Hangisine Daha Çok Kırılırsınız?
ashli Bayan Üye 17 Ara 2009 #5 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Yalan sölenirse aldatılırsam evet
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #7 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Önemsenmezsem dışlanırsam vs.
Deniz kızı Bayan Üye 21 Mar 2012 #8 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? sevgimin karşılığını göremezsem
A Adelia Bayan Üye 22 Mar 2012 #9 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse aldatılırsam.
efex61 Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #10 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Sevgisinin karşılığını göremeyip, kırılmayacak insan yoktur herhalde...
---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Sevgisinin karşılığını göremeyip, kırılmayacak insan yoktur herhalde...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #11 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse aldatılırsam. en mantıklısı buydu
Sibel1 Bayan Üye 22 Mar 2012 #12 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse aldatılırsam.
Sahraa! Bayan Üye 22 Mar 2012 #13 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse ve aldatılırsam..
N ` nazLı .. Bayan Üye 22 Mar 2012 #14 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse, aldatılırsam.
Heulwen Kayıtlı Üye 22 Mar 2012 #15 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Önemsenmezsem dışlanırsam vs.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Mar 2012 #17 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Önemsenmezsem dışlanırsam vs
B0LdP1L0t Banned 27 Mar 2012 #18 ---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse aldatılırsam YERİN DİBİNE GİRMEM İCİN YETERLİ
---> Hangisine Daha Çok Kırılırsınız_? Bana yalan söylenirse aldatılırsam YERİN DİBİNE GİRMEM İCİN YETERLİ