün
Kalbim sevilir mi yarın
Döner mi vefasız bugün
Yoksa ağlatır mı her an
Hasan İsra Yıldırım

Seni düşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar seni düşünemiyorum. O zamanda zaten benim uykum oluyorsun. Hasan İsra Yıldırım 24.10.2011

Bugünkü dostunuzun yarın düşmanınız olacağını, dünkü düşmanınızın bugün dostunuz olacağını unutmayınız. Ona göre hareket ediniz ki sonra düşmanınıza yem olmayınız. Hasan İsra Yıldırım 25.10.2011

SEVGİLİ ŞİMDİ BİR BEBEĞİN OLSAYDI ONU NE KADAR SEVERDİN? İŞTE BENDE SENİ EN AZ O KADAR SEVİYORUM . Hasan İsra Yıldırım 25.10.2011

Sevgili sen benim için hep Aydın ve tektin. Sen Ayken, yıldızlar benim dikkatimi hiç çekemezdi. Çünkü hep senin ışığınla aydınlanıyorum ben. Hasan İsra Yıldırım 26.10.2011

Sen Benim İçin Hep Güneştin Ve Tektin. Sen Güneşken, Yıldızlar Benim Neyime, Sen Dünyamı Aydınlatıp, Isıtırken Başkası Bana Ne, Yeter Ki Baharı Müjdeleyen Gözlerini Ayırma Gözlerimden Gül Güzeli. Hasan İsra Yıldırım 27.10.2011

Bir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem. Çünkü sen zaten benim dünyamsın. Hasan İsra Yıldırım 30.10.2011

Terk eden sevdiğinize hiçbir zaman kızmayınız. Gerekirse bir gül vererek uğurlayınız. Kızarak kendinizden nefret ettirirsiniz, ama gül vererek kendinizi düşündürürsünüz. Faydası ne mi olur derseniz bir düşününüz :)
Hasan İsra Yıldırım 12.11.2011

Seni özlüyorsam demek ki özlenmeyi hak ediyorsun.
Seni düşünüyorsam demek ki düşünülmeyi hak ediyorsun.
Seni seviyorsam demek ki sevilmeyi hak ediyorsun.
PEKİ SEN BUNLARI HAK EDERKEN, BEN NEYİ HAK EDİYORUM?
- Bende sensiz kalmayı hak ediyorum. Çünkü ben seni SENSİZ sevdim.
Hasan İsra Yıldırım 08.11.2011

Ben hep seni aramıştım senin haberin olmadan.
Sen hep beni aramışsın benim haberim olmadan.
Kader buldu bizi uzaklardan.
İnşallah Sevgili Rabbimde bizi bir birimize bağışlar. Amin.
Hasan İsra Yıldırım . 07.11.2011

Kimileri insanlarla alay ederek mutlu olurlar, kimileri insanlara ilgi, sevgi göstererek mutlu olurlar. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Gece gündüz olur, dost düşman olur, dost diye güvendikleriniz terk sizi eder, ama yalnızlık her şeye rağmen terk etmez. Benim sevdiğim yalnızlıktır. Hasan İsra Yıldırım 07.11.2011

BEN AŞKI GÖZLERİNDE, SEVGİYİ SÖZLERİNDE, MUTLULUĞU YANINDA BULDUM KELEBEK GÜLÜ . Hasan İsra Yıldırım 14.11.2011

Kendini mükemmel zannetme. Seni mükemmel yapan benim duygularımdı. Çünkü hayatıma giren herkesi duygularım öyle mükemmel yapar ki , benim ona bağlılığım kat kat artar. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Ağlıyorsam sebebi senin ayrılığın,
Gülüyorsam sebebi senin yaşadığın.

SEVMEYİ; DUYGULARINI KONTROL EDEBİLEN, SADIK, DÜRÜST, SAMİMİ İNSANLAR BAŞARIRLAR. Diğerleri de sevgiye ihanet etmeyi başarırlar. Hasan İsra Yıldırım 12.11.2011

O GÖZLERİN ÖYLE ETKİLEYİCİ Kİ; ATEŞ OLSAM BİLE SÖNERDİM. KÜLE DÖNERDİM O GÜZEL BAKIŞLARINLA. Hasan İsra Yıldırım 11.11.2011

Yerleri kirlettiklerinde nasıl ki çöpçüler temizliyorsa, keşke gönülleri kirlettiklerinde de temizleyen birileri olsaydı. Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011
Hayatım sanki olumsuzluklar üzerine kurulmuş.Bu kadar olumsuzluğa rağmen, tek olumlu olan şey, olumsuzluklara karşı hazır olmam. Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011 * Allahım bulunduğum duruma şükürler olsun. Ben söz olsun diye yazdım.

Seni unutamıyorsam bu suç benim değil. Bu suç senin bana yaşattığın güzelliklerdir. Hasan İsra Yıldırım 15.11.2011

Çocuklarla konuşsam, Bahçedeki gülleri görsem, Yüreğimin sesini dinlesem,
Aklıma hemen sen gelirsin. Hasan İsra Yıldırım 11.11.2011

Sevmek güzeldir sevilen kıymet bilirse, özlemek güzeldir özlenene değerse,
Sahiplenmek güzeldir, sahiplenilen sahipleneni sahiplenirse. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Ben hep seni düşünürüm, hep sana ağlarım, hep seni beklerim, hep seni severim.
Kısaca bende hep sen varsın. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Herkes sevebilir ama herkes sevgisini hissettiremez. Sevginizi hissettirebilmeniz için öncelikle karşınızdakinin duygularını kontrol altına almalısınız. Hasan İsra Yıldırım 01.11.2011

Seni unutamadım. Her unutmak istediğimde sana daha fazla bağlanmaya başlayınca seni unutmaktan vazgeçtim nar tanesi. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Unutmak cümlenin sonuna nokta koymak kadar kolay değil.
Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Ben ne yapayım dertler bitmiyorsa
Gönlüm ne etsin sevgiye değer verilmiyorsa
Ben ne yapayım deli gönlüm seni seviyorsa
Gönlün ne yapsın deli gönlümü anlamıyorsa
Hasan İsra Yıldırım 01.10.2011

Akan göz yaşlarım kalbime düşman oldu böyle birisi sevilir mi diye

BEN SENİ YALNIZLIK DİYE SEVDİM, SEN GİTSENDE HEP BENİMLESİN . Hasan İsra Yıldırım 30.10.2011

Kime inansam, kime güvensem, kimi sevsem ayrılık oldu bana, demek ki güvenilecek sevgili kalmadı. Hasan İsra Yıldırım 12.11.2011

AĞLIYORUM GECENİN BU SAATİNDE , SENİ DÜŞÜNÜYORUM SEVGİSİZLİĞİN BU VAKTİNDE , SENİ SEVİYORUM KALBİMİN DERİNLİKLERİNDE . Hasan İsra Yıldırım 30.10.2011

Sen yanımdayken hayalmişsin, sen gittin hayal bitti, göz yaşları başladı.
Sen yanımdayken rüyaymışsın, sen gittin rüya bitti, acılar başladı.
Sen yanımdayken yalanmışsın, sen gittin yalan bitti, gerçekler başladı.

Sana olan bağlılığımdan dolayı aşk kıskandı durdu. Bana düşman oldu. Seni her an düşünmemden dolayı sevgi sana imrendi durdu. Bana yoldaş oldu. Demek ki sen aşk ve sevgiden daha ötesin bebecik. Hasan İsra Yıldırım 05.11.2011

Sen yanımdayken rüya sen,
Sen yanımdayken hayal sen,
Sen yanımdayken aşk sen,
Sen yanımdayken sevgi sen,
Sen yanımdayken ben sen
Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011

GİTMEK İSTİYORSAN GİT AMA; KENDİNDEN NEFRET ETTİRMEK İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME YÜREĞİME, BİR GÜN DÖNMEK İSTERSEN AÇIK KAPI KALSIN. Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011

HER DÜŞEN KAR TANESİNİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM. ÇÜNKÜ ONLAR BANA SENİN BEYAZ GELİNLİĞİNİ ANIMSATIYOR. Yanımda olsan da, olmasan da hep seni yaşamak istiyorum. Çünkü sende kendimi buldum Prenses Gülü. Hasan İsra Yıldırım 02.11.2011

Ben seni unutmak için değil ki hayatımı sana feda etmek için sevdim.

SEVGİYİ GÖZLERİNDE BULDUM, AŞKI SÖZLERİNDE TATTIM, MUTLULUĞU SENDE YAŞADIM, GÜLÜ DE SENDEN İSTİYORUM. İSTER BİR GÜL VER İSTER ÇOK GÜL VER. Yeter ki anneleri sen ol kelebek gülü. Hasan İsra Yıldırım 31.10.2011

DÜNYA DÖNDÜKÇE SENİ SEVECEĞİM. UNUTTUĞUMU SANDIKÇA SENİN İÇİN ÖLECEĞİM . Hasan İsra Yıldırım 08.2011

TARİF EDİLEMEYECEK KADAR GÜZELSİN. KİMSEYE BENZEMEYECEK KADAR FARKLISIN KELEBEK GÜLÜ. Hasan İsra Yıldırım 02.11.2011

Sevmek Hakkımsa, Kıskanmakta Hakkımdır. Kıskanmak Sevgiliyi Sahiplenmektir. Hasan İsra Yıldırım 04.11.2011

Bir şarkı olsan bana, gece gündüz dinlesem seni, dinledikçe dalsam hayallere , kimse uyandırmasa beni. Hasan İsra Yıldırım 03.11.2011

Bir güneş olsan bana, her üşüdüğüm vakitte, doyasıya ısıtsan beni, hissetsem kendimi rüyalarda. Hasan İsra Yıldırım 05.11.2011

BİR AŞK OLSAN BANA, HER SUSADIĞIMDA AŞKA, GÖZLERİN GÜLSE GÖZLERİME, DOYASIYA İÇSEM SENİ. HASAN İSRA YILDIRIM 05.11.2011

SENİ NEDEN KISKANMAYIM Kİ; KISKANILACAK KADAR ÇOK GÜZELSİN. DÜŞÜNÜLMEDEN DURULMAYACAK KADAR DA AKLIMA VE KALBİME HÜKMEDİYORSUN KELEBEK ÇİÇEĞİ. Hasan İsra Yıldırım 06.11.2011

Bu zamanda dürüst, içten, samimi, sadık bir seven bulmak, okyanustaki tek balığı olta ile tutmaktan daha zordur. Hasan İsra Yıldırım 23.11.2011

Önce seviyorum diye yüreğimi kandırıyorlar. Sonra ise hiçbir şey olmamış gibi kurşun gibi kalbimi parçalayarak gidiyorlar. Ne zaman sevmek, sevilmek istesem vicdansızlar sıraya girmişler beni bekliyorlar. Hasan İsra Yıldırım 22.11.2011

Kaderim ayrılıklarla doluysa elimden ne gelsin.
Karşıma çıkanlar sevgi düşmanıysa gönlüm ne etsin.
Hasan İsra Yıldırım 22.11.2011

Hiç sevilmesem bile gece gündüz döktüğüm göz yaşlarım onun yerine beni seviyor ya buna bile şükürler olsun. Hasan İsra Yıldırım 17.11.2011

BENİM GÖZÜMDE EN BÜYÜK DÜŞMAN; sevilirken, sevdiği halde sevgisini saklayandır. Bu düşman vakti gelince en büyük acıyı çekeceğini bilmeyecek kadar, olayların farkında değildir. Burada içten, tertemiz sevgileri bahsediyorum. Hasan İsra Yıldırım 17.11.2011

Ben seni sevdim, senin haberin olmadan
Sen beni sevdin, benim haberim olmadan
İkimizde söylemedik, ikimizde yalanmışız.

Benim adım sevgi
Var mıyım, yok muyum ?
Hayal miyim, gerçek miyim ?
Herkes beni merak eder
Bilmezler ki varlığımı
Ben uzak değilim kimseye
Yeter ki hissetmesini bilsinler beni….
Hasan İsra Yıldırım 18.11.2011

BENCE YAŞAMAK HEP SENİ DÜŞÜNMEKTİ. Artık seni düşünemeyecek kadar kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum, tıpkı bir ölü gibiyim. Belki tabutum eksik ama, senin yokluğunda benim tabutum zaten. Hasan İsra Yıldırım 19.11.2011

SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI. GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM. HERKES BENİM HALİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM. HASAN İSRA YILDIRIM 20.10.2011
SEN GELSEYDİN BANA SEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLEN GÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA. BEBEĞİMİZ GÜLMEYE BAŞLAYINCA BİRBİRİMİZE SARILIRDIK. BUGÜNDE KAHVALTIYI HAZIRLAMAK BENDEN OLSUN DERDİM. YETER Kİ GÖZLERİN GÜLSÜN SEVGİLİ KIR ÇİÇEĞİM... HASAN İSRA YILDIRIM 20.10.2011
SENİ SENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM. SENİ NE KADAR İÇTEN, TERTEMİZ DUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…20.10.2011

Terk ettiğin akşam sahile indim. Bir yandan yağmur yağıyor , bir yandan yokluğun içimi üşütürken elimi ceketimin yırtık cebine soktum. Öylece denizi seyrediyorum. Bazen deniz sen oluyorsun ve beni çağırıyorsun. Herkes benim çaresizliğimi düşünürken ben yine sadece seni düşünüyorum. Çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun, ölümü bile bu kadar düşünemezken şimdi ölüm diye seni düşünüyorum….Hasan İsra Yıldırım

SEVMEYİ BİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR. Hasan İsra Yıldırım

KIZLARI GÜZEL VE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR. Erkek değerini bilmezse en güzel kız bile kendisini çirkin ve değersiz hisseder. Hasan İsra Yıldırım

NEREDE YASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM.
Hasan İsra Yıldırım

Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde Sizi Hatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına Kendisinden Faydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin. Hasan İsra Yıldırım

Herkes benim gibi değer vermez sana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin. Hasan İsra Yıldırım

En kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğini unutamamasıdır. Bu onu yer , bitirir, hayata küstürür, ölümü bekler. Hasan İsra Yıldırım.

Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyi bir türlü başaramadım. Demek ki karşıma çıkanlar sevmeyi başaramamışlar. Hasan İsra Yıldırım

Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim. Uyandığında o gözlerinin gülümsemesi için . Gülümsemen için neler yapmam ki… Seni ne kadar sevdiğimi bilseydin bana köle olurdun, bilmediğin için bana ayrılık oldun. Hasan İsra Yıldırım

Hiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlarda aldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler. Hasan İsra Yıldırım

Parasal değeri olmayan en büyük hazine sevgidir. Hasan İsra Yıldırım

Ben güzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse
Ben güzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse
Ben güzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse....
Hasan İsra Yıldırım 24.10.2011

Bu dertler biter mi bir gün
Kalbim sevilir mi yarın
Döner mi vefasız bugün
Yoksa ağlatır mı her an
Hasan İsra Yıldırım

Seni düşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar seni düşünemiyorum. O zamanda zaten benim uykum oluyorsun. Hasan İsra Yıldırım 24.10.2011

Bugünkü dostunuzun yarın düşmanınız olacağını, dünkü düşmanınızın bugün dostunuz olacağını unutmayınız. Ona göre hareket ediniz ki sonra düşmanınıza yem olmayınız. Hasan İsra Yıldırım 25.10.2011

SEVGİLİ ŞİMDİ BİR BEBEĞİN OLSAYDI ONU NE KADAR SEVERDİN? İŞTE BENDE SENİ EN AZ O KADAR SEVİYORUM . Hasan İsra Yıldırım 25.10.2011

Sevgili sen benim için hep Aydın ve tektin. Sen Ayken, yıldızlar benim dikkatimi hiç çekemezdi. Çünkü hep senin ışığınla aydınlanıyorum ben. Hasan İsra Yıldırım 26.10.2011

Sen Benim İçin Hep Güneştin Ve Tektin. Sen Güneşken, Yıldızlar Benim Neyime, Sen Dünyamı Aydınlatıp, Isıtırken Başkası Bana Ne, Yeter Ki Baharı Müjdeleyen Gözlerini Ayırma Gözlerimden Gül Güzeli. Hasan İsra Yıldırım 27.10.2011

Bir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem. Çünkü sen zaten benim dünyamsın. Hasan İsra Yıldırım 30.10.2011

Terk eden sevdiğinize hiçbir zaman kızmayınız. Gerekirse bir gül vererek uğurlayınız. Kızarak kendinizden nefret ettirirsiniz, ama gül vererek kendinizi düşündürürsünüz. Faydası ne mi olur derseniz bir düşününüz :)

Seni özlüyorsam demek ki özlenmeyi hak ediyorsun.
Seni düşünüyorsam demek ki düşünülmeyi hak ediyorsun.
Seni seviyorsam demek ki sevilmeyi hak ediyorsun.
PEKİ SEN BUNLARI HAK EDERKEN, BEN NEYİ HAK EDİYORUM?
- Bende sensiz kalmayı hak ediyorum. Çünkü ben seni SENSİZ sevdim.
Hasan İsra Yıldırım 08.11.2011

Ben hep seni aramıştım senin haberin olmadan.
Sen hep beni aramışsın benim haberim olmadan.
Kader buldu bizi uzaklardan.
İnşallah Sevgili Rabbimde bizi bir birimize bağışlar. Amin.
Hasan İsra Yıldırım . 07.11.2011

Kimileri insanlarla alay ederek mutlu olurlar, kimileri insanlara ilgi, sevgi göstererek mutlu olurlar. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Gece gündüz olur, dost düşman olur, dost diye güvendikleriniz terk sizi eder, ama yalnızlık her şeye rağmen terk etmez. Benim sevdiğim yalnızlıktır. Hasan İsra Yıldırım 07.11.2011

BEN AŞKI GÖZLERİNDE, SEVGİYİ SÖZLERİNDE, MUTLULUĞU YANINDA BULDUM KELEBEK GÜLÜ . Hasan İsra Yıldırım 14.11.2011

Kendini mükemmel zannetme. Seni mükemmel yapan benim duygularımdı. Çünkü hayatıma giren herkesi duygularım öyle mükemmel yapar ki , benim ona bağlılığım kat kat artar. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Ağlıyorsam sebebi senin ayrılığın,
Gülüyorsam sebebi senin yaşadığın.

SEVMEYİ; DUYGULARINI KONTROL EDEBİLEN, SADIK, DÜRÜST, SAMİMİ İNSANLAR BAŞARIRLAR. Diğerleri de sevgiye ihanet etmeyi başarırlar. Hasan İsra Yıldırım 12.11.2011

O GÖZLERİN ÖYLE ETKİLEYİCİ Kİ; ATEŞ OLSAM BİLE SÖNERDİM. KÜLE DÖNERDİM O GÜZEL BAKIŞLARINLA. Hasan İsra Yıldırım 11.11.2011

Yerleri kirlettiklerinde nasıl ki çöpçüler temizliyorsa, keşke gönülleri kirlettiklerinde de temizleyen birileri olsaydı. Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011
Hayatım sanki olumsuzluklar üzerine kurulmuş.Bu kadar olumsuzluğa rağmen, tek olumlu olan şey, olumsuzluklara karşı hazır olmam. Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011 * Allahım bulunduğum duruma şükürler olsun. Ben söz olsun diye yazdım.

Seni unutamıyorsam bu suç benim değil. Bu suç senin bana yaşattığın güzelliklerdir. Hasan İsra Yıldırım 15.11.2011

Çocuklarla konuşsam, Bahçedeki gülleri görsem, Yüreğimin sesini dinlesem,
Aklıma hemen sen gelirsin. Hasan İsra Yıldırım 11.11.2011

Sevmek güzeldir sevilen kıymet bilirse, özlemek güzeldir özlenene değerse,
Sahiplenmek güzeldir, sahiplenilen sahipleneni sahiplenirse. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Ben hep seni düşünürüm, hep sana ağlarım, hep seni beklerim, hep seni severim.
Kısaca bende hep sen varsın. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Herkes sevebilir ama herkes sevgisini hissettiremez. Sevginizi hissettirebilmeniz için öncelikle karşınızdakinin duygularını kontrol altına almalısınız. Hasan İsra Yıldırım 01.11.2011

Seni unutamadım. Her unutmak istediğimde sana daha fazla bağlanmaya başlayınca seni unutmaktan vazgeçtim nar tanesi. Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Unutmak cümlenin sonuna nokta koymak kadar kolay değil.
Hasan İsra Yıldırım 13.11.2011

Ben ne yapayım dertler bitmiyorsa
Gönlüm ne etsin sevgiye değer verilmiyorsa
Ben ne yapayım deli gönlüm seni seviyorsa
Gönlün ne yapsın deli gönlümü anlamıyorsa
Hasan İsra Yıldırım 01.10.2011

Akan göz yaşlarım kalbime düşman oldu böyle birisi sevilir mi diye

BEN SENİ YALNIZLIK DİYE SEVDİM, SEN GİTSENDE HEP BENİMLESİN . Hasan İsra Yıldırım 30.10.2011

Kime inansam, kime güvensem, kimi sevsem ayrılık oldu bana, demek ki güvenilecek sevgili kalmadı. Hasan İsra Yıldırım 12.11.2011

AĞLIYORUM GECENİN BU SAATİNDE , SENİ DÜŞÜNÜYORUM SEVGİSİZLİĞİN BU VAKTİNDE , SENİ SEVİYORUM KALBİMİN DERİNLİKLERİNDE . Hasan İsra Yıldırım 30.10.2011

Sen yanımdayken hayalmişsin, sen gittin hayal bitti, göz yaşları başladı.
Sen yanımdayken rüyaymışsın, sen gittin rüya bitti, acılar başladı.
Sen yanımdayken yalanmışsın, sen gittin yalan bitti, gerçekler başladı.

Sana olan bağlılığımdan dolayı aşk kıskandı durdu. Bana düşman oldu. Seni her an düşünmemden dolayı sevgi sana imrendi durdu. Bana yoldaş oldu. Demek ki sen aşk ve sevgiden daha ötesin bebecik. Hasan İsra Yıldırım 05.11.2011

Sen yanımdayken rüya sen,
Sen yanımdayken hayal sen,
Sen yanımdayken aşk sen,
Sen yanımdayken sevgi sen,
Sen yanımdayken ben sen
Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011

GİTMEK İSTİYORSAN GİT AMA; KENDİNDEN NEFRET ETTİRMEK İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME YÜREĞİME, BİR GÜN DÖNMEK İSTERSEN AÇIK KAPI KALSIN. Hasan İsra Yıldırım 09.11.2011

HER DÜŞEN KAR TANESİNİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM. ÇÜNKÜ ONLAR BANA SENİN BEYAZ GELİNLİĞİNİ ANIMSATIYOR. Yanımda olsan da, olmasan da hep seni yaşamak istiyorum. Çünkü sende kendimi buldum Prenses Gülü. Hasan İsra Yıldırım 02.11.2011

Ben seni unutmak için değil ki hayatımı sana feda etmek için sevdim.

SEVGİYİ GÖZLERİNDE BULDUM, AŞKI SÖZLERİNDE TATTIM, MUTLULUĞU SENDE YAŞADIM, GÜLÜ DE SENDEN İSTİYORUM. İSTER BİR GÜL VER İSTER ÇOK GÜL VER. Yeter ki anneleri sen ol kelebek gülü. Hasan İsra Yıldırım 31.10.2011

DÜNYA DÖNDÜKÇE SENİ SEVECEĞİM. UNUTTUĞUMU SANDIKÇA SENİN İÇİN ÖLECEĞİM . Hasan İsra Yıldırım 08.2011

TARİF EDİLEMEYECEK KADAR GÜZELSİN. KİMSEYE BENZEMEYECEK KADAR FARKLISIN KELEBEK GÜLÜ. Hasan İsra Yıldırım 02.11.2011

Sevmek Hakkımsa, Kıskanmakta Hakkımdır. Kıskanmak Sevgiliyi Sahiplenmektir. Hasan İsra Yıldırım 04.11.2011

Bir şarkı olsan bana, gece gündüz dinlesem seni, dinledikçe dalsam hayallere , kimse uyandırmasa beni. Hasan İsra Yıldırım 03.11.2011

Bir güneş olsan bana, her üşüdüğüm vakitte, doyasıya ısıtsan beni, hissetsem kendimi rüyalarda. Hasan İsra Yıldırım 05.11.2011

BİR AŞK OLSAN BANA, HER SUSADIĞIMDA AŞKA, GÖZLERİN GÜLSE GÖZLERİME, DOYASIYA İÇSEM SENİ. HASAN İSRA YILDIRIM 05.11.2011

SENİ NEDEN KISKANMAYIM Kİ; KISKANILACAK KADAR ÇOK GÜZELSİN. DÜŞÜNÜLMEDEN DURULMAYACAK KADAR DA AKLIMA VE KALBİME HÜKMEDİYORSUN KELEBEK ÇİÇEĞİ. Hasan İsra Yıldırım 06.11.2011

Bu zamanda dürüst, içten, samimi, sadık bir seven bulmak, okyanustaki tek balığı olta ile tutmaktan daha zordur. Hasan İsra Yıldırım 23.11.2011

Önce seviyorum diye yüreğimi kandırıyorlar. Sonra ise hiçbir şey olmamış gibi kurşun gibi kalbimi parçalayarak gidiyorlar. Ne zaman sevmek, sevilmek istesem vicdansızlar sıraya girmişler beni bekliyorlar. Hasan İsra Yıldırım 22.11.2011

Kaderim ayrılıklarla doluysa elimden ne gelsin.
Karşıma çıkanlar sevgi düşmanıysa gönlüm ne etsin.

Hiç sevilmesem bile gece gündüz döktüğüm göz yaşlarım onun yerine beni seviyor ya buna bile şükürler olsun. Hasan İsra Yıldırım 17.11.2011

BENİM GÖZÜMDE EN BÜYÜK DÜŞMAN; sevilirken, sevdiği halde sevgisini saklayandır. Bu düşman vakti gelince en büyük acıyı çekeceğini bilmeyecek kadar, olayların farkında değildir. Burada içten, tertemiz sevgileri bahsediyorum. Hasan İsra Yıldırım 17.11.2011

Ben seni sevdim, senin haberin olmadan
Sen beni sevdin, benim haberim olmadan
İkimizde söylemedik, ikimizde yalanmışız.

Benim adım sevgi
Var mıyım, yok muyum ?
Hayal miyim, gerçek miyim ?
Herkes beni merak eder
Bilmezler ki varlığımı
Ben uzak değilim kimseye
Yeter ki hissetmesini bilsinler beni….

BENCE YAŞAMAK HEP SENİ DÜŞÜNMEKTİ. Artık seni düşünemeyecek kadar kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum, tıpkı bir ölü gibiyim. Belki tabutum eksik ama, senin yokluğunda benim tabutum zaten. Hasan İsra Yıldırım 19.11.2011

Ben güle, çiçeğe, bebeklere … her şeye senin adını verdim. İstesem de istemesem de her gördüklerim seni hatırlatıyor bana. Seni hatırladığım her vakitte, akan göz yaşlarım bana derman oluyor. Hasan İsra Yıldırım 19.11.2011

Bırakıp gidiyorsun ve sonra geri dönüp “nasılsın?” diyorsun. Ayrılık acısını yaşayanlar nasılsa bende öyleyim. Ya tamamen git toz ol. Yada tamamen içime güneş ol. SENİN KARARSIZLIĞIN BENİM ACI ÇEKMEMİN NEDENİDİR. Hasan İsra Yıldırım 20.11.2011

Ben seni sevdim, beni düşman bildin.
Düşmanın senden faydalanmak istedi onu dost bildin.
Gerçekleri öğrenirsin sandım gerçeklerden kaçtın.
Acı çekmemen için sana koştum, beni çaresiz bıraktın.
Hasan İsra Yıldırım 21.11.2011

Ben gidiyorum buralardan güneş, ay senin olsun. Karanlıklar, dertler benim olsun. Mutluluklar sana gelsin, Göz yaşları bana uğrasın.
Hasan İsra Yıldırım 21.11.2011

BANA EN ÇOK ACIYI VERENLER, YARDIM ETMEK İÇİN KENDİLERİNİN YERİNE ACI ÇEKTİĞİM İNSANLARDIR. Bu insanlara kötülük yapsaydım belki yaranırdım ama o zamanda karaktersizleşirdim. Karaktersizleşmektense acıları yaşamayı tercih ederim. Hasan İsra Yıldırım 19.11.2011

Bir gece yarısı aktı göz yaşlarım yanaklarına
Göz yaşlarım öyle tatlı gelmişti ki sana
Uykudan uyanıp gözlerin kaldı gözlerimde
Gülmeye başladı gözlerin gözlerime
Hasan İsra Yıldırım 10.11.2011

Gözlerime hüzünle bakar
Dertlerine ortak yapar
İşi bitince de beni ayrılığa satar… Hasan İsra Yıldırım 18.11.2011

Gül dalında güzeldir derler. Gülün, dalı dal olmadıktan sonra güzel olsa ne olur. Kız, kıymet bilen erkeğinin yanında değerlidir. Erkek kıymet bilmedikten sonra, kız eşsiz güzel olsa ne olur. Hasan İsra Yıldırım 19.11.2011

Sevgiyi yaşamak için öncelikle sevginin varlığına inanmak gerekir. Çünkü inanmadığınız bir şeyi gerçekleştiremezsiniz. Hasan İsra Yıldırım 19.11.2011

SENİ UNUTAMIYORUM ÇÜNKÜ KANIMA KARIŞMIŞSIN VE VÜCUDUMUN HER YERİNDE DOLAŞIYORSUN. Bana hem hayat veriyorsun, hem de acı veriyorsun. Yaşayarak senin acına mı katlanmalıyım? yoksa beni bekleyen toprağa mı karışmalıyım? Hasan İsra Yıldırım 15.11.2011

SENİ UNUTAMIYORUM SUÇ BENİM DEĞİL KALBİMİN. KALBİMDE ZATEN CEZASINI SENİN YOKLUĞUNLA ÇEKİYOR. Peki seni içten duygularla seven kalbime, bu cezayı verirken vicdanın sızlamadı mı? Hasan İsra Yıldırım 15.11.2011

En güzel aşk; yaşanılan en içten, tertemiz sevgidir. Aşk, sevgiden her zaman geridedir. Hasan İsra Yıldırım 28.11.2011

Birisine çok değer veriyorsanız çok dikkat ediniz. O her an şeytana dönüşebilir.
Hasan İsra Yıldırım

Gülü seven dikenine katlanır derler. Ben gülü bulamadım ki dikenine katlanayım. Her seferinde gülü bulduğumu sanıyorum. Benim bulduğum gül değil dikenmiş. Hasan İsra Yıldırım 26.11.2011

Karşıma ilk çıktığında seni çok sevmiştim. Oysa seni tanıdıkça anladım ki sen işini en iyi şekilde yapan şeytanın kendisiymişsin. Çünkü şeytanlar, kimliklerini saklayan en iyi ajanlardır. Hasan İsra Yıldırım 24.11.2011

Zaman biter ama sana olan hasretim bitmez
Her şeye alışılır ama yokluğuna alışılmaz
Hasan İsra Yıldırım 26.11.2011

Her zaman yağmur yağmaz, kar tanesi düşmez. Ama bazı sevgililer vardır ki tıpkı yağmurlar, karlar gibi bazı zamanlarda sevenlerini hatırlarlar. Ben mevsimlik sevgi değil, her zaman sevenimi yanımda görmek isterim.

Hayatıma o kadar yalancılar girdi ki… Şimdi düşünüyorum acaba onlar mı yalandı yoksa ben mi yalandım. Belki de ben hiç yaşamıyorum. Sadece yaşadığını sanan bir doğruyum. Hasan İsra Yıldırım 27.11.2011

Önemli olan, güller arasından en güzelini seçmek değil, sevginizin güzelliğini anlayabilecek, sizi mutlu edebilecek o gülü bulmanızdır.
Hasan İsra Yıldırım 27.11.2011

Size doğru gelen; her doğrunun içinde yanlışlar olabileceği gibi, size yanlış gelen; her yanlışın içinde de doğrular olabilir. Hasan İsra Yıldırım

Sevgili senle bir doğru, bir yanlış yaşadım. Seni tanımakla yanlış yaptım.Senden ayrılmakla doğru yaptım. Hasan İsrâ Yıldırım

Ben mi istedim böyle hayatı ?
Herkes gülerken, ben ağlıyorum
Kimse bilmez neler çektiğimi
Gönüller sevdiğini düşünürken
Ben ise yalnızlığımı düşünüyorum
Çünkü benim sevdiğimin adı yalnızlıktır.
Hasan İsra Yıldırım 24.11.2011

Sevmesini bil, bilmezsen sevmesini dolanma sevgi sokağında, mutlu olacak sevgililere engel olma.
Hasan İsra Yıldırım

Haydi yum gözlerini sevgiye , dal güzel uykuya , buluşalım büyülü dünyada.
Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012

NAZLARIM SENİ UYKUDA
Sen uyu kalbimin sağında
Nazlarım seni uykuda
Hissedersin kendini rüyada
Açma gözlerini bulutlarda
Ömrünca kal oralarda
Hasan İsra Yıldırım

Sen gittin uzaklara , bıraktın beni yalnızlıklara , içimi döküyorum mektuplara.
Hasan İsra Yıldırım

Ben güzele güzel demem; güzel aklını kullanmasını bilmezse Hasan İsra Yıldırım

Gözler aşkın simgesidir; sevdiğinizin gözlerine baktığınızda kendinizi alamıyorsanız Hasan İsra Yıldırım

