Hangisini bilmek istemezsiniz ?
Valetta Bayan Üye 28 Tem 2012 #4 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? Sevdiklerinizin ölüm tarihlerini
G gizliozne Bayan Üye 28 Tem 2012 #6 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? diğer ; insanların benim hakkımdaki dedikodularını .
ashli Bayan Üye 29 Tem 2012 #7 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? Anneniz ve babanızın gerçek anneniz ve babanız olmadığını bu çok acı olurdu
---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? Anneniz ve babanızın gerçek anneniz ve babanız olmadığını bu çok acı olurdu
Wu-Tang Kayıtlı Üye 29 Tem 2012 #8 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? Sevdiklerimin olum tarihlerini..
Heretic. Erd Bayan Üye 30 Tem 2012 #10 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? Evet çok bencilim öleceğim tarihi bilmek istemem.
ParadokS Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #11 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? Sevdiklerinizin ölüm tarihlerini.
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #12 ---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? 'Annemin ve babamın gerçek annem ve babam olmadığı' dışında diğerlerini bilmek isterdim.
---> Hangisini bilmek istemezsiniz ? 'Annemin ve babamın gerçek annem ve babam olmadığı' dışında diğerlerini bilmek isterdim.