key_girl
Bayan Üye
bunları yazarken sanırım hafiften utanıcam ama gerçekleri bilmek hakkınız..
umarım beğenirsiniz şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse güncellerim
küçükken [henüz 8-9 yaşlarındayken]ablamın forumlara girmesine çok özenip onun üye olduğu forumlara girip saçma isimlerle üye olup ne yapmıcağını bilmeyen benim...
eve gelen küçük misafir çocukları beni sinir edince hala onları köşeye sıkıştırıp dövüyorum... :36:
kimse evde yokken son ses müzik açıp evde bulduğum tüm kıyafetleri sıraya giymeye ve kendi çapımda podyum gösterisi yapmaya bayılıyorum..[özellikle babamın kıyafetlerini giymek çok hoş..]...
ilk ve uzun süreli olan sevgilimi tamamen kandırmıştım...
bazı geceler uyku tutmayan ve kalıp balkonda bağıra bağıra şarkı söyleyen benim...
hacklenen msnlerimi başka msn adresinden ekleyip hackerdan şifremi geri alıyorum...
küçükken ablamın ve kuzenlerimin sevgililerine aşık olan benim...
2006 yılında haziranın 5inde [o günü hiç unutmam] edeki herşeyi [serdar ortaçın mesafe klibinde (o zamanlar yeni çıkmıştı)serdar ortaçın masadakileri yere fırlatmasından özenerek]kıran bendim...
eve gelen küçük misafir çocukları beni sinir edince hala onları köşeye sıkıştırıp dövüyorum... :36:
kimse evde yokken son ses müzik açıp evde bulduğum tüm kıyafetleri sıraya giymeye ve kendi çapımda podyum gösterisi yapmaya bayılıyorum..[özellikle babamın kıyafetlerini giymek çok hoş..]...
ilk ve uzun süreli olan sevgilimi tamamen kandırmıştım...
bazı geceler uyku tutmayan ve kalıp balkonda bağıra bağıra şarkı söyleyen benim...
hacklenen msnlerimi başka msn adresinden ekleyip hackerdan şifremi geri alıyorum...
küçükken ablamın ve kuzenlerimin sevgililerine aşık olan benim...
2006 yılında haziranın 5inde [o günü hiç unutmam] edeki herşeyi [serdar ortaçın mesafe klibinde (o zamanlar yeni çıkmıştı)serdar ortaçın masadakileri yere fırlatmasından özenerek]kıran bendim...
umarım beğenirsiniz şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse güncellerim