Hani Bir Masalın Vardı Senin?

WeLaT_SeRHaT

Kayıtlı Üye
Yoruldun artık değil mi?
bir damla mutluluk,
bir kaç huzurlu sabah için canına okudular yüreğininaldatışların,aldanışlarına ödettiğin bir bedel biliyorum!şimdi bana her zamankinden daha çok ihtiyacın var!...
şimdi kalp atışların,herkesten çok bana yakınlar...daha çok inanıyorsun sana duyduğum bedelsiz aşka!!!
aramıza koyduğun ölçüsüz mesafelere inat,suskun duruşlarımla eşlik ederim yalnızlığına...

Hatırlıyormusun?
Sana deli gibi aşık bir kadın vardı uzak kentlerin birinde!...
Seni beklentisizce,ümitsizce severdi...Hani bir MASALIN vardı SENİN yarım bıraktığın?
aradığın aşkı bulamam sanıp,bulduğun ve uğruna savaşmadığın!

hani yüreğinle bütün iplerin koptuğunda,sana köprüler kurardı sabırla!''sana çocukça sahip çıkışlarını ortalarda bıraktığın,
seni herkesten ayrı tutsada,senin için herkes gibi olan bir kadın!!

herkes gibi değilim ben sevgili,herkes gibi değilim!
seni,sen anlamasanda en çok ben sevdim!
en çok ben çekip almak istedim kopya aşkların ortasından!en çok ben yandım!
en çok ben kül olmuş ellerimle ellerini bırakmadım!en çok ben uyandım rüyalarımı terkettiğin uykulardan!seni ben bildiğim hiçbir duyguya benzetemedim!!!
hep eksilttim güzelliğini seni anlatırken,şair olma heveslermden,sen kalemimde sır olunca vazgeçtim!
artık aşklarda,bir sokak köpeğindeki kdar bile sadakat yokken,içinde ki aşkı herkes dev aynalarından yansıtırken,sana kusursuz bir AŞK vadettim ben!...

bu kadar mı yalandım senin için?
bu kadar mı geçmişinde hazırdı yerim?

Alıntı...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri