tercıh sızın!:8:
_zeynep_ Bayan Üye 11 Şub 2009 #2 ---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? Hiçbirini sevmiorum ama aralarında secim yapmak gerekirse spiderman
---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? Hiçbirini sevmiorum ama aralarında secim yapmak gerekirse spiderman
İnci 1907 Prenses 12 Şub 2009 #3 ---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? süperman adı üstünde süper
sheqerdelükis Bayan Üye 12 Şub 2009 #6 ---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? Hiç bİrİ tArZıM dEiL
mermaid Bayan Üye 15 Şub 2009 #9 ---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? wolverine ah benimd eellerimde o bıcakalr olsaydı hahaha
---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? wolverine ah benimd eellerimde o bıcakalr olsaydı hahaha
parasite Kayıtlı Üye 22 Nis 2012 #13 ---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? spiderman diyorum ben.zengin değil , zeki , öyle her yere de uçarak gidemiyor.tam bir halk kahramanı (gazman gibi xD ) ...
---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? spiderman diyorum ben.zengin değil , zeki , öyle her yere de uçarak gidemiyor.tam bir halk kahramanı (gazman gibi xD ) ...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 24 Nis 2012 #14 ---> Hangi Kahramanı daha çok Seviyorsunuz?? popoye;piposundan ot yer , içer....Oh mis.