Hangisini kullanıyorsunuz ? xD
diskoPaT Kayıtlı Üye 19 May 2011 #4 ---> Hangisini söylersiniz ? Aslında konuşma dilinde hiç birine denk gelmio Püsküüüütt diyorum heraldee, sanırım galiba
---> Hangisini söylersiniz ? Aslında konuşma dilinde hiç birine denk gelmio Püsküüüütt diyorum heraldee, sanırım galiba
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 21 May 2011 #7 ---> Hangisini söylersiniz ? Bisküvi demeye çalışıyorum kasarak
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 11 Haz 2011 #10 ---> Hangisini söylersiniz ? Püskevit bugunlerde dilime dolandı gidiyor allah sonunu hayır etsin
'hayaL Bayan Üye 11 Haz 2011 #13 ---> Hangisini söylersiniz ? ama bizim bi abla var bir ara püskürüt derdi dilime dolanmıştı neyseki şıklarda yok)
---> Hangisini söylersiniz ? ama bizim bi abla var bir ara püskürüt derdi dilime dolanmıştı neyseki şıklarda yok)
msy80 Kayıtlı Üye 12 Haz 2011 #14 ---> Hangisini söylersiniz ? Hemşehrim gibi diyorum bende.Bizim ağzımız bu napalım yapacak birşey yok yani; ''Püskevit'' diyorum
---> Hangisini söylersiniz ? Hemşehrim gibi diyorum bende.Bizim ağzımız bu napalım yapacak birşey yok yani; ''Püskevit'' diyorum
~ Zeyno Bayan Üye 16 Haz 2011 #18 ---> Hangisini söylersiniz ? Bisküvi/Biscuit çocukken büskügüt derdim o ayri