HepSi buqun çeKiLdi :D heyT be yaVruya bak :D
Darq_FaCe Kayıtlı Üye 27 Tem 2009 #2 ---> Hani ben hani bennnnn yakıSıkLıSın kardeSim .. aLLah SevdiqLerine BaqıSLaSın ..
nerqs_54 Bayan Üye 28 Tem 2009 #4 ---> Hani ben hani bennnnn Hersey iyi qüseLde. qös kaLemi oLmasa ßiraz daha ii duruR. xDxD Yani qös kaLemi yakısmamıs sana
---> Hani ben hani bennnnn Hersey iyi qüseLde. qös kaLemi oLmasa ßiraz daha ii duruR. xDxD Yani qös kaLemi yakısmamıs sana
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 Tem 2009 #6 ---> Hani ben hani bennnnn nerqise katıLıorum qöz kaLemi oLmasa daha iyi oLurdu ne o Öle erkek adama yakışmaz neyse yakışıkLısın a.s.b.
---> Hani ben hani bennnnn nerqise katıLıorum qöz kaLemi oLmasa daha iyi oLurdu ne o Öle erkek adama yakışmaz neyse yakışıkLısın a.s.b.
..karamSar.. Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #10 ---> Hani ben hani bennnnn açıkcası beğenemedim dOstum=) yinede paylaştığn için tŞkrler=)
Zoqa Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #11 ---> Hani ben hani bennnnn Bencede yakışmamış. Trafik kazasında ölen uzun saçlı yeni bitme bi şarkıcı vardı onun traşlı haline benzemişin (=
---> Hani ben hani bennnnn Bencede yakışmamış. Trafik kazasında ölen uzun saçlı yeni bitme bi şarkıcı vardı onun traşlı haline benzemişin (=
geNGar Kayıtlı Üye 3 Ağu 2009 #15 ---> Hani ben hani bennnnn pek yakışıklı gelmedi bana ama allah sevdigine bağışlasın