Happy Tree Friends- Bacak koparmaca

---> Happy Tree Friends- Bacak koparmaca

bizim icin oyle ama cocuk izlerse bence oyle degil. bir orumcek adami izleyip kendini bosluktan atan cocuklarimiz var :)
bunlari izlerlerse ALLAH muhafaza ayagi bacai kopan cocuklarimiz olur :)
birde bilirsin cocuklar ne izliyorsa ruyalarindada onu goruyor :)

neyse burdan bulacak degiller elbet ama internette cizgifilm katagorilerinde denk gelebilirler. umarim gelmezler :)

Gözden çıkan kanı içmece

Moderatör tarafında düzenlendi:

çizgi filmin çizgi film olduğu bir tek bizim ülkede mi çocuklara anlatılmıyor?bu yüzden kısıtlana kısıtlana zeka gelişiminde gerilik başlayacak diye endişeleniyorum ben...............happy tree friends paylaşımınız güzel olmuş.:)

1. ve 3. cidden çok iğrenç öyle böyle değil midem mahvoldu kusup geliyorum bi sn.

Ben bir aralar çok izlemiştim bunları. Nedense hoşuma giderdi :S

Bunlar çizgi film ama yasak bildiğim kadarıyla tv ye verilmiyor çocuklara kötü örnek oluyor diye
Bu değil de film vardı böyle elini kesiyor ismini hatırla miyorum sinemada izlemistim adam iki kaya nin arasına düşüyor eli taş arasında kalıyor ve kimse olmadığı için günler sonra elini kendi kesmek zorunda kalıyor hemde ufak bir Çakı ile :(

Bi kaç gün önce bahsettik bundan ve şimdi gördüm çok sevindim. Çizgi filmler hep mutlu sonlarla biter. Alternatif iyidir her zaman nihahahaha :3gx01:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri