1 su bardağı pekmez,
1 su bardağı un,
1 su bardağı tozşeker,
5 su bardağı su,
1 kaşığı tarçın,
Süslemek için:
Ceviz içi
1 su bardağı pekmezi, 1 su bardağı unu, 1 su bardağı tozşekeri ve 5 su bardağı suyu bir tencereye koyun. Kısık ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
Kaynadıktan sonra 5 dakika daha karıştırmaya devam edin ve içine 1 tatlı kaşığı tarçın atın.
Sonra ocağın altını kapatın. Soğumadan kaselere aktarın. Üzerlerine dövülmüş ceviz içi ile süsleyip, soğuduktan sonra servis yapın.
1 su bardağı un,
1 su bardağı tozşeker,
5 su bardağı su,
1 kaşığı tarçın,
Süslemek için:
Ceviz içi
1 su bardağı pekmezi, 1 su bardağı unu, 1 su bardağı tozşekeri ve 5 su bardağı suyu bir tencereye koyun. Kısık ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
Kaynadıktan sonra 5 dakika daha karıştırmaya devam edin ve içine 1 tatlı kaşığı tarçın atın.
Sonra ocağın altını kapatın. Soğumadan kaselere aktarın. Üzerlerine dövülmüş ceviz içi ile süsleyip, soğuduktan sonra servis yapın.