Harika , Muhteşem Manzaralar (:
İnciBaran Bayan Üye 18 Mar 2010 #2 ---> Harika , Muhteşem Manzaralar güel bir paylaşım...emegine saglık...teşekkürler..selametle...
^shékér kıs^ Bayan Üye 19 Mar 2010 #3 ---> Harika , Muhteşem Manzaralar Rica Ederim İstediğiniz için Byle Konu Açtım
İnciBaran Bayan Üye 19 Mar 2010 #5 ---> Harika , Muhteşem Manzaralar ^shékér kıs^' Alıntı: Rica Ederim İstediğiniz için Byle Konu Açtım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...tahmin etmiştim...umarım sana zahmat ve sıkıntı olmadı degil mi...canım tekrar taşekkürler...emegine saglık...
---> Harika , Muhteşem Manzaralar ^shékér kıs^' Alıntı: Rica Ederim İstediğiniz için Byle Konu Açtım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...tahmin etmiştim...umarım sana zahmat ve sıkıntı olmadı degil mi...canım tekrar taşekkürler...emegine saglık...
Sessiz Gemi Kayıtlı Üye 19 Mar 2010 #6 ---> Harika , Muhteşem Manzaralar Üçüncü resim tam bana göre.. Bir elimde çay, bir elimde sıgara , manzarayı seyredeceksin. Ne şiirler yazılır burada. Emeğinize sağlık.
---> Harika , Muhteşem Manzaralar Üçüncü resim tam bana göre.. Bir elimde çay, bir elimde sıgara , manzarayı seyredeceksin. Ne şiirler yazılır burada. Emeğinize sağlık.
^shékér kıs^ Bayan Üye 19 Mar 2010 #7 ---> Harika , Muhteşem Manzaralar Rica Ederim Arkadaşlar Vanlı İnci Bana Hiçbir Sıkıntı Olmadı Memnuniyetle
---> Harika , Muhteşem Manzaralar Rica Ederim Arkadaşlar Vanlı İnci Bana Hiçbir Sıkıntı Olmadı Memnuniyetle