sizce hangisi ?
Director23 Banned 8 Ocak 2012 #4 ---> hangi meslek daha çok acı çekiyor Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır fakat;yukarıda ki seçeneklerden "Gemici" yi seçtim.
---> hangi meslek daha çok acı çekiyor Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır fakat;yukarıda ki seçeneklerden "Gemici" yi seçtim.
B bedelsizask Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #5 ---> hangi meslek daha çok acı çekiyor Evet haklısın her mesleğin bir zorluğu var ama sağlık ın hatası yook telafisi yok...
---> hangi meslek daha çok acı çekiyor Evet haklısın her mesleğin bir zorluğu var ama sağlık ın hatası yook telafisi yok...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #7 ---> hangi meslek daha çok acı çekiyor öğrenci dedim
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 20 Şub 2012 #12 ---> hangi meslek daha çok acı çekiyor Öğrenci dedim xD
lawyer Bayan Üye 22 Şub 2012 #13 ---> hangi meslek daha çok acı çekiyor hukuk bence okurken tuğla gibi kitaplar kanunlar.. mezun oluncada yine birsürü kanunlarr felan yetmez gibi tehitdler suikast girişimleri felan
---> hangi meslek daha çok acı çekiyor hukuk bence okurken tuğla gibi kitaplar kanunlar.. mezun oluncada yine birsürü kanunlarr felan yetmez gibi tehitdler suikast girişimleri felan
Bezmi$h Banned 22 Şub 2012 #14 ---> hangi meslek daha çok acı çekiyor Öğretmen bin bir çeşit insanla uğraşıyor