Göz yaşı duadır; sevdiğinize kavuşmak için göz yaşı döküyorsanız
Sevmek güzeldir; sevginin hakkını verecek içten, samimi gülü bulursanız
Yağmur mutluluktur; kalpten sevenle yağmur altında ıslanırsanız
Hasan İsra Yıldırım

Sevgi diye sarılırım her güle, Her gül sevilmeyi hak etmezmiş , Ben gülleri kendime benzetirim , Sen gül değil, bir dikenmişsin. Hasan İsra Yıldırım 05.02.2012

Yağmurlu bir günde bırakıp gittin, yalvarsamda arkana bile dönmedin, senin için yaptıklarımı ne çabuk unuttun, demek ki sen kendini gizleyen şeytanın tekiymişsin, sevaplarımı sen aldın, günahlarını bana bıraktın. Hasan İsra Yıldırım
Bir şarkı gibi dilimden düşmezsin , aklımdan çıkmazsın , nereye gitsem benlesin .
Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012

Bu dünyada erkeklere güvenme,
Kızların süslü görünüşüne aldanma,
Geçmişi temiz, içten, samimi birisini bulursan kaçırma, yoksa kalırsın .....
Hasan İsra Yıldırım

Bana verilen en büyük ceza ; seviyorum deyip insanların duyguları ile oynayan sahtekarlarla aynı dünyada yer almaktır.Tercih imkanım olsaydı, sevmesini bilen, sevdiği için ölen, sevdiğinin gözlerinde yıldızlar gibi kayan sevgililerle aynı dünyada yer almak isterdim. Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012

Bir gece vakti geldin aklıma, duvardaki asılı resmine baktım göz yaşlarımla, penceremden ay vurmuş gözlerine, parıldıyordu gözlerin yıldızlar gibi, alamadım bir daha kendimi senden. Hasan İsra Yıldırım

Sevdim amma sevilmedim, ağlatmadım amma ağlatıldım , düşündüm amma düşünülmedim. Demek ki ben karşılıksız, içten, samimi sevgiymişim. Hasan İsra Yıldırım
Kimi bir dilim ekmek, kimi bir damla su ister ben ise biraz ilgi sevgi istiyorum.
Hasan İsra Yıldırım

El ele kırlarda gezerdik, yağmur damladığında göz göze gelirdik , ayrılmak yok diye yemin ederdik , iki bebeğimiz olsun isterdik , adlarını aşk ve sevgi koyacaktık , şimdi ne olduda senle ayrı düştük bebek çiçeği?
Hasan İsra Yıldırım 13.02.2012

Kızların güzellik derecesini bazı erkekler dış görünüşüne göre belirlerken, alıcı gözüyle bakan erkekler ise aklını kullanmasını bilen güzelleri tercih ederler. Aklını kullanmasını bilmeyen güzelleri ise alıcı gözüyle bakmayan erkekler kullanır. Hasan İsra Yıldırım. 10 Şubat 2012

Seni öylesine çok özledim ki, yaşlı gözlerimle her gördüğüm bebeğe sen diye sarılıyorum. Hasan İsra Yıldırım

Kalbimi, evin kapısına benzetip çıkıp durma. Ya tamamen git, hiç gelme, ya da bir daha hiç gitmeyecek şekilde kal orada. Hasan İsra Yıldırım

Benim sevgim benzemez kimseninkine, ben sevince kendimide aşıyorum, sevgilinin peşine takılıyorum bir bebeğin annesinin peşine takılırcasına.... Hasan İsra Yıldırım 14.02.2012

Yeni doğmuş tavşan yavruları gibi çok sevimli, bebekler gibi çok tatlı, serçeler gibi çok narin, güller gibi hoş kokulu, içten, cana yakın, akıllı bir sevgilim olmasını isterdim.... Hasan İsra Yıldırım 14.02.2012

Gözlerim kapalı, sağ elim kalbimin üzerinde, seni düşünüyorum yine bir gece yarısı, herkes uyumuş, aldım elime kalemi, çayımı koydum pencere kenarına, seni özlediğimi yazıyorum kağıda, göz yaşlarım ıslatıyor yazdıklarımı, pencereden bakıyorum karanlık sokaklara, içim üşüyor, yokluğun yakıyor beni, gelmeyeceğini bilsem bile seni bekliyorum, kalbimin sevgisine ihanet etmemek için. Hasan İsra Yıldırım 15.02.2012

Gözlerimden akan göz yaşlarımla, sana olan sevgimi yazıyorum yanaklarıma, yanaklarıma dokunan çocuklar sana olan sevgimle mutlu olsunlar diye. Hasan İsra Yıldırım 21.02.2012

Öyle bir sevgili isterdim ki ellerinden ilk ve son tutan olmak isterdim. Varsın güzel olmasın, içten, samimi, sadık, akıllı olsun yeter. Böyle bir sevdiğim olsaydı hep onunla ilgilenirdim , ilgisini , sevgisini eksik etmezdim ve haftanın bazı günlerinde kahvaltısını dahi hazırlardım ve süprizlerimide eksik etmezdim. Hasan İsra Yıldırım

Sevebildiğiniz ve sevilebildiğiniz sürece yaşarsınız. Sevgisiz geçen ömür yaprakları dökülmüş ağaçlara benzer. Hasan İsra Yıldırım

Günahlarımın sebebi sensin , Beni benden alan sensin , Senin gibi şeytanların , Allah belasını versin ... Hasan İsra Yıldırım

Çok güzel sevgidiğim olup, aşırı kıskanarak aklımın onda kalmasındansa, fazla güzel olmayan sevdiğim olmasını ve aklımın bir kısmının bende kalmasını tercih ederim. Hasan İsra Yıldırım 14.02.2012

Unutmak diye bir şey yok. Kalbin derinliklerine gömmek var. Unuttum diye düşünmeye başladığınız anda hatıralar tekrar canlanır ve hatırlamaya başlarsınız. Hasan İsra Yıldırım

Göz yaşlarımın akmasına neden olan yanımda olmaman değil, seni neden, niçin sevdiğimi bilememen. Seni neden, niçin sevdiğimi bilseydin koşa , koşa bana gelirdin çünkü aradığın o tertemiz içten sevgi bendeydi kelebek çiçeği. Hasan İsra YILDIRIM

İsmini verdim güllere, çiçeklere ... Bakışlar yalan söyler diye ... Seni sevdiğimi göz yaşlarıma yazdım... Göz yaşlarıma dokunursan sımsıcak , içten sevgimin sıcaklığını hissedersin gül kokusu bebeğim... Hasan İsra Yıldırım

Gün olur giderim buralardan, arkama bile bakmam, göz yaşlarım bana yağmur olur, sonra arama beni, bulamazsın bir daha benim gibi birisini , bilmezsen kalbindeyken değerimi , anlarsın kalbinde öldürdüğün zaman beni .
Hasan İsra Yıldırım 01.03.2012

Hangi dili bilirseniz bilin, en önemli dil sevgi dilidir...
Hasan İsra Yıldırım 28.02.2012

Ben sana aşık oldum gül kokulu prensesim, ver ellerini ellerime , ayırma gözlerini gözlerimden bebek kokulu gülüm. Hasan İsra Yıldırım 28.02.2012

Gözlerin aşka giden bir yoldur, sözlerin sevgiye açılan bir kapıdır, gülüşlerin gül bahçesindeki güldür, mutluluk her an seni düşünebilmektir. Şuanda ben yine seni düşünüyorum benim tatlı bebeğim. Hasan İsra Yıldırım 28.02.2012

Aşk kavuşmak değildir...Aşkı yücelten kavuşamamaktır...Kavuşulsa zaten aşk değildir... Hasan İsra Yıldırım 27.02.2011

Sevgili Tatlı Bebeğim, senden bir kız bebek istiyorum oda senin gibi sevgi dolu olsun, onu da bir gün sevecek olan benim gibi, seni olduğun gibi seven birisi olsun. Dünyaya tertemiz sevgimiz yayılsın... Hasan İsra Yıldırım 27.02.2011

Karşıma çıktığın her anda, senle kavuşurum bahara, senle dönerim hayata...Hasan İsra Yıldırım

İşini her an doğru yapan tek şey zamandır. Zaman, herşeye rağmen hiç durmadan yoluna devam etmektedir.....Hasan İsra Yıldırım

Sen gül güzelim, sen gül ki sana bakan bebeklerde gülsün.
Sen gül güzelim, sen gül ki sana bakan gözlerimde gülsün. Hasan İsra Yıldırım

Her gelen gider bir gün, kalmaz dünya kimseye, güzel hatırlanırsak ne güzel bizlere
Hasan İsra Yıldırım 02.03.2012

Sevme gönlüm sen sevme...bana hep acı çektirme...Haydi ağla gözlerim, aksın göz yaşlarım , göz yaşlarımdaki mutluluğu yaşayım ... Hasan İsra Yıldırım 02.03.2012 . 06.08

Sende unut beni, ben zaten hiç yaşamadım, yaşasaydım gerçek olurdum, demek ki ben bir hayalmişim. Bugün beni sen hayal ettin senin yanındayım, yarın beni kim hayal ederse onun yanındayım...Hasan İsra Yıldırım 03.03.2012

Seni görmeyen gözlerim kördür. Sen benim dünyamsın, seni göremediğim zaman her taraf karanlık geliyor ve kayboluyorum. Hasan İsra Yıldırım

İçim seni öyle istiyor ki , cennet bahçesinden bir gül gibisin , içim kurtuluşu sende gördü, Keşke sana köle olsam dünya tatlısı gül bebeğim...Hasan İsra Yıldırım

İçim seni öyle istiyor ki, bebeğin annesini istercesine, belki içim seni annesi sanıyor gül kokusu...Hasan İsra Yıldırım

Hep sevmek istedim bir seven bulamadım..Anladım ki dünya , gönlümden darmış ... Hasan İsra Yıldırım

Bu dünyada sevgi yok derler. Sahte, yalan bir dünyada sevginin olmasını nasıl beklersiniz ki? Hasan İsra Yıldırım

Öyle baktı ki gözlerime sanki beni severmisin dercesine, bende öyle baktım ki gözlerine kimseyi sevmeye cesaretim kalmamışcasına... Hasan İsra Yıldırım

Seni görmeyen gözlerim kördür. Sen benim dünyamsın, seni göremediğim zaman her taraf karanlık geliyor ve kayboluyorum. Hasan İsra Yıldırım

Ben senin adını ayrılık koydum. Çünkü senle hiç yan yana gelemedik ki, ben seni hep uzaktan uzağa sevdim. Hasan İsra Yıldırım

Ben güzelim diyen kızların içinde ihaneti yaşarken , ben çirkinim diyen kızların içinde sevgiyi yaşadım. Kalbi güzel değilse , dışı güzel olan benim neyime ... Hasan İsra Yıldırım

Ağlıyorsam sebebi sensin, bu acıları bana verensin, gitsende kalbimdesin... Hasan İsra Yıldırım

Beni sevdiğine dair içimde bir damla ümit olmasa seni bırakıp giderdim. Beni sevdiğine dair içimdeki o bir damla ümit, beni sana köle yapmaya yeter. Yeter ki sen gel kelebek gülü ... Hasan İsra Yıldırım

Bir sevgilim olsaydı, ellerini ellerimden bırakmasaydı, gözleri gözlerimde kalsaydı, her an bakışlarımla ona seni seviyorum diyebilseydim... Hasan İsra Yıldırım

Sevgi yok derler...Karşnıza çıkan sevginin ne demek olduğunu bilmezse, ihanet etmeyi marifet sanan bu kişi ile beraber olmaya devam ederseniz suç siz demi ? Yoksa Sevgi demi? Unutmayalım ki Sevgi ihanet edenlerin düşmanıdır... Hasan İsra Yıldırım

Her beğendiğiniz kimsede sevgiyi bulamazsınız. Sevgi, dışarıdan bakıldığında anlaşılmaz karşınızdakini yaşadıkça sevgiyi yaşarsınız... Karşıdakinin iyi niyetinden faydalanmak içten sevene yakışmaz bu ancak sevginin düşmanlarına yakışan davranıştır. Hasan İsra Yıldırım

Birisini çok seversen sana düşman olur, az seversen sana ayrılık olur, hissedebileceği kadar seversen sana sevgili olur...Hasan İsra Yıldırım

Her zaman sakin olmaya ve sağlıklı düşünmeye çalışınız. İnanın ki bunu yapabilirsiniz sizi gerçekten sevenleri görebilirsiniz. Bunu yapamazsanız sizi gerçekten seven insanları kaybederseniz ve neden benim gerçek arkadaşım yok dersiniz ? Türk Atasözü der ki : Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur Hasan İsra Yıldırım

Seni aklımdan çıkaramıyorum ki yüreğimden çıkarabileyim. Senin için hiç değerim yok , ama göz yaşlarım hep senin için akıyor...Değerim olsaydı beni böyle bırakıp gidermiydin...HİY....

Özlemeyi bana , hasreti yüreğime sorun. Bir annenin bebeğine hasret kalır gibi onu öylesine çok özledim ki, yıllarca gözlerimden yaş aksa yine ne kadar özlediğimi bilemez.Ben ona yardım etmek isterken beni anlayamaması ne kadar acı birşey. Belki de ölürken can çekişmek bu olsa gerek...Hasan İsra Yıldırım
düzelt

Bugün hava öyle güzel ki, güneş batarken aklıma yeşil gözlerin geliyor. Şimdi yanımda olsanda, elimdeki kırmızı gülü sana verirken "seni seviyorum gül kokusu" diyebilsem...Hasan İsra Yıldırım

Benim seni sevdiğimin yarısı kadar beni seven olsaydı, ayaklarına köle olurdum. Değerimi şimdi bilemezsin, ancak seni kullandıklarında anlayacaksın. O zaman da acılarla başbaşa kalacaksın. Yine sana üzülecek olan benim. Hasan İsra Yıldırım 30.03.12

Kimi seversen sev, kime gidersen git, unutmaki hayatıma girip giden her insan için üzülürüm ben. Benim içimde nefret değil, sevgi vardır... Hasan İsra Yıldırım

Birisini çok severseniz size düşman olur, az severseniz size ayrılık olur, hissedebileceği kadar severseniz size sevgili olur. Karşınızdakini hissedebileceği kadar seviniz. Hissedemediğinden fazla severseniz, göz yaşlarınızla başbaşa kalırsınız. Hasan İsra Yıldırım

Kime inandıysam, kime güvendiysem, kimi sevdiysem, hep terk edildim. Belki ben bir şeytandım onlar melekti, belki de onlar bir şeytandı ben melektim. Hasan İsra Yıldırım

Sevgili birer çiçektir. Çiçeğin sevgilisi sudur. Nasıl ki gereğinden fazla su, çiçeği öldürürse , Sevgiliye gösterilen aşırı ilgi sevgide, o Sevgiliyi öldürür. Hasan İsra Yıldırım

Seni düşündükçe canım yanıyor, içimdeki seni sana anlatamadıkça gözlerimden yaşlar geliyor, tertemiz duygularla seni severken , beni düşman bilmenden dolayı ölmek istiyorum... Hasan İsra Yıldırım

Bizim insanlarımız konuşmaya gelince her şeyi bilirler ama iş icraata gelince arkalarına dönüp , Redkiti gören dalton kardeşler gibi kaçarlar. Hasan İsra Yıldırım

sevgini hissettirebilirsen sevilmeyi hissedebilirsin.
Hasan İsra Yıldırım

Karşılığı olmayan bir aşka tutulmaktansa yolunu kaybeden bir eşeğin üzerinde gezmek daha güzeldir. Hasan İsrâ Yıldırım

Gözlerimden akan göz yaşlarım gibi yapayalnızım. Hasan İsrâ Yıldırım

armut zaman geçtikçe insan kazık yedikçe olgunlaşır. Hasan İsrâ Yıldırım

Hiç sevgisiz kaldın mı? Özleyipte kavuşabildin mi? Yalnızlığı bana sor. Sen ne bilirsin sevgiyi, sen ne bilirin özlemeyi. Hasan İsrâ Yıldırım

Benden uzaktasın ama hep kalbimdesin, atamadım seni kalbimden, kendimi attım kalbimden, kalbim sana kaldı ben sevgisiz kaldım. Neredesin duymuyormusun beni? Hasan İsrâ Yıldırım

Devletin malı kul hakkı yiyen domuzun anası. Hasan İsrâ Yıldırım

elektrik alamadım diyenlere gıcık oluyorum. Sanki kendileri elektrikli ev aleti ya :) Hasan İsrâ Yıldırım

Gözlerinin gülmesi beni o kadar mutlu ediyor ki , her gülüşüne bir gül vermek istiyorum bebek çiçeğim. Hasan İsrâ Yıldırım

Gül dalında güzeldir derler ya sende gönlümde güzelsin. Koparamadım seni ait olduğun yerden. Hasan İsrâ Yıldırım

Yalnızlık o kadar zordur ki kimseye içinizdeki yalnızlığı anlatamazsınız. Kendinizi anlatabilseniz zaten yalnız değilsinizdir. Hasan İsrâ Yıldırım

Etrafta sevilmeyi bekleyen o kadar gül varken sevgisiz kalmak niye, eğer ki gülün dikenine dokunursan elin acır ve gülün yüreğini sızlatırsın. Gülü sevmeyi bile öğrenemedik ki gül bizi sevsin. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir kız Ya da bir erkek için arkadaşlarını cephe alan kimse sonunda ne hikmetse onunla arası bozulur ve arkadaşlarına tekrar döner. Hasan İsrâ Yıldırım

Hiçbir zaman mükemmel bir şey aramayınız. Mükemmel diye bir şey yoktur.Mükemmeli arayan , yolda şeytanı karşılamaya gidendir. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir kız erkeğe şunu sorar neden beni seçtin der. Acaba balık tutan birisi oltaya gelen balığa, neden bana geldin der mi? Oltaya gelip yem olacağınıza değerini bilene git prenses ol. Hasan İsrâ Yıldırım

Herkes günahsız doğar. Hiç beklemediğiniz birileri sizi günahlara sürükler ve yıllarınızı götürürler. Elinize baktığınızda keder, kaybolan yıllarınız kalır. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir damla sevgiye ihtiyacım var o bir damla sevgi içimde büyüye büyüye kocaman sevgi olur. Hasan İsrâ Yıldırım

Her şeyi ben biliyorum diyen kendisini beğenmiş kimsede , cahil birisi kadar çok tehlikelidir. Hasan İsrâ Yıldırım

Başladığım bitiremediğim bir cümle gibisin. Noktasını koyamadım dilimde kaldın. Gözlerim yaşla doldu, geleceğim karanlıklarla baş başa kaldı. Hasan İsrâ Yıldırım

Sen gelmeden bu acılar biter mi? Bu kalp seni bir gün unutur mu? Sanma ki unutsuz. Bu kalp unutacağı birisine gönülden bağlanmaz. Sen yeter ki iste, bu kalbin celladı ol. Senin yokluğun zaten bu kalbin idamı demektir. Hasan İsrâ Yıldırım

Sevmek dokunmak değildir. Sevmek hissetmektir. Sevmek kalplerin huzur bulmasıdır. Sevmek günahlardan arınıp sevap kazanmaktır. Sevmek göz göze gelirken insanın kendisini baharda hissetmesidir. Hasan İsrâ Yıldırım

Doğru olmak gerekirse önüne gelen her kızla yatma hayali kuran erkeklerin evnecekleri zaman namuslu kız aramaları kendilerinin ne kadar namussuz olduğunu gösterir. Erkeklerin duyguları ile oynayıp, güzel ahlaka sahip erkek ile evlenmek istiyorum diyen kızlarında ne kadar sahtekar olduğunu gösterir.
Hasan İsra Yıldırım

bir ben lazım bana, içimdeki fırtınaları dindirecek, ben ben olduğum için sevecek. Hasan İsrâ Yıldırım

Şimdi sen uyuyorsun belki de en güzel rüyalardasın. Ben ise gecenin bu saatinde seni düşünerek en kötü kabusları yaşıyorum. Hasan İsrâ Yıldırım

Ben ben yapan senin varlığındı. Sen gittin ben sefil oldum. Hasan İsrâ Yıldırım

Çocukça tertemiz duygularla sevdim, kendimi hep elinde hiç yalama şekeri olmayan çocuklara benzettim. Yalama şekeri olan çocuklara hep özendim. Çünkü sevdim ama sevilemedim. Hasan İsrâ Yıldırım

Karanlıklar gibi yapa yalnızım. Ne arayanım var, ne soranım var. Herkesten habersiz yaşıyorum yalnızlığımda. Hasan İsrâ Yıldırım

Bul adam gibi birisini
Bulma onun gibi hiyarı
O olur sana eşek
Üstünü binerim sanma
Öyle bir eşeğin üstüne de binilmez.
Hasan İsra Yıldırım

Gözlerin aşkın kendisi, Sözlerin sevginin tarifi , Seni sevmek ne güzel , Gül kokulu bebeğim Hasan İsra Yıldırım ...

Bu dünyada dürüst insan bulmak denizde yaşayan tek balığı olta ile tutmaktan daha zordur. Hasan İsra Yıldırım

Yanındayken farkımda olmayan sen, bir gün buralardan gittiğimde o gözlerin arkamdan hep ağlayacaktır. Beni kaybettiğinde ağlayacağını bildiğim için hep ısrar ediyorum sana. Gerçekleri görebilmen için beni kaybetmen gerekiyorsa vakti geldiğinde giderim....Herkes içten, samimi, dürüst, sadık birisini ararken ayağına gelen beni göremen gerçeklerin farkında olamamandandır...Hasan İsra Yıldırım 14.03.2012

Neden sende ısrar ediyorum biliyor musun?
SEN BELKİ İÇİMDEKİ SEVGİSİN BEN BELKİ İÇİNDEKİ SEVGİYİM,

Bir kimsenin düşüncesini anlamak için o yaşta ve o seviyede olmak gerekir. Yaş dediğimiz beden yaşı değildir.

Gözlerindir gözlerin, beni benden alan

Gülüşlerindir gülüşlerin, beni sana yâr eden

Zamandır zaman, beni sana bağlayan

Ömrümce hep kapını gözlesem de

Her an seni seveceğim bebek gülüm

Hasan İsra Yıldırım

Yalnız kalmayı tercih edenler sevgide aradıklarını bulamayanlardır. İnsan birisine güvenmeye başladığı anda hep onunla beraber olmak ister. Hasan İsra Yıldırım

Herkesten uzakta, kayboldum karanlık düşüncelerimin kuytu yerlerinde
Her çıkışı aradığım da, çıkışı olmayan bir labirent misali düşünceden düşünceye dalıyorum, yalnızlığımın hapsinde. Hasan İsra Yıldırım

Önceden herkesin bir aşk hikayesi vardı.
Zaman geçtikçe aşk hikayeleri, unutulmaya başlandı sanki hiç yaşanmamışçasına.
Şimdi yerini yalnızlık hikayeleri aldı. Sonbaharın gelmesiyle solan yapraklar gibi, yalnızlık hikayeleri, geçmişteki aşk hikayelerini soldurdu bıraktı. Hasan İsra Yıldırım

SEVGİLİ SEN
UMUTSUZ
BEKLEYİŞ NEDİR BİLİR MİSİN?
ŞİMDİ BEN
UMUTSUZCA SENİ DÜŞÜNÜYORUM
VE DÜŞÜNCELERİMDE SENLE ÖLÜYORUM,
SENİ DÜŞÜNMEYİ BIRAKTIĞIM ANDA
YİNE SENLE ÖLDÜĞÜMÜ ANLIYORUM. Hasan İsrâ Yıldırım

Nasıl bir günah işledim ki
Her günüm göz yaşlarıyla geçiyor
Ne ölebiliyorum ne çilem bitiyor
Ben ağlıyorum kaderim ağlıyor Hasan İsrâ Yıldırım

Beni bırakıp giden vefasız, yalnızlığa beni öyle alıştırdın ki ,
artık gelsen de ne senle nede bir başkasıyla yapabilirim.

SEVGİYE OLAN İNANCIMI, HAYALLERİMİ, DUYGULARIMI YIKTIN GİTTİN.

Şimdi her mevsimde son baharı yaşayan
solan bir gül gibi boynum bükük. Hasan İsrâ Yıldırım

Karşılığı olmayan bir aşka tutulmaktansa yolunu kaybeden eşeğin üzerinde gezmek daha güzeldir. Hasan İsrâ Yıldırım

Kız, erkeğe emanet edilen bir fidan gibidir.
Onu nasıl yetiştirirse ona göre meyvesini alır.
FİDANI YETİŞTİRMESİNİ BİLMEYEN ERKEK KENDİSİNİ ve FİDANI ZİYAN EDER. Hasan İsrâ Yıldırım

Başladığım bitiremediğim bir cümle gibisin. Noktasını koyamadım dilimde kaldın. Gözlerim yaşla doldu.Geleceğim karanlıklarla başbaşa kaldı. Hasan İsrâ Yıldırım

Senin gidişinle benim selamı okudular.
Seni canı gönülden sevenini kaybettin.
Kim bilir belki de selamı bile duymadın. Hasan İsrâ Yıldırım

Seni sevmek benim için bir ibadettir. Gözlerin, gözlerimi tüm kötülüklerden koruyan Rabbim'in en güzel emanetisin. Sana sahip çıkabildiğim sürece sevaplarım yazılır ve günahlardan korunurum.MaşaAllah....BerakAllah ... Hasan İsrâ Yıldırım

Baharda güllerin kanatlarına konan kelebekler
nasıl mutlu oluyorsa onu sevmekte
beni böylesine mutlu ediyordu. Hasan İsrâ Yıldırım

Geçen zaman armudu olgunlaştırırken, yenilen kazıklarda insanı olgunlaştırır. Hasan İsrâ Yıldırım

“Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” derler oda çok mu insan öyle bir kazık yer ki bir ömür boyu hatırı olur. Hasan İsrâ Yıldırım

Bazen kendimi öyle yalnız hissediyorum ki tıpkı denizde boğulan insanın feryadını duyuramaması gibi. Ölüm ile boğulma arasında kalıp gidiyorum. Hasan İsrâ Yıldırım

Aslında dürüst bir kadın
ne parası olan bir erkeği ne de yakışıklı bir erkeği sever,
o sadece kendini hissedebilen erkeği sever. Hasan İsrâ Yıldırım
08.05.2013

Adamlık vasfı taşımayan erkeği ya para ya kadın bozar. Adamlık vasfı taşıyan erkeği ise, dürüst bir kadın onu evin hükümdarı yapar. Hasan İsrâ Yıldırım

Hayattan kopmuş çok keyifsiz birisine “nasılsınız” diye hal hatır sormak intihar edip etmemekte kararsız olan bir kimseyi denize itmeye benzer. Hasan İsrâ Yıldırım

ASLINDA KADINLAR hayatlarında kendilerine değer veren dürüst bir erkeğin olmasını isterler ama ne yazık ki karşılarına dürüst bir erkek çıktığında pek şans tanımazlar. Nerede kendilerine değer vermeyen, cümlelerini yalanla süsleyen erkekler varsa onlara öyle hayran kalırlar ki söyledikleri yalanları bilseler bile doğru diye inanmak isterler ve sonuç olarakta sevgisiz kalırlar. Elbette ki istisnalar hariç.Belki de hayatın tabiatı böyledir. Hasan İsrâ Yıldırım

Dürüst insanlar daima yalnızdırlar. Kendi kendilerini dinlerler ve kendi kendilerine cevap verirler. Çünkü dürüst insanların aslında anlayanı yoktur.Hele dönek bir insan ol etrafında dolanır dönek insanlar. Hasan İsrâ Yıldırım

Dışı güzel olanın kalbi güzel değilse,
bu kimseye aşık olan kalbi tanıyınca AŞK biter.
Dışı güzel olanın kalbi de güzelse,
bu kimseye aşık olan kalbi de tanıyınca AŞK sevgiye dönüşür ve sürer.
Yani insan dışı güzel olana aşık olur, dışı ve kalbi güzel olanı ise sever. Hasan İsrâ Yıldırım

korkum yaşlanmaktan değil
Sevgisiz yaşlanmaktan .. Hasan İsrâ Yıldırım

Çok sevdiğiniz birisinin peşinden koşmaya devam ettiğiniz sürece aslında farkına varmadan ayrılığa koşuyorsunuz. O yüzden koşmayı bırakıp dinlenmeniz gerekiyor. Yoksa dinlenmeye de fırsatınız olmayacaktır. Hasan İsrâ Yıldırım

Birisini severken yanlış olduğunu bile bile ayrılmayı göze alamıyorsanız, aslında onu kaybetmek istememenizden değil öfkenizin esiri olduğunuzdandır. Durulması gereken yerde durulmazsa, şiddetli çakılmaya hazır olunmalıdır. Hasan İsrâ Yıldırım

Öyle çaresizim ki sevdiğim, sana gökyüzü gibi kos kocaman , su gibi berrak olan sevgimi anlatamadıktan sonra nasıl özgür olabilirim ki. Belki elimde kelepçeler yok, ama yokluğun kalbimi kelepçeliyor.Düşüncelerimde kayboldum seni düşünerek. Hasan İsrâ Yıldırım

BEN GÜZEL KADIN İSTEMEDİM. BENİ SEVEN KADIN İSTEDİM. BENİ SEVEN KADINDA ZATEN EN GÜZEL KADINDIR...Hasan İsra Yıldırım

Aşk aslında bir rüya gibidir. Rüya da olduğu gibi sadece yaşarsınız vakti gelince sona erer ve etkisinde kalırsınız...

Aslında bir çocuğun ağlayışı, üzüntülü bir kadının kalbinin yansımasıdır...
Hasan İsra Yıldırım

Bir kimseyi tam anlayabilmek için onun yaşadıklarını yaşamanız yetmez. Aynı koşul ve durum içinde bulunmanız gerekiyor ... HİY

Güldüğüme aldanmayınız. İçimden gelerek gülmeye hasret kaldığım için gülümsüyorum. Her gülümseyişimin arkasında beni benden alan acı bir hikayem vardır. Ne zaman hayatımı değiştirmek için çabalasam, üzüntülerim bir kat daha artıyor ve bunun yansıması olarak gülücüklerim çoğalıyor. ...Hasan İsra Yıldırım

aşk aslında kayığa binmeye benzer. Dengede olduğunuz sürece sorun yoktur. Dengenizi baybedince batarsınız. Hasan İsra Yıldırım

dertlerim uyutmuyor beni
Bu gece de nöbetteyim
bıktım usandım bu candan
ağlasam ağlayamıyorum
gülsem gülemiyorum
anlatamıyorum kimseye beni
anlatsamda anlaşılmazım
kör döğüm olmuşum
kimse yardım edemiyor bana
bu hayat beni lanetlemiş
Hasan İsrâ Yıldırım
Gözlerin ne güzel senin, gözlerini sana hasret olan gözlerimle evlendirsene :)

Öyle yalnızım ki, göz yaşlarımla yıkıyorum dertlerimi, çilelerimi. Bir derdim bitmeden bin dert başlıyor. Beni sevdiklerini söyleyenler kuruyan ağaçların daldan düşen yaprakları gibi beni çoktan terketmiş. Kalmışım yalnız başıma ne ileri gidebiliyorum nede geri. Sadece bulunduğum yerde durarak dertlerin beni bulup, beni boğdukça boğmasını bekliyorum. Dertler beni her boğmasında baharı özleyen, kelebeklerin peşinden koşmak isteyen yüreğim biraz daha kötüleşiyor. Sanki öleceği beklenen hastanın canını teslim etme vaktinin yaklaşması gibi yüreğim her zaman biraz daha kötüleşiyor. Yüreğimin her kötüleşmesi beni hayattan biraz daha soğutuyor ve insanların beni anlamasını bekleyemiyorum. Çünkü dürüst olduğum için acılar benden başkasına gitmiyor. Çünkü dürüst insanlar daima acı çekerler. Dürüst insanlar birşeyleri değiştiremediği için, kabullenemezler ve acıların dostu olur. Hasan İsra Yıldırım (Paylaşım Serbest Ama Yazarın Adı Silinmezse Ne Güzel)

İnsan güzel veya yakışıklı dediği insanların arkasındaki şeytan ruhunu görünce, ona nefretle bakmaya başlar. Boşuna dememişler kalp güzelliği diye Kalbi güzel olanın yüzüde güzeldir. Yeter ki görmesini bil. Hasan İsra Yıldırım 23.10.2013 saat 23.40

Dürüst insanlar kaybettiklerini sanırlarken aslında kazandıklarının farkında değildirler. Çünkü karşılarına çıkanlar seviyelerine yetişemediği için terk ederler. Bir gülün değerini bilmeyen onu savurup atar, değerini bilen ise onu sevgi kokan birisine verir. Dürüst insanlarda böyledir...Hasan İsra Yıldırım

bazı kızlar vardır, kendisine selam veren her erkeğin kendisinden hoşlandığını sanar.
bazı erkekler vardır, kendisine selam veren her kızın kendisi ile beraber olacağını sanar.
bizi bilmeyenlerde , bizi diğerleri ile sadece karıştırırlar. Akılları ancak o kadardır...HİY...

Adam gibi seversin ama karşındaki adam gibi olmayınca dertlere, çilelere bağlanırsın. Her şeyden vazgeçersin hem de karşılığı olmayan birisi için. Onun için değmediğini anladığında ise yaralı bir ceylan gibi hayata yeniden tutunmaya çalışırsın. Tutunmayı başarabilirsen Kır Çiçekleri gibi yeniden doğarsın, tutunamazsan yaralı ceylan gibi koca dünyada herkesten habersiz tek başına yaşarsın. Ne kendini anlatabilirsin nede seni anlarlar. Hasan İsrâ Yıldırım

Yaşayamadığım, içimi özlemleriyle hüzün bahçesine çeviren, tüm güzel duyguları kazaya bıraktım. Kazaya da ömrüm yeter mi onuda Rabbim'e bıraktım. Hasan İsrâ Yıldırım

İçimizdeki onca dert yağmurlarına rağmen, istemeyerek gülmeye öyle alıştık ki, içten gülüşleri unuttuk. Hasan İsrâ Yıldırım

Kimi mutlulukta mutluluğu ararken, biz mutsuzluk içinde mutluluğu arıyorduk Hasan İsrâ Yıldırım

Belki de işini her an doğru yapan tek şey zamandır. Zaman, herşeye rağmen hiç durmadan yoluna devam etmektedir. Zaman, adil davransa da insanları mutlu edemez. Hasan İsrâ Yıldırım

Geçen zaman kimilerini son bahara , kimilerini ilkbahara götürür. Hasan İsrâ Yıldırım

Geçmişte öyle bir acı yaşarsınız ki, bir ömür boyu izinde sürüklenip gidersiniz. Bazen acınızı anlatmak istersiniz anlatamazsınız, susmak istersiniz bu sefer de içinize zulüm edersiniz. Bir türlü çıkış yolu bulamazsınız. Her şeye rağmen umutlarınız devam etse de, acılarınızla birlikte yaşamayı öğrenirsiniz. Kimi hayal kurarken , kimisi ise yaşadıklarından dolayı hayal kurmaya bile gerek görmez. Ona göre hayal, zaten yaşadıklarının kendisidir. Hayat toz pembe olsaydı insanlar bu kadar arayış içinde olur muydu? Hasan İsra Yıldırım

Sevgili birer çiçektir. Çiçeğin sevgilisi sudur. Nasıl ki gereğinden fazla su, çiçeği öldürürse , Sevgiliye gösterilen aşırı ilgi, sevgide, o Sevgiliyi öldürür. Hasan İsrâ Yıldırım

Unutmayınız ki en masum gülüşler dertlerini, çilelerini saklayabilenlere aittir. Bu insanlara bakanlar onları mutlu sanırlar. Oysa bilmezler gülüşlerinin arkasındaki dertleri, çileleri. Her insan usta değildir gülüşüyle derdini, çilesini gizlemekte. Hasan İsrâ Yıldırım

Bazen öyle bir gülüşe hayran kalırsınız ki, o gülüş gözlerinizin önüne geldikçe mutlu olursunuz. Ama o gülüşün arkasındaki sırları bilemezsiniz. Unutmayınız ki aynanın arka yüzü de karadır. Hasan İsrâ Yıldırım

Ben yalnızım sevdiğim, sen yoksun yanımda... Oysa seni o kadar çok sevmiştim ki bir kızımız olsun isterdim. Bir yanağını sen öperken, bir yanağını da ben öperdim. Kızımızın gülüşü, mutluluğu bizlere en güzel baharı yaşatırdı. Gönlümüzde kelebekler uçardı, kuşların cıvıl cıvıl ötüşü bizi bizden alıp götürürdü. Şimdi neredesin ? Ben yalnızım, sensiz ağlıyorum sensiz ıslanıyorum yağan yağmurlarda. Sanki beni sen işlemişsin ki, beni senden başkası anlamıyor, bendeki güzelliklerin farkına varmıyor. Mutlu edemiyor kimse beni. Gözlerim hangi gözü görse, senin gözlerini göremeyince hep uzaklara bakıyor yolunu bekliyor. Belki dönersin belki dönmezsin. Belki de seni beklemekten yorgun düşen gözlerim kapanacak. Gözlerim kapandığında seni ne kadar çok sevdiğimi, yanımda olmasan bile sevgimize ihanet etmediğim için mutlu olacaksın. Gözlerinin sevgilisi gözlerim bir daha o masum gözlerine bakamayacak olmasından dolayı da göz yaşlarıyla başbaşa kalacaksın. UNUTMA Kİ ben seni masumca sevdim. Hasan İsra Yıldırım Hasan İsrâ Yıldırım
*

Aslında dürüstlük herkeste bulunur ama her insan içindeki dürüstlüğü kullanabilecek kadar kabiliyetli değildir. Kabiliyeti olmayanlardan dürüstlük beklemek yolunu kaybeden birisinin eşeğe tarif sormasına benzer. Hasan İsrâ Yıldırım

Sevgilim kusuruma bakma ama ben seni canımı verecek kadar sevemedim. Seni ***** dünyanın yalan insanlarına bırakıp gidecek kadar haysiyetsiz olamadım. Biz ancak beraber ağlarız beraber güleriz gerekirse de beraber ölürüz. Senin için canımı vermem demek seni bahtsız dünyaya emanet etmem demektir.Seni benden başkası anlayamaz ve değerini bilmez bu yüzdendir ki ben senle mücadele için varım gerekirse ömrüm boyunca göz yaşlarıyla başbaşa kalmaya razıyım. Biliyorum ki anlık bir gülümseyişin içimdeki tüm kederleri yok etmeye yetecektir. Neden seni sevmeyim ki şu hayal olan dünyada tek gerçek senin sevgindi. Bazen ağlatsan da bazen güldürsen de bana olan sevginden kaçamam çünkü beni tek bu mutlu ediyordu gerisi ise sadece teferruattır. Hasan İsrâ Yıldırım

Kimi eşini boşarken, bizi de hayat boşamış. Yeter ki hayat boşamasın. Yoksa tutunacak dalınız olmaz ve nehirlerde hep boğulup durursunuz.Ne gülmeye vaktiniz ne de ağlamaya vaktiniz olur. Hasan İsrâ Yıldırım

Kalbin sevgilisi yoksa o insan yalnızdır. Son baharda sürüklenip giden yaprak misali kendi yalnızlığında kayboldukça oradan oraya sürüklenir. Yanındakiler yalnızlığını gidermez sadece kuru bir kalabalıktır. Hasan İsrâ Yıldırım

Gözler uzağa bakmaya başladığı anda hasret, belli bir süre sonra nöbeti yalnızlığa devreder.
Aldatmayı marifet sananı aldatmak çok basit olmasına rağmen, onuru el vermez. Vakti gelince de aldatanı terk ederek aldatmanın dersini verir. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsan sevince kar tanesi gibi olmalı.Hangi gönüle düşücekse başka gönüllere değmeden usul usul doğru adımlarla düşmeli. Hasan İsrâ Yıldırım

Sevmek, tıpkı* okuduğunuzu anlamaya benzer. Okuduğunu anlamadan* seven çok olur ama, hem okuyan hem anlayan nadirdir. Hasan İsrâ Yıldırım

Çirkin kadın yoktur. Kendisini çirkin hisseden kadın vardır. UNUTMAYINIZ ki her kadının bir prensi vardır. Yeter ki prensinin farkına varsın. Prensinin farkına varamazsa başka gönüllere oyuncak olur. Hasan İsrâ Yıldırım

Hiçbir kimse kendisinin dürüst olduğuna karar veremez. Kime göre dürüst.
Bana dürüstüm diyene ben sadece suçunu ispatlayamadıkça sanık olarak bakarak tedbiri elden bırakmam.Dürüst olmadığına karar verdiğimde yargılamam biter ve uzaklaşırım.Dürüstlük sözde değil davranıştadır.UNUTMAYINIZ hırsız bile* ben çaldım demiyor. Hasan İsrâ Yıldırım

her yer sevgi kokar. yeter ki görmesini biliniz. Hasan İsrâ Yıldırım

Dünya çok yoruldum ilk durakta eğlen İnecek var. Hasan İsrâ Yıldırım

Sevgini bana hissettiremedikten sonra beni sevsen ne olur sevmesen ne olur. Benim için sadece kuru bir kalabalıksındır. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir insana dürüst davranmanızdan dolayı teperse ona dürüst davranmayınız. Dürüst davranmamaya başladığınızda o insan katında değerli olduğunuzu hissedeceksiniz ve kendinizide üzmemiş olacaksınız. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsanlar da kilit gibidir. Her insanın anahtarı farklıdır. Yanlış anahtarı bir insanda kullanmaya ısrar ederseniz ya onu ya da kendinizi bozarsınız. Hasan İsrâ Yıldırım

Şuanda gelmem gelen yere gelemediysem bu bilgisizliğimden, beceriksizliğimden değil ayılara dayı demediğimden ve gördüğüm haksızlıklarla müdahale etmemdendir. Unutmayınız dürüst insanları seven az olur ama o sevenler de öz sever. Hasan İsrâ Yıldırım

İki türlü cambaz vardır. Birincisi bunu meslek edinerek hayatını kazanmaya çalışır. İkincisi ise insanlardan menfaat sağlamak için öyle bir dil kullanır ki, alfabe bile onu şaşkınlıkla izler. Herkesin hayatın da ikinci tür cambaz/lar vardır. Gösteri yapmasına izin verirseniz daima kaybedersiniz. Hasan İsrâ Yıldırım

Bazen öyle bir acı hissedersiniz ki yüreğinizin derinlerinde. Bu acı sizi asla bırakmaz bir ömür boyu.Ne anlatılabilir ne unutulabilir. Onunla geçimsiz sevgili gibi yaşamak zorunda kalırsınız. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir alfabe olsaydım kesinlikle bazı insanlara harflerimi kullanmaları için fırsat vermezdim. Konuşmalarındansa, susmaları daha çok faydalı olurdu. Konuştukça gülleri solduracaklarına, sustukça gülleri canlandırmalarını sağlardım. Hasan İsrâ Yıldırım

bir ülke de adalet yoksa, gençleri işsizlik içinde kıvranarak ömürlerini tamamlarken, yaşlıları da çocuklarının durumuna üzülerek ömürlerini tamamlarlar. Bu ülkede ne huzur vardır ne çağdaşlık vardır. Bu ülkeyi ayakta tutan sahte imanlılar değil sabırlılardır. Onların da sabırı bitmeye başladığında iç savaş geliyorum demektir. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir kimse iyilik yaparken sizden ve herkesten gizleyerek yaptığına şahit olmadan kimseye iyi insan demeyiniz. O insanın yaptığı iyiliğe istemeden de *şahit olsanız kimseye anlatmayınız ki başkasının onun hakkında olumlu olumsuz düşünmesine sebep olmayınız. Hasan İsrâ Yıldırım

Yanlış bir kişiye tutulup yularınızı eline verirseniz sizi her an gütmeye götürmek için hazır olmalısınız. Hasan İsrâ Yıldırım

Ben her önüme gelene “seni seviyorum” demedim. Çünkü benim sevdiğim insan sadece bana özeldi. Oda beni anlayamadı ve şimdi yalnızım. Yalnızlığım, seni ne kadar çok sevdiğimin delilidir.* Hasan İsrâ Yıldırım

Gözlerim seni sevmeyseydi şimdi yalnız kalır mıydı ?
Gözlerim, gözlerini unutur mu sonkez kapanmadan Hasan İsrâ Yıldırım

Ne şansım gülüyor ne de kısmetim. Dert yollarında çilelerimi sürüyorum.
Sevgiden uzak gecenin karanlığında uykusuz dolu saatlerde sensiz sabahları bekliyorum.
Sensiz başlayan bir günüm yine sensiz bitiyor. Hasan İsrâ Yıldırım

Türbanlı bir hanımın alkol aldığını görürsünüz türbanlılara kızarsınız, açık bir hanımın bir davranışını görürsünüz açık olanlara kızarsınız. Yani demem şudur ki kıyafetler insanların dinine ne kadar bağlı olduğunu göstermez. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsan güvendiğini değil, güvenebileceğini hissettiğini sevmeye başlar. Beraberlik devam ettikçe güven olgusu artmaya ya da azalmaya başlar. Güven öyle birden oluşmaz. Çünkü insan karşısındakine hemen güvenerek sevmez. Güvendiğini sevseydi, bu kadar insanın güveni boşa çıkmazdı o yüzden güvenebileceğini hissettiğini sever. Hasan İsrâ Yıldırım

Kalbin sevgilisi yoksa o insan yalnızdır. Son baharda sürüklenip giden yaprak misali kendi yalnızlığında kayboldukça oradan oraya sürüklenir. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsan acı çekmek istemez ama acı çekmezse hayatı kavrayamaz. Çektiğiniz her acı hayatı daha iyi kavramanıza neden olur. Acı çekmeseydiniz şuanda hayat tecrübeniz olur muydu ? O yüzden acılarınızla yaşamayı öğrenmelisiniz.Unutmayınız geçmişteki acılarınızdan ders çıkarırsanız gelecekteki mutluluğunuzun kaynağı olacaktır. Hasan İsrâ Yıldırım

Siz Allah'ın (cc) varlığına samimi olarak inandıktan sonra içinizi ferah tutunuz isyan etmeden sabrettikçe çektiğiniz dertlerin arkasındaki baharlara ulaşacaksınız. Unutmayınız ki etrafı çiçeklerle çevrili doğal güzelliklere varmak için engelli yollardan geçmek zorunda kalırsınız. Hasan İsrâ Yıldırım

Mutlu olmak için göremeyeceğiniz yüksekliklere bakmayınız. Görebileceğiniz yerlere bakınız ki sonra hayal kırıklığına uğramayınız. En basitinden susadığınızda içtiğiniz su ile ya da bir kuşa verdiğiniz bir ekmek parçası ile mutlu olmasını öğrenmelisiniz. Bunlar sizi mutlu ederken gözü yüksekte olanları hiç birşey tatmin edemez. Hasan İsrâ Yıldırım

Yalnız doğarsın, yalnız ölürsün kimi de doğum ile ölüm arasında kalan ömründe de yalnızdır. Ne yaşadığını hisseder ne yaşamadığını, ne sağlıklı bir şey düşünebilir nede düşünemez karma karışık duygular içinde solan bir gül gibi toğrağa karışmasını bekler içindeki feryadı kimseye duyuramadan. Hasan İsrâ Yıldırım

Birisinin acısını tamamen hissetmeniz için o kimse ile aynı karakter özelliklere ve aynı ortama sahip olmanız gerekir. Yoksa onun acısının ağırlığını hissedemezsiniz. Hasan İsrâ Yıldırım

BİR AŞK İÇİN HERKESİ KARŞINA ALAN KİMSEYİ SONRA DA AYRILIK KARŞISINA ALIR. UNUTMA dostum bir aşkta herkesi karşına alıyorsan yanlış yoldasın demektir. Aşk bazen şeytanlaşır ve insanı yanlış yola sevk eder. Hasan İsrâ Yıldırım

Kalp ağladıktan sonra gözlerinin gülmesinin önemi yoktur. Hasan İsrâ Yıldırım

İmansız insandan değil, imanlı gibi görünen imansız insanlardan korkunuz. İmansız insanlardan gelebilecek tehlikeleri sezebilirsiniz ama imanlı gibi görünen, imansız insanlardan gelecek tehlikeli sezemezsiniz. Hasan İsrâ Yıldırım

Kalbinde sıcaklık yoksa güzelin ondan hayır gelmez. Sadece uzaktan uzağa bakmaya yarar ****ün trene bakması gibi. Hasan İsrâ Yıldırım

ne kadının hastasıyım nede paranın huzurlu bir yuvanın hastasıyım Hasan İsrâ Yıldırım

İnsan aslında güvenmemesi gereken birisi için, içinden ona ses gelir ama nedense bazen o sese kulak vermez. Hasan İsrâ Yıldırım

Senle geçecek bir günüme şu ömrümü veririm. Sensiz geçen ömür zaten benim değildir.* Hasan İsrâ Yıldırım

Dürüst bir erkekten, kızdan elektrik alan nadirdir. O yüzden insanların çoğu sevgisizdir. Yanlış kişiden elekrik almaları, haramın önce tatlı gelip sonra da insanı hüsrana uğratmasına benzer. Hasan İsrâ Yıldırım

Yüzümdeki masumiyeti, saflığı görenler benim hiç birşey bilmediğimi, yaşamadığımı, akıllarınca beni kullanacaklarını düşünüyorlar. Oysa sabreden insanın, derdi çilesi arttıkça yüzündeki masumiyette artar ve kendi dünyasında durmadan yolculuk yapar. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir kızı güzel yapan kızın kendisini güzel görmesi değil, erkeğinin kendisini güzel hissettirmesidir. Hasan İsrâ Yıldırım

Gözleri uzağa dalan birisini görürseniz sakın incitmeyiniz onu, içi bir yandan hasret ateşlerinde yanarken, kanatları ise yaralı bir kuşun kanatları gibi kırıktır. Ne ileri gidebilir ne geri gidebilir olduğu yerde amansızca neyi beklediğini bilmeden bekler durur. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir kanunda eşitlik yoksa, yargının vereceği karardan adalet beklemek en büyük eşekliktir. Hasan İsrâ Yıldırım

Gözlerime sevdan bulaşmışken, kalbimi hasretin yakmışken, dudaklarımdan ismini düşürmezken söyle ben seni nasıl unutayım masum yüreğimin hırçın dalgası ? Hasan İsrâ Yıldırım

Gözlerinde hüzün olan birisinin kalbine yalnızlık çoktan saptanmıştır. Gözleriniz onu yudumlarken o daldığı düşüncelerinde kaybolup geçmişine kadar yol almıştır ve geçmişten gelmeye ne dermanı vardır ne de geçmişi onu bırakır. Hasan İsrâ Yıldırım

Dostlarım var deme yokluğa düşmeden
Sevgilim var deme darlığa düşmeden
Bugüne aldanma yarını görmeden Hasan İsrâ Yıldırım

Tanımadığım insanların ağzından dökülen sözlere itibar etmem. Kalitesini bilmediğim bir ürünün ambalajına itibar etmemek gibi. AMBALAJINA ALDANIRSAN, AMBALAJLANIRSIN. Hasan İsrâ Yıldırım

Yolun öyle bir tarafındayım ki ne sevilmeye ne de sevmeye yakınım ikisinin ortasında karma karışık duygular mevsimindeyim. Kendimi anlatmaya bile gerek yok çünkü kendi içimde bilinmeyen bir sırrım ben. Hasan İsrâ Yıldırım

Şaire sorarlar. “Yalnızlık nedir?” diye oda cevap verir :
- “Sevgisizliktir” diye.
Neden dediklerinde ise şu cevabı verir:
Sevgiyi yaşayan insan hiç kendisini yalnız hisseder mi?
yalnızlığını izah edemeyen sevgisizliğini nasıl izah etsin. Hasan İsrâ Yıldırım

Yalnızlığın kuyusunda boğulan birisi yalnızlığını izah edebilir mi ki sevgisizliğini izah etsin. Yalnızlık sevgisizlik değil midir ? Hasan İsrâ Yıldırım

gidişinden, sonraki yalnızlığım sevgime ihanet etmeyişimin delilidir. Hasan İsrâ Yıldırım

Bazı insanlar vardır ki nedense hep geçen zamanda kalır. Geçen zamanda kalmasından dolayı bu günü yaşayamaz ve bugün de geçince dününü özler. Sonra da bir bakar ki kederli avucuna çile dolu yıllar. Hasan İsrâ Yıldırım

Sağa sola bakan ürkek bir göz görürseniz biliniz ki samimi gülüşlere ve sevgiye hasret kalmıştır. Hasan İsrâ Yıldırım

Sana bakan gözlerime gözlerin öyle şarkılar söylesin ki, gözlerim gözlerinle dans etsin. Hasan İsrâ Yıldırım

Aslında en büyük yoksulluk insanın elindeki nimetlerin değerini kaybettiğinde farkına varmasıdır. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsanın başına güzel şeyler gelirse şans der, kötü şeyler gelirse de kader der. Oysa ki yaptığı hatalı tercihleri pek sorgulamaz. Yani insanın karşısına bir doğru yol bir de yanlış yol çıkar tercihi kendisine bırakılır. Hasan İsrâ Yıldırım

Sarhoş olmak için içmeye gerek var mı? Gidişinle öyle bir sarhoş ettin ki kendime gelemedim bir türlü. Hasan İsrâ Yıldırım

Ağaçtan düşen yaprak misali kendimi bıraktım rüzgarın akışına nereye götürmek isterse. Çünkü gideceği yeri olmayan bir kimsenin gittiği her adres doğru sayılır. Ha o şehir de yalnızsın ha bu şehir de yalnızsın farkeder mi? Göz yaşların kalbine akarken mızrak gibi batarsa çektiğin acıyı sen hissedersin başkası sana yabancı sen ona yabancı herkes kendi acısının derinliklerinde gizliden gizliye yaşamını sürdürmek zorunda kalır. Hasan İsrâ Yıldırım

Ben kendimden ta uzaklara gitmek istiyorum sensizliğin beni kılıç gibi kesiyor. Hasan İsrâ Yıldırım

Sevgili nasıl bir gidiş yaptın ki gidişinden sonra kimseye yer vermedin yoksa benden öyle nefret ediyordunda gidişinle mi belli etmek istedin. Hasan İsrâ Yıldırım

Nereden bileceksin her gece sensizliğe uyuduğumu ve her gün sensizlikle uyandığımı. Nereden bilecektin ki sen bana verilen son umuttun. Hasan İsrâ Yıldırım

Ne zaman hatalarınızı görmeye başladıysanız başarılı olmanın ilk adımını atmışsınız demektir. Hasan İsrâ Yıldırım

Bir düşünceyi aklınızdan çıkaramıyorsanız o düşüncenin kölesi olmuşsunuz demektir. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsan çok dostu, arkadaşı var sanıyor ama ne yazık ki hakkını aramaya başladığında gerçekler gözünün önüne serilir. Hasan İsrâ Yıldırım

BİZİ SEVİLMEYE HASRET BIRAKANLAR İÇİMİZDEKİ SEVME DUYGULARINI YOK ETTİLER. ŞİMDİ SEVMEK İSTEYEN DE SEVİLMEK İSTEYEN DE YALNIZLIĞI İLE BAŞBAŞA. Hasan İsrâ Yıldırım

İftira atan bir insandan akıllı bir davranış beklemeyiniz. Aklını kullanabilen zaten iftira gibi boş işlerle meşgul olmaz. Hasan İsrâ Yıldırım

Halkın içinde uygunsuz davranışlardan utanmayan bir kız ile erkek yan yana kaldıklarında hiç utanmazlar. Utanma duygusunu kaybeden bir insanın sevgi anlayışı yaptığı utanmazlıklarıdır. Hasan İsrâ Yıldırım

İnsan çok dostu, arkadaşı var sanıyor ama ne yazık ki hakkını aramaya başladığında gerçekler gözünün önüne serilir. Hasan İsrâ Yıldırım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri