h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Emre le telde hiç konuşmak nasip olmamıştı canımda sıkılıordu nabsam nabsam dedim şu emre i bi işleteyim ne olsa sesimide tanımıor
Herneyse çıktım dışarı emre i aradım hahaha
Herneyse çıktım dışarı emre i aradım hahaha
h.i.m.e.s.54 : İyi günler ben Passaport Pizza dan arıyorum.Pizza siparişi vermişiniz..Adrese geldik yalnış oldugunu solediler.Sİpariş edenler sizin noyu vermiş.Nasıl oluor bu durum.
.HappineSs. : ( emre hafif ürkek çok sesssiz sakin korkmuş şekilde) ben sipariş falan vermedim bi yalnışlık var ..
h.i.m.e.s.54 : Orasını ben bilemem numara sizin numara hem sipariş verip hem neden dalga geçiosunuz..
HappineSs. : (emre bu korkuya dayanamaz) teli yüzüme kapar
h.i.m.e.s.54 : (ben tabi kahkaha atar) ararım yine çalarken dinlet çalıor 2 saat açmadı teli korkudan
HappineSs. : (arama ısrarıma dayanamayan emre yine teli açar)aloo kimsiniz numaranız niye yine gizli açın numaranızı öle konusun hahaha
h.i.m.e.s.54 : ben piizzacıyım nie teli yüzüme kapadınız dalgamı geçiorsunuz
HappineSs. : ben tanımıyorum sizi pizza falan sölemedim..
h.i.m.e.s.54 : bu arada çalarken dinletiniz süpermiş hoşuma gitti nasıl koydunuz bunu hahaha
HappineSs. : numaranı açıpta ara kimsen öle konuş..
h.i.m.e.s.54 : ben daha fazla dayanamayım gülme krizine girer hahaha
HappineSs. : suskundur susmuş sadece dinliyor garibim hahaha
h.i.m.e.s.54 : baya işlettim seni olum nasıl yuttun daha 5 dk önce msn de görüştük çıkıorum die vedalaştık nasıl unuttun beni
HappineSs. : kimsin sen ya sölesene..
h.i.m.e.s.54 : (dışarda oldugumdan çok fazla ses geliyor beni pek duyamıor kendisi ) ben himes himes olum tanımadınmı lan
HappineSs. : (duymadıgı için yine suskundur) tanıyamadım seni sölesene kimsinn.
h.i.m.e.s.54 : lan diorum ya düşlerforumdan himes be duymuonmu hala ne cabuk unuttun
HappineSs. : hee tanıdım tanıdım şimdi anladım hahaha (kendiside krize girdi )
h.i.m.e.s.54 : ne cabuk unuttun olum tanımadın 2 saat be nasıldı ama hahaha
HappineSs. : olum numaranı gizli yapmışın ondan tanımadım ya
Falan Filan derken kısa bir sohbetin ardından konuşup kapadım ahh canım yaa korkuttum seni biraz kusura bakma artıkin hahaha