Hangisi Sizin Renginiz!!!!
lolamera Bayan Üye 9 Haz 2012 #3 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! Waoow hepsi çok güzel ama tercihim 5 ve 7 numara
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Haz 2012 #4 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! yenilerini ekledim kızlar :R Ben de Her Zaman Bu Tonlarda Yapıyorum .. Bir An Acaba Benim Gözüm mü ? diye Düşünmedim Değil :R
---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! yenilerini ekledim kızlar :R Ben de Her Zaman Bu Tonlarda Yapıyorum .. Bir An Acaba Benim Gözüm mü ? diye Düşünmedim Değil :R
ashli Bayan Üye 12 Haz 2012 #5 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! Hepsi de birbirinden güzel ustaca yapılmış
BitliPire Bayan Üye 27 Haz 2012 #8 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! Badana yapar gibi yapılmış nerde kaldı doğal güzellik ayol
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Haz 2012 #13 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! Makyaj Boyanmak Değildir
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Haz 2012 #14 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! Annem izin vermediği için hiç girişmiyorum göz makyajına. Ama hepsi birbirinden güzel,göz yapısını da dikkate alıp yapıldığında. Teşekkürler.
---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! Annem izin vermediği için hiç girişmiyorum göz makyajına. Ama hepsi birbirinden güzel,göz yapısını da dikkate alıp yapıldığında. Teşekkürler.
AlmilaLale Bayan Üye 30 Haz 2012 #15 ---> Hangisi Sizin Renginiz!!!! 7 numara benim makyaj sitilim , tabi biraz daha sadesi