Harire (mardin)

İnci

1907
Prenses
1 su bardağı pekmez,
1 su bardağı un,
1 su bardağı tozşeker,
5 su bardağı su,
1 kaşığı tarçın,
Süslemek için:
Ceviz içi

1 su bardağı pekmezi, 1 su bardağı unu, 1 su bardağı tozşekeri ve 5 su bardağı suyu bir tencereye koyun. Kısık ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
Kaynadıktan sonra 5 dakika daha karıştırmaya devam edin ve içine 1 tatlı kaşığı tarçın atın.
Sonra ocağın altını kapatın. Soğumadan kaselere aktarın. Üzerlerine dövülmüş ceviz içi ile süsleyip, soğuduktan sonra servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